Benim hormonlarım normaldi ultrasonda kistler gözüktü ama hiç hsg çektirmedim. d.kontrol hapı kullandım dört sene kistlerim kaybolmuştu hiç yoktu en son ama bu belirtiler neyin nesi off offf
Doktorum minik minik kistler olduğunu söyledi ama bu biz kadınların %90nında oluşan kistlerdenmiş fakat bende kilo alımı tüylenme belirtileri var malsef daha önce istediğim zaman kilo veriyobiliyoken şimdi ne yapsam faydasız.offfff öyle stres yapıyorum ki kendime
tabi mesela ben yakın arkadaşımdan gittiği doktoru öğrendim memnundu diye ona gittim şansa bıraktın mı Allah korusun atıp tutuyorlar ya da sen sormadıkça demiyorlar ki şu şudur şundan sebeptir diye ağlamaklı çıkıyorsun doktordan.... ama şimdi memnunum sonunda....sizlerden de çok şey öğreniyorum... gebelik olmazsa şayet şeker hapını doktora sorarak almayı düşünüyorum artık zamanı geliyor çünkü...mayıstan beri diet egzersiz yeterde artar işe yaraması gerekli...
Kızlar benim çıkma vaktim geldi netten uykum geldi ki akşam üstü uyudum bide ben ya...hepinize iyi geceler...
iyi pazarlar... Turuncu dediğin gibi bol bol dua edeceğim... hepimiz dua edelim kızlar... işe yarayacaktır...
öptüm :))
tabi mesela ben yakın arkadaşımdan gittiği doktoru öğrendim memnundu diye ona gittim şansa bıraktın mı Allah korusun atıp tutuyorlar ya da sen sormadıkça demiyorlar ki şu şudur şundan sebeptir diye ağlamaklı çıkıyorsun doktordan.... ama şimdi memnunum sonunda....sizlerden de çok şey öğreniyorum... gebelik olmazsa şayet şeker hapını doktora sorarak almayı düşünüyorum artık zamanı geliyor çünkü...mayıstan beri diet egzersiz yeterde artar işe yaraması gerekli...
Kızlar benim çıkma vaktim geldi netten uykum geldi ki akşam üstü uyudum bide ben ya...hepinize iyi geceler...
iyi pazarlar... Turuncu dediğin gibi bol bol dua edeceğim... hepimiz dua edelim kızlar... işe yarayacaktır...
öptüm :))
iyi geceler canım buarada uyku halide hamilelik belirtisi hadi bakalım
ciddi olmazsın gerçekten istemedi mi kimse yahu kanallarının açık olup olmadığını nerden biliyorlar ki belki kapalı yada yapışık alla alla çok ilginç arkadaşım biran önce bence bunu yaptır
kızlar hızınıza yetişilmiyorr
yazıcaklarımıda yazamıyorum
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sizleredebu duyguyu yaşatsın
bazı drlar maalesefki pkoyu bizim önemsediğimiz kadar önemsemiyorlar gerçekten yi güvenilir dr şart
sorma eşim kızıp duruyor devamlı uyuyorsun diye :))
iyi geceler canım...
o kadar zorki anlatmak mümkün değil ne kadar iyi olursa olsun karşındaki yada sen ev ev üstüne kurulmuyor bunu çok iyi anladım maddi durumdaki zorluklar yüzündende bayağı evimiz ertelendi çok şükür kabasını yaptırdık sıra içine geldi inşallah kışa evimde olurum eşimin annesinden bir kaç lafta duyunca çocukla ilgili inan bana çok soğudum ve kendimi çok eksik hissetmeye başladım tek bir lafını söyliyim anlarsın beni hamile bir kedi vardı yanımızdan geçti aa bu kedi hamilemi dedim evet kediler bile doğurdu sen doğuramadın dedi bana o anda hissettiklerimi kelimelerle anlatmak mümkün değil Rabbime havale ettim
neyse hayıt suyu ve böğürtlen kökünü bırakmıycam ama şu hormon testlerimide bir yaptırsam o zaman daha rahatlıycam bakalım neyim var neyim yok görücez birazda kilo verdim mi Allah büyüktür cnm inşallah
eveeeettt, başımın ağrısı tuttu.. benim kırmızılar geliyor demek ki..
