Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

merhaba geçmiş olsun
umarım en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın

kızlar slm bişey sorucam 3 ay dır dokt kontl altındayım ilk ay polikistik over teshisi koydu yumurtam çatlamadı 2 .ay klomen +çatlatmaiğnesi oldum geçen ay yani yumurtam çatladı progosten tahlilim 10.78 çıktı gebelik oluşmadı bu ay rahim filmim çekildi tüplerime bakıldı gayet normal size sorucağım bişey var bazı arkdaşlar tedavide diane falan die haplar kullanıomuş dokt bana böle haplardan falan vermedi hiç

diana35 dogum kontrol hapı gibi bebek düşünmüyenlere verildiği için sana verilmemiştir diye düşünüyorum acil şifalar diliyorum sana

inşallah cumartesi dr gittiginde güzel haberler alırsın.
birşey soracam kilon normaliken adetilerin nasıldı ben kilo verdim mi düzene giriyorda

inşallah cumartesi dr gittiginde güzel haberler alırsın.
birşey soracam kilon normaliken adetilerin nasıldı ben kilo verdim mi düzene giriyorda

ozamanlar da yine düzensizliğim vardı ama bu kadar uzun süre olmadığım evlendikten sonra oldu.İnşallah canım benim güzel haberlerle dönerim.

diane 35 i ben evlenmeden önce adet düzensizliği için kullandım evlendikten sonrada doğum kontrol yöntemi olarak kullnamaya devam ettim.Kistler oluncada bu sefer polistik over için tedavide yine kullandım şimdi eger benimde kistlerim yok olmussa bende yumurtlama hapına baslayacağım.Senin izlediğin yol doğru gibi soğan kürünü dene cnm çok faydalıymış inşallah bu sefer herşey istediğin gibi olur

senağlama29 yasındayım ve pkoluyum ilaç kullanmadan adet göremıyorum kıllanma asırı kilo sorunum var gecen dr gıttım gulucophege verdi içip içmemekte karasızım içemıyorum. tansiyon ve kalbımde ritim bozukluguda var dedi ve bunun da uzun yıllardır pko hastası olmama bagladı testestoron hormanları yüksek oluca kan basıncında yükselme kalp rahatsızlıgına buyuk ölcude yakalanmama katkısı varmış pko nun . herkesı bekleyen son buymuş malesef .ne yapacagımıda bımıyorum yan etkılerı varmı bu ilacın harhengı bır rahatsızlıga yol acıyormu .yardımcı olursanız sevınırım

merhaba
çok moraliniz bozulmuş ama gerek yok. kontrol altında olan pko bu tip sorunlar yaşamazsın. hepsi hormon düzensizliğinden oluyor. bende gulucophage kullanıyorum. ilk başlarda çok mide bulantısı yapıyor ama zaman geçiyor. kilo verdiyor. insülin direncini yıkmak ve düzenlemek için kullanıyorlar. çoğumuzda kullanıyoruz merak etme. bende ilaç kullanmadan adet göremiyorum ama onuda takviyeyle düzenliyorlar ne yapalım. sadece gebelik düşündüğün zaman biraz zorluyor ama onunda tedavileri var.

tesekkür ederim çok sagolun allah hepimizin yardımsıcı olsun inşş :Saruboceq:

Bana önce PKO teşhisi kondu, 5 yıl tedavi gördüm (o zaman çocuk istemiyordum) Sonra bir doktro sende pko yok dedi. çünkü senin adetlerin düzenli oluyor dedi. Ama anovulasyon vardı. Gonapehene kullandım, çok iyi cevap verdi. Ama hamile kalamadım! Şimdi de aşılama yapalım diyor ama rapora PKO yazmış! anlamadım ben bu işi, hem kafam karıştı hem moralim bozuldu

merhaba geçmiş olsun
bende pko yok derken yumurtalıklarında pko görüntüsü yok demiştir. öyle olabiliyor bazen yumurtalıklarında görüntü olmuyor ama tanı pko olabiliyor.

Merhaba arkadaşlar

Pek güzel haberlerim yok bugun doktora gittim 3 aylık diane 35 tedavimden sonra kist de hiçbir değişiklik yok aynısıgı duruyomuş

Kistin gitmesi gerekiyor haplarla gitmzse ameliyat olabilirsin dedi sonra hormon tahliline vede emar çekmeye gönderdi.Altında yatan kötü bişey olabilir diye biz bütün tetkikleri yapalım dedi.Hormon tahlilimi oldum sonucunuda aldim allahtan doktor korktugum gibi kötü bişe yok dedi temiz cıktı.Ancak emar sonucum pazartesi belli olacak.Artık diane 35 i kullanmıcam başka bir hap verdi bunu bir ay kullan gel dedi.
cyclo-progynova isimli bir hap bu 1 ay kullanıp tekrar doktora gidicem.Bu haptan kullanan varmı arkadaşlar.Bakalım ne olacak inşallah kist gider ameliyat olmak istemem

merhaba arkadaslar yumurtalıklarda tembellik nedir?adet düzensizliği ve de leke şeklinde kanamalar olunca doktora gittim.geçen ayda yüzümde tüylenme çıktı. bana diane hapını yazdı.adetimin baslangıcında kullanılması gerekiyormus.böyle bir durum yaşayan var mı içinizde?bu arada ben bekarım.

arkadasım bu anlattıklarının hepsi bana sende pko var gibi geldi ama doktor daha iyi bilir tabiii sende pko var falan demedimi?insallah allah acil sifalar verir.:enbuyukkk:

ya kızlar bu benim de hep kafamı karıştırır daha önceki doktorlarım yumurtalaıklarında tembellik var falan diyodu ama direk sen pco lusun demiyodu...sonra son gittiğim doktorum senin hastalığın bu ya pco yani dedi........çok şaşırmıştım hala anlamadım ikisi aynı şey mi yani?

heeeeeeeeeee.........kızlar biraz geç aklım ageldi internete bakmak ama aynı şeymiş ikisi
şöyle yazıyo bir sitede:

Yumurtlama Tembelliği

Yumurta tembelliği ya da yumurtlamanın olmaması nedir?
Yumurta tembelliği olarak bilinen polikistik yumurtalık hastalığı (polikistik over sendromu PCOS), yumurtalık fonksiyon bozukluğudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…