tuanatay canım bebeğinin sağlığı nasıl iyi mi?
1 ay önce amcAmın oğlu ewlenmıştı karısı hamileymiş ne güsel allahım bizede bu sewnci yaşat nolurr
biçimcim klomen kullandım ondan 3 yumurta 16 mm oldu
iyi geceler diliyorum kızlar..
tam bir migren krizi yaşıyorum sanırım.. mide bulantım baş ağrım hatta gözlerim sanki yuvalarından fırlayacak gibi.. sabaha kırmızıları göreceğim büyük ihtimalle..
güzel bir pazar diliyorum herkese..
ben klomenle 4 yumoş birden gördüm hepside büyüdüler ve çatladılar ve tutmadı malesefki
benim 4 aydır yaşadığım durum eşimdede herşey çok iyi ama olmadı geçen ayda aşılama oldum
aah canım keske bılsem ıyıdır umarım suan ıcın bı problem yasamıyorum cok sukur.hergun sabırsızlıkla ıyı haberlerınızı beklıyorum salı gunu ınsallah guzel seyler okuruzallahım hepımızın hakkında hayırlısını versın..
kalmazsın kalmazsın canım sıkıntı yapma kendıne hadı basarılar sana
saol canım girdim sınaa ve rahatladım bunuda atlattım bakalım nasıl olucak sonuçları
nasıl olur ya? vardır bir hayır sