Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ya kızlar ben de ne zamandır bu topiği arıyorum çok şükür sonunda buldum.bende 2007 den bu yana pko var.kıllanma,sivilce falan yoktu sadece 2 ay adet olmuyodum sonra oluyodum yani adet düzensizliği vardı ve acayip kilo aldım ( 53 den 76 ya çıktım 2 senede yasmin kullanıyorum 2007 den bu yana 9 aylık evliyim şimdide doğum kontrol olarak kullanıyorum.ve insülin direncide çıktı.glucophage ve glucobay 5 ay kullandım ve daha sonra doktor değiştirdim.şu an ki doktor ilaçları kesti ve beslenmeni değiştir dedi.ve cidden şuan 71 kiloyum.doktorlarımın ikiside (kadın doğum ve şeker dr.ları )hemen hamile kalma çalışmalarına başla.ne kadar erken yol alsan o kadar iyi diyo. bende en az 65 kiloya inmeden kalmak istemiyorum.sonra diyorum ki zaten hemen kalabilirmiyim acaba ?of off napıcaz şekerler....hamile kalmak isteyen ve pkolu olupda hamile kalanlar neler yaptılar.çok uğraştılarmı anlatılarsa en azından sizlerle moral bulurum hemde fikir sahibi olurum.öpüldünüz şekerler...(amma çok yazdım )

allah gönlündekini eline verir inşallah canım.. bende 1.5 yıllık evliyim 2 ay oldu pko lu olduğumu öğrenmem bana göre çok sıkıntılı bir süreç iki ayda çok hayal kırıklığı yaşadım ama işte doktorların dediği bu iş sabır işi sonuna kadar.. ne kadar rahat olursan o kadar çabuk olurmuş.. rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallaha.s

peki cnm bilhuncum sen bebişi istiyomusun yani.neden hayal kırıklığı yaşadın.ister paylaş belki üzüntün azalır.bak soğan kürü ve incir kürü çok iyiymiş.onu da yap.. inş. başarıcaz en yakın zamanda..kilon varsa ilk önce zayıflamak gerek.

arkadaşlar Allah hepimizin şifasını versin.
benim moralim çok bozuk lütfen fikri olan varsa sorularımı okuyup cevap versin. burda birbirimizin destekcisi oluyoruz. ve tecrubelerimizi paylaşıyoruz.bu çok güzel.
ben 5 yıldır pco luyum. ve 5 yıldır doğum kontrol hapı kullandım. 2 aydır ise çocuk istediğim için klomenle devam ettik. yumurtalarım normal gelişti ve kendiliğinden çatladı. fakat bu ay da hamile değilim. benim merak ettiğim sizde klomen kullanınca regl zamanında oluyor mu yoksa yine gecikiyor mu?? benim ki geçen ay 10 gün gecikti bu ay da 1 hafta gecikti daha olmadım belirtileri var. en başta da sivilce bu hastalığın en çok moralimi bozan yanı da bu ..benim kilo problemim yok fakat sivilce ve kıllanmadan çok çekiyorum. size diğer sorum bu sivilcelerin izleri kalıcak mı yoksa zamanla geçer mi??
fikri olan yazarsa çokk mutlu olucam sevgiler hepinize.

canım pkolu oldugun ıcın gunun gecebılır.ne guzelkı yumurtaarın gelsıyor ve catlıyor.sunu bılmelısınkı her ay hamıle kalabılme sansın yuzde 20.pko hastalıgı sabır işidir.beklemek ve sakın olmak gerekır.ben 24 yasındayım ve her yerım sıvılce ız kalmıyor ama her adet donmeınde cogalıyor.kıllanma proplemı ıse klomen ve dıger horman ılacları sayesınde cogalmıyor fakat azalmıyorda.lutfen sakın ol ve herseyı allaha bırak o en ıyısını bılır.ben 1,5 yıldır ugrasıyorum canım

lücian çok sağol canım
evet ben de 2-3 ayda hamile kalmayı beklemiyorum zaten ama bu adet geciktiği dönemler gerçekten çok bunaltıyor insanı. adet öncesi sendromunu normal kadınlardan daha uzun süre yaşıyoruz.bi de bu sivilceler işte. dediğin gbi her ay çoğalıyor.ben de 29 yaşındayım hatta 30 un içindeyim. dr tüp bebek tedavsinin beni yatıracağını söyledi. o yüzden 3 kere deneyip aşılamaya geçicez.hayırlısı bakalım.
1,5 yıl uzun bi süre . aşılama kaç kere denedin sorabilir miyim canım?

