Merhaba arkadaşlar
Pek güzel haberlerim yok bugun doktora gittim 3 aylık diane 35 tedavimden sonra kist de hiçbir değişiklik yok aynısıgı duruyomuş
Kistin gitmesi gerekiyor haplarla gitmzse ameliyat olabilirsin dedi sonra hormon tahliline vede emar çekmeye gönderdi.Altında yatan kötü bişey olabilir diye biz bütün tetkikleri yapalım dedi.Hormon tahlilimi oldum sonucunuda aldim allahtan doktor korktugum gibi kötü bişe yok dedi temiz cıktı.Ancak emar sonucum pazartesi belli olacak.Artık diane 35 i kullanmıcam başka bir hap verdi bunu bir ay kullan gel dedi.
cyclo-progynova isimli bir hap bu 1 ay kullanıp tekrar doktora gidicem.Bu haptan kullanan varmı arkadaşlar.Bakalım ne olacak inşallah kist gider ameliyat olmak istemem
çok üzüldüm güzelim umarım ay sonra gittiğinde kistin gitmiş olur. söylediğin ilacı ben hiç kullanmadım hiç bir bilgim yok ama inşallah iyi gelir.
Merhaba arkadaşlar
Pek güzel haberlerim yok bugun doktora gittim 3 aylık diane 35 tedavimden sonra kist de hiçbir değişiklik yok aynısıgı duruyomuş
Kistin gitmesi gerekiyor haplarla gitmzse ameliyat olabilirsin dedi sonra hormon tahliline vede emar çekmeye gönderdi.Altında yatan kötü bişey olabilir diye biz bütün tetkikleri yapalım dedi.Hormon tahlilimi oldum sonucunuda aldim allahtan doktor korktugum gibi kötü bişe yok dedi temiz cıktı.Ancak emar sonucum pazartesi belli olacak.Artık diane 35 i kullanmıcam başka bir hap verdi bunu bir ay kullan gel dedi.
cyclo-progynova isimli bir hap bu 1 ay kullanıp tekrar doktora gidicem.Bu haptan kullanan varmı arkadaşlar.Bakalım ne olacak inşallah kist gider ameliyat olmak istemem
kızlar ben klomen kullandım arkasındanda bugün catlatma ignesi ovıtrella diye bir sey vurdu.bu igneden hemen sonra cinsel iliskiye giriliyormu yoksa beklememizmi lazım.recetede 4 gün sonra diyor doktor o tüp bebek tedavisi icin hemen iliskiye girebilirsin dedi.kafam karıstı bir bileniniz varsa yardıııııııım lütfen
çatlatma iğnesi vurulduktan sonraki 3 gün hergün ilişki 3 günden sonra 1 haftaya kadar gün aşırı devam edebiliyorsun.
merhaba geçmiş olsun
bende pko yok derken yumurtalıklarında pko görüntüsü yok demiştir. öyle olabiliyor bazen yumurtalıklarında görüntü olmuyor ama tanı pko olabiliyor.
Care80ciğim, cumartesi çok çok güvendiim bir doktora daha göründüm. ben de PKO var mı diye. İyice muayene etti, hormon testlerime baktı, kıllanma tespiti için vücudumu inceledi vs. Sonunda dedi ki: sende pcos yok, olsa olsa pco-like bir durum olabilir çünkü yumurtalıklarda o tip bir görüntü var. Açıkçası içim rahatladı. o kadar yıl sürekli hormon tahlili yaptırdığıma, doktorlara para verdiğime, sürüyle ilaç yuttuğuma çok yanıyorum şimdi.
Benim nacizane tavsiyem, benim durumumda olanlara yönelik. Kendinizi hastalığa kaptırmayın. ben her ay düzenli adet olan birinin pcos olabileceğini düşünmüyorum. Burda okuduğum kadarıyla öyle arkadaşlar var.Bir kaç doktora görünmekte fayda var bence...
merhaba
geçmiş olsun. ben söylediğin hapı bilmiyorum.
ama kisti boşaltmak için ameliyat oldum. öyle ameliyat dediklerine bakma 15 dk. bir işlem çok basit. sana hafif anestezi veriyorlar ağrı hissetmiyorsun. çok basit yani bu hapla da gitmezse korkma
Sağol canım,basit olsada beni ürkütüyor bu ameliyat,inşallah gerek kalmadan bu ay bu ilaçla kist gider kurtulurum.Soğan suyuna başladım,incir kürü bir yandan da balla çörek otu yiyorum...Bu ay rabbimin de izniyle inşallah bu kistten kurtulmalıyım.Şuanda adet imin ikinci günü çok adet olayım diye dua ediyorum bana tavsiye edebileceğiniz başka şeyler varmı.Bitkisel olarak adet smktürücü gibi belki deşilirim de kist de gider...
Stres yapıyorum aklımdan cıkmıyor bu kist...
bende duzenlı adet oluyorum yanı pko yokmu ama her yerım de kıl var ve sıvılce bılmıyorum kafam karıstı yane
bızede soylermısın o bıtkısel olayı denemkte yarar var
banada alıp yollasana ucretını yollarım belkı kendı kendıme hamıle kalırım meyrem ana gıbı(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?