bu maçda yenilgi ile bitti.. önümüzdeki maçlara bakalım artık.. hayırlısını dilemekten başka hiçbirşey gelmiyor elimden.. Rabbim hiçbirimizi evlat hasreti ile sınamasın.. amin..
yeni yeni geçmişi okuyorumda valla benim kyınvalidemde neler söylüyordu sırf stresten tabi zamanıda var bebişin ama inanılmaz stres yaptığımdan tedavi esnasında herşey iyi olduğu halde gebe kalamadım ama bende yeri geldi tartıştım eşim tartıştı yeri geldi sustum ben söylemek istemedim işte 4-5 ay önce söyledim ve çok rahatladım bebeğimin olmadığını tabi ondan sonra sesini kesti ama ondan sonra laf söyleseydi bütün gemileri yakardım ya ne bilim yaa rabbim cahil insanlarla karşılaştırmasın çok zor olur kayınvalideyle yaşamak helede böyle laflar söyleyince soğursun biranda allah kolaylık versin
o kadar zorki anlatmak mümkün değil ne kadar iyi olursa olsun karşındaki yada sen ev ev üstüne kurulmuyor bunu çok iyi anladım maddi durumdaki zorluklar yüzündende bayağı evimiz ertelendi çok şükür kabasını yaptırdık sıra içine geldi inşallah kışa evimde olurum eşimin annesinden bir kaç lafta duyunca çocukla ilgili inan bana çok soğudum ve kendimi çok eksik hissetmeye başladım tek bir lafını söyliyim anlarsın beni hamile bir kedi vardı yanımızdan geçti aa bu kedi hamilemi dedim evet kediler bile doğurdu sen doğuramadın dedi bana o anda hissettiklerimi kelimelerle anlatmak mümkün değil Rabbime havale ettim
neyse hayıt suyu ve böğürtlen kökünü bırakmıycam ama şu hormon testlerimide bir yaptırsam o zaman daha rahatlıycam bakalım neyim var neyim yok görücez birazda kilo verdim mi Allah büyüktür cnm inşallah
Allah o kaynananı nasıl biliyorsa öyle yapsın. Senin kendini eksik hissedicek bir durumun yok o kaynananın insani eksikliği bence. Merak etme hem çoğumuz yaşıyoruz bunu ben erkek çocukları çok severim inşallah çocuğum erkek olur demiştim bir keresinde bana çok doğurdun da cinsiyet beğenmen kaldı dediİnşallah tez zamanda yapabilirsiniz evinizi de rahata kavuşursun canım dediğin gibi ev ev üstüne kurulmuyor...
soğumak ne kelime kendimi çok yanlız eksik hissettiğim anlar oldu sayesinde şu anda aynı evdeyiz diye konuşmak istemiyorum yüz yüze bakıyoruz çok zor herşeyin yeri ve zamanı var ve herşeyden büyük Rabbim var saolasın canm Allahım herkesi kendi evinde kendi eşiyle mutlu ve huzurlu bir yaşam versin banada inşallah...
doğru söylüyorsun bende kendimi eksik hissederdim hatta akrabaları geldiği zaman yanlarına gitmek istemezdim çünkü herkes sorardı ve hepsine suratına patlamak gelirdi zatn olsa duyulur ne gerek var durmadan sormaya hiç analamıyorum
amin canım inşallah sende kendi evindeeşinle mutlu olursun canım birde bana düşmez ama çizgi silik çıktı dedin ondan dolayı bence rakı içmesen iyi olur benim tavsiye sadece bildiğim söylemek istedim rabbime sığın bol dua et ki inşallah rabbim gönlüne göre versin
Seninkininde farkı yokmuş benimkinden yazıklar olsun ya nasıl insan bunlar benim yengem amcamın karısı hiç çocuğu olmadı hep düşürüyordu rahminde tutamıyormuş hiçbirimiz hiçbir imada bulunmadık Allah korusun ben Rabbimden korkarım neyi kınarsan onu yaşamadan almıycam canını demiş Rabbim onun için Allaha sığındım ya çocuğu verende Allah vermeyende bizim elimizden ne gelirki değil mi
Canım bu kadar stres yapma bakalım.Hele bi hormon testin yapılsın,sonra doktorun sana yol gösterecektir eminim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?