daha asılama yaptırmadım 2 ay sonra dıyor doktorum ama sanırım bıra daha bekleyecegım.herseyım normal cok sukur klomen sayseınde yumrtluyorum catlıyorda bı turlu bızımkıyle bırlesmedı:)

daha asılama yaptırmadım 2 ay sonra dıyor doktorum ama sanırım bıra daha bekleyecegım.herseyım normal cok sukur klomen sayseınde yumrtluyorum catlıyorda bı turlu bızımkıyle bırlesmedı:)

senin durumunun aynısı bendede var klomeni kullanıyorum yumurta gelisiyor catlıyor ama icraat var yapı yok.bu ay 2.ayım 6.gün önce ovitrelle göbekten igne yaptı bakalım ne olacak

inşlah canım bu haplar la olur cunku asılama tup bebek cok masraf allhım bı ımkanı olmayıp bu tedavılerı olamayan var.cok sukur halımıze.eşin in test sonucu nasıl

canım şimdiafam karıştı biraz sen 1,5 yıl aşılama yaptırmadan denedin o zaman . peki dr neden bana 3 aydan sonra aşılama dedi??

senin durumunun aynısı bendede var klomeni kullanıyorum yumurta gelisiyor catlıyor ama icraat var yapı yok.bu ay 2.ayım 6.gün önce ovitrelle göbekten igne yaptı bakalım ne olacak

selra canım sana bişey sorabilir miyim sanırım aynı durumda ve aynı aşamadayız seninle de. benim de 2. ayım yumurtalar gelişiyor ve çatlıyor. sana neden o zaman iğne verdi? iğne yumurtası oluşmayanlar için diil mi?

belki yaş dolayısıyla demiştir.sende vakit kaybetmek istememiştir cunku 1 ay bıle onemli

evet anlıyorum canım bu ay eşime de baktırıcaz onda da varikosel var. 1 yıl önceki tahlili çok iyi çıkmıştı bakalım şimdi ne olucak...
inşallah sen de en yakın zamanda müjde alırsın..

size yardımcı olamk amacıyla bıldıklerımı soyledım zaten dün ayrıldık.aldatıldım.allahım buyuk bısy dıyemıyrum.üzüntümüde burda atıyorum neyse

size yardımcı olamk amacıyla bıldıklerımı soyledım zaten dün ayrıldık.aldatıldım.allahım buyuk bısy dıyemıyrum.üzüntümüde burda atıyorum neyse

üzüntülü halinle yine de yardımcı olmaya çalıştığın için ayrıca teşekkür ederim..ama Allah çok büyük inşallah layığını da bulursun bebeğin de olur canım .. önünde çok uzun yıllar var Allah yardımcın olsun.

vallahi ben gecen ay klomen kullandım yumurtalar cok güzel catlatma ignesine gerek yok dedi bu ay yine klomen kullandım yumurtalar yine cok güzel ama ovitrelle yapalım dedi anlamadım bende.benim ilk kızım igne ile oldu belki o yüzden yapmıs olabilir.:tomato:

birde igne sanırım yumurtası olusmayanlar icin degilde yumurtası olusupta catlamada güclük cekenler icin diye biliyorum

merhaba arkadaşlar ben adet olduğumilk günden beri yani 14 yaşından beri pko luyum.yaş 25 evliyim 2 yıllık.olmadı denedik kilo verdim geri aldım.aşılama denedim. şidi tüp bebek yaptırdım.salı belliolacak.kısacası kurtuluş yokkk bundan benim açımdan.allah hepimizi özlemleremize kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…