ya kızlar ben de ne zamandır bu topiği arıyorum çok şükür sonunda buldum.bende 2007 den bu yana pko var.kıllanma,sivilce falan yoktu sadece 2 ay adet olmuyodum sonra oluyodum yani adet düzensizliği vardı ve acayip kilo aldım( 53 den 76 ya çıktım 2 senede yasmin kullanıyorum 2007 den bu yana 9 aylık evliyim şimdide doğum kontrol olarak kullanıyorum.ve insülin direncide çıktı.glucophage ve glucobay 5 ay kullandım ve daha sonra doktor değiştirdim.şu an ki doktor ilaçları kesti ve beslenmeni değiştir dedi.ve cidden şuan 71 kiloyum.doktorlarımın ikiside (kadın doğum ve şeker dr.ları )hemen hamile kalma çalışmalarına başla.ne kadar erken yol alsan o kadar iyi diyo. bende en az 65 kiloya inmeden kalmak istemiyorum.sonra diyorum ki zaten hemen kalabilirmiyim acaba ?of off napıcaz şekerler....hamile kalmak isteyen ve pkolu olupda hamile kalanlar neler yaptılar.çok uğraştılarmı anlatılarsa en azından sizlerle moral bulurum hemde fikir sahibi olurum.öpüldünüz şekerler...(amma çok yazdım )
canım pkolu oldugun ıcın gunun gecebılır.ne guzelkı yumurtaarın gelsıyor ve catlıyor.sunu bılmelısınkı her ay hamıle kalabılme sansın yuzde 20.pko hastalıgı sabır işidir.beklemek ve sakın olmak gerekır.ben 24 yasındayım ve her yerım sıvılce ız kalmıyor ama her adet donmeınde cogalıyor.kıllanma proplemı ıse klomen ve dıger horman ılacları sayesınde cogalmıyor fakat azalmıyorda.lutfen sakın ol ve herseyı allaha bırak o en ıyısını bılır.ben 1,5 yıldır ugrasıyorum canım
daha asılama yaptırmadım 2 ay sonra dıyor doktorum ama sanırım bıra daha bekleyecegım.herseyım normal cok sukur klomen sayseınde yumrtluyorum catlıyorda bı turlu bızımkıyle bırlesmedı:)
daha asılama yaptırmadım 2 ay sonra dıyor doktorum ama sanırım bıra daha bekleyecegım.herseyım normal cok sukur klomen sayseınde yumrtluyorum catlıyorda bı turlu bızımkıyle bırlesmedı:)
senin durumunun aynısı bendede var klomeni kullanıyorum yumurta gelisiyor catlıyor ama icraat var yapı yok.bu ay 2.ayım 6.gün önce ovitrelle göbekten igne yaptı bakalım ne olacak
belki yaş dolayısıyla demiştir.sende vakit kaybetmek istememiştir cunku 1 ay bıle onemli
hehe artık alamıcam canım eşimle ayrıldık(( bebiş ümüdide koyboldu
size yardımcı olamk amacıyla bıldıklerımı soyledım zaten dün ayrıldık.aldatıldım.allahım buyuk bısy dıyemıyrum.üzüntümüde burda atıyorum neyse
selra canım sana bişey sorabilir miyim sanırım aynı durumda ve aynı aşamadayız seninle de. benim de 2. ayım yumurtalar gelişiyor ve çatlıyor. sana neden o zaman iğne verdi? iğne yumurtası oluşmayanlar için diil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?