merhaba arkadaşlar ben adet olduğumilk günden beri yani 14 yaşından beri pko luyum.yaş 25 evliyim 2 yıllık.olmadı denedik kilo verdim geri aldım.aşılama denedim. şidi tüp bebek yaptırdım.salı belliolacak.kısacası kurtuluş yokkk bundan benim açımdan.allah hepimizi özlemleremize kavuştursun
pkolu kızlar
tedavi oldunuz mu?ne kadar sürede iyi bir sonuç aldınız veya alabildiniz mi??????????
evet anlıyorum canım bu ay eşime de baktırıcaz onda da varikosel var. 1 yıl önceki tahlili çok iyi çıkmıştı bakalım şimdi ne olucak...
inşallah sen de en yakın zamanda müjde alırsın..
canım benim ablamın eside varikozel veeeeee ablamda tabiki pko.enistem ilk ögrendiginde ameliyat olmustu vecocukları o sekilde oldu.simdi oglan 9 yasında ikinci cocuk icinde varikozele baktırmaları gerekiyormu?senin bir bilgin varmı hayatım:sm_confused:
bu bana moral oldu şimdi canım yani her ikisi de varken yine de bebek olmuş.
varikosel ameliyatı tekrarlanan bi ameliyat. eşim 2 kere olmuştu belki tekrar olması gerekebilir. mutlaka baktırsınlar. zaman kaybı olmasın canım.
ben 2 aydır klomenle deniyorum keşke önce eşime baktırsaydık.akıl edemedik.bakalım inşallah bişey çıkmaz şimdi.
KIZLAR SELAM HEM PKOLU HEM HAMİLEYİM ŞUAN ÇOK YENİ. Sakın moralinizi bozmayın sakın pko pko diye düşünmeyin sadece doğru dra gidin benim okadar çok tu ki burda birarkadaş ta söylemişti ben hamile kaldıysam herkes kalır diye moral olmuştu. Benimde çoktu ama oldu ALLAH isteyince herşey oluyor günlerce uyumadım ya olmazsa hiç diye ama 4.ayda hamileyim TEK RİSK BİZİM DÜŞÜK YAPMAMIZ DAHA KOLAY, ben sizler için dua edicem sizde benim için dua edin bebişime bişey olmasın tutunsun annesine, sizi ancak pkolu biri anlyabilir. İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA SİZDE BEBEK HABERİ ALIP BENİM GİBİ MUTLU OLACAKSINIZ pozitif düşünün kızlar çünkü o kadar hassas ki şu hormonlar en ufak stresi kaldıramıyorlar.
canımm çok tebrik ederim,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)bende pco luyum ve yazdıkların bana büyük moral verdi.1 yıldır korunmuyoruz ama hala bebiş yok.sen hiç tedavi gördünmü?ben ilaçsız adet olamıyorum,dr 1 yıl beklememizi söylemişti bir yıl bu ay doluyor.şimdi nolucak merak ediyorum,biraz daha beklesemmi yoksa biran önce tedaviyemi başlasam bilemiyorum.
canım benim doktorda bana 1 yıl korunmasız iliski önerdi.adetimin gelmesi icinde her ay progesteron hapı kullandım.sonra 1yıl doldu.esimden sperm testi bendende rahim filmi istedi ben rahim filminden korktum 3 ay doktora gitmedim ilacta kullanmadım.sonra 2 ay adetim gelmeyince doktora gitmek zorunda kaldım ve simdi diger doktorun istedigi hic birseyi istemeyen doktorla tedaviye basladım.9 gün önce catlatma ignesi oldum.eger asılamalardada hamile kalamazsam rahim filmi o zaman cekecek.aslında yanlıs birsey basta yapacagını sonda yapıyor olacak.benim 1 tane kızım oldugu icin tüplerin kapalı oldugunu düsünmüyorum dedi.(amma uzun oldu haa hayatımı yazdımm kız:sm_cool:
adet düzenim olsa bu bir yıl olayını anlıycam ama düzensiz yumurtlayan ve yumurtası gelişmeyen birine neden bir yıl dene derler onu anlayamıyorum.benim eşimde patolog ama o da dahil bunda ısrar ediyor.neyse doldu bir yıl hala tık yok işte ve ben daha beklemek istemiyorum.progesteron olarak ne kullandın?klomen kullandınmı peki?
KIZLAR SELAM HEM PKOLU HEM HAMİLEYİM ŞUAN ÇOK YENİ. Sakın moralinizi bozmayın sakın pko pko diye düşünmeyin sadece doğru dra gidin benim okadar çok tu ki burda birarkadaş ta söylemişti ben hamile kaldıysam herkes kalır diye moral olmuştu. Benimde çoktu ama oldu ALLAH isteyince herşey oluyor günlerce uyumadım ya olmazsa hiç diye ama 4.ayda hamileyim TEK RİSK BİZİM DÜŞÜK YAPMAMIZ DAHA KOLAY, ben sizler için dua edicem sizde benim için dua edin bebişime bişey olmasın tutunsun annesine, sizi ancak pkolu biri anlyabilir. İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA SİZDE BEBEK HABERİ ALIP BENİM GİBİ MUTLU OLACAKSINIZ pozitif düşünün kızlar çünkü o kadar hassas ki şu hormonlar en ufak stresi kaldıramıyorlar.
Soğan kürünü deneyen arkadaşlarım var hepside etkili olduğunu söyledi bunun dışında bende bilmiyorum. ama en önemliside stress yapma çünkü stres hormonları etkiliyor oda sistemi onun için biraz daha rahat olmaya çalış düşünmemeye çalış.
birde igne sanırım yumurtası olusmayanlar icin degilde yumurtası olusupta catlamada güclük cekenler icin diye biliyorum
kızlar ya pkodan dolayı sizde de kilo problemi varmı? varsa hem kilo hem hamilelik hem doğum nasıl olacak :8
canım benim ya yazılarınızı okudum sizler benden daha tecrübelisiniz sana birşey sormak istiyorum bende pcoluyum ilaç kullandım ama bıraktım 2 aydır olamıyorum yanlız olacağımı anlıyorum belim ve kasıklarımın ağrısından duramıyorum bu ağrılar adet olamayışımdan mı ?yoksa yumurtalıklarımın çatlayamayışından mı?adet göremeyen ( pcolu ) insanda yumurta olur mu? siz bu yollardan geçtiniz doktorunun anlattıklarından yola çıkarak bana yardımcı olurmusun.gerçi bende doktora haftaya gideceğim ama şimdiden bana söyleyeceklerini merak ediyorum
canım benim ya yazılarınızı okudum sizler benden daha tecrübelisiniz sana birşey sormak istiyorum bende pcoluyum ilaç kullandım ama bıraktım 2 aydır olamıyorum yanlız olacağımı anlıyorum belim ve kasıklarımın ağrısından duramıyorum bu ağrılar adet olamayışımdan mı ?yoksa yumurtalıklarımın çatlayamayışından mı?adet göremeyen ( pcolu ) insanda yumurta olur mu? siz bu yollardan geçtiniz doktorunun anlattıklarından yola çıkarak bana yardımcı olurmusun.gerçi bende doktora haftaya gideceğim ama şimdiden bana söyleyeceklerini merak ediyorum
merhaba arkadaşlar benim dr da bana pko olduğumu söyledi ultrsonda ilaç verdi adetim olduktan 3 gün sonra hormon testi yapacakmış.Şimdi bekliyorum dr biraz ters ve umursamaz eskişehirde tanıdığınız iyi bir dr var mı. Ve son olarakta %100 ksısırmı oluyoruz bu durumda :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?