Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tuanatay canım bebeğinin sağlığı nasıl iyi mi?

aah canım keske bılsem ıyıdır umarım suan ıcın bı problem yasamıyorum cok sukur.hergun sabırsızlıkla ıyı haberlerınızı beklıyorum salı gunu ınsallah guzel seyler okuruz allahım hepımızın hakkında hayırlısını versın..

iyi geceler diliyorum kızlar..
tam bir migren krizi yaşıyorum sanırım.. mide bulantım baş ağrım hatta gözlerim sanki yuvalarından fırlayacak gibi.. sabaha kırmızıları göreceğim büyük ihtimalle..
güzel bir pazar diliyorum herkese..

1 ay önce amcAmın oğlu ewlenmıştı karısı hamileymiş ne güsel allahım bizede bu sewnci yaşat nolurr

ne çabuk ay... daha evliliğe alışamadan biz zaten son 8 aydır düşünüyoruz ondan önce birbirimize zaman ayırdık... çocuk yetiştirmek ilgiyle büyütmek büyük sorumluluk çünkü :) şimdi de ben çok istiyorum bakalım canım hayırlısı inşallah senin bebeğin de çok bekletmez hemen gelir...

biçimcim klomen kullandım ondan 3 yumurta 16 mm oldu

çatlatma iğnesi oldun mu kendiliğinden çatlamasını mı bekletti doktor kaçıncı günündesin? sık yumurta takibi iyi olur aslında paztsi günü bir daha usg den baktır istersen...

geçmiş olsun canım ya ne zor migren biliyorum (
hayırlı haber ver sabah bizlere inşallah

ben klomenle 4 yumoş birden gördüm hepside büyüdüler ve çatladılar ve tutmadı malesefki

nasıl olur ya? vardır bir hayır sağlıklı olsun bebeklerimiz en önemlisi bu...

benim 4 aydır yaşadığım durum eşimdede herşey çok iyi ama olmadı geçen ayda aşılama oldum

hiç belli olmuyor işte önemli olan sağlıklı olması aslında şimdi tedavi yapılıyor mu yine yoksa beklemede misin? ne durumdasın?

amin canım ya inş... benim miğdem bildiğin bulanıyor ayaklarım hep soğuk vücudum sıcak...canım sen iyiysen miniğin de iyidir merak etme uykun yok mu senin? geçti o dönemler galiba? :))
tuanatay canım senin bulantın ne zaman başlamıştı ya ben kaç gündür doğru dürüst yemek yiyemiyorum şimdi de misafirler yerken yine içim kalktı çayı bile zor içtim... neden böyle oldum bilmiyorum...

Son düzenleme:
saol canım girdim sınaa ve rahatladım bunuda atlattım bakalım nasıl olucak sonuçları

nasıl geçti canım geçersin de mi?
enfeksiyonun ne durumda umarım azalmıştır?
yelloww canım sana da sorayım benim bulantım var psikolojiktir dedim ama 4 gündür var (

Son düzenleme:

Son düzenleme:

merhabalar
öncelikle 4 düşüğüne çok üzüldüm rabbim birdaha böyle bir acı yaşatmasın gerçekten çok zor bende 1 düşük yaptım bende şükürler olsunki şimdi hamileyim yine kanamam oldu ve şuan kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorum ilk zamanlarda haftada 2 kere vurunuyordum bu hafta haftda 1 kereye düşürdü 4. ayda bırakıcakmışız birde aspirin kullanıyorum bende canım
ama şunu söylemeliyimki gerçekten iyi bir drun eline düşmen gerekiyor yoksa hiç önemsediklerini düşünmüyorum benim bu drumdan önceki druma muayane oldum ilk haftalarda dedim bende kan pıhtılaşması varmış iğne kullanıyorum dedim istersen veririm sana !!! dedi ve beni kesinlikle yönlendirmedi gerçekten bu drları anlamak mümkün değil

nasıl geçti canım geçersin de mi?
enfeksiyonun ne durumda umarım azalmıştır?
yelloww canım sana da sorayım benim bulantım var psikolojiktir dedim ama 4 gündür var (

idare eder canım motor zorladı beni biraz
enfeksiyonum var hala arada hissediyorum yada gerçekten hamilelikten dolayı tuvalete çok çıkıyorum
benim daha adet günüme 10 gün kala mı ne yanlış olmasın mide bulantılarım oluyordu ama ben ihtimal vermiyordum canım bu kadar sürede psikolojik olabilir mi birde sürekli düşünüyorsan eğer psikolojik olma durumu olabilir bence çünkü bilinçaltına onu yerleştiriyorsun ister istemez seni etkiler canım inşallah gerçektir de psikolojik değildir

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende bu pko dan çekiyrum ve bir sorum olacaktı. Yaşayanlar varsaeğer ve cevap verirlerse çok sevinirim. Ben dört yıldır pko dan dolayı diane 35 ve aldactone kullanıyordum. Bu ay bebişe karar verdik ve doktorum klomen verdi. Ama hapları bırakınca tüylenme saçlarımın üzerine yağ dökülmüş gibi yağlanması vee özelliklede saç dökülmem hortladı yine kaldıki saçlarımın 4 te üçünü kaybettim zaten kalanlarda gidiyo ve malesef gebelik olmadı tekrar klomen deniyicem ama bu sorunlar nasıl bertaraf olur yaşayan ve çözüm bulabilen var mı acaba

en zoru motor sınavıydı zaten ilkyardım falan kolaydır hatırlıyorum :))
rahim baskı yapar ya idrar torbasına canım belki deondan sık çıkıyorsun idrara daha iyi iltihabı atarsın böylece bol su ile...

psikolojik gebelik diye bişey var Allah korusun öyle olmayayım da (
ben de gebelik yoksa 29unda adet görmem gerek... bakalım nasıl olacak of ya düşünsen çıkılmıyor işin içinden düşünmesen ayrı... bilmem :))

selam kızlarr bende malesef pkoluyum benim hormonlarım normal adetimde genelde her ay gelir bazen bir iki gün aksar yada erken gelir onun haricinde bir düzensizlik yok ultrasonda bir tarafta küçük kistler görüldü.ben 14 aydır bebek istiyorum ama henüz nasip olmadı.ben en son 7 ağustosta regl olmuştum ve dün yani 19 ağustosta tekrar oldum hayatımda ilk defa böyle birşey oldu aranızda bunu yaşayan varmı merak ettim acaba pkodanmı kaynaklanıyor.herhengi bir ilaç kür vs.kullanmadım.

hoşgeldin...pko dan kaynaklı bu da ne yazık ki 22 günden az ya da 22 günlük döngü veya 35 günden uzun adet siklusları hep pko benim 52. gün oldu gelen giden yok erken adet gördüğüne göre
yumurtlama vardır ama sende doktorlar öyle derler ara yumurtlama derler...yumurtlama gününü tayin etmen gerekli doktor yardımıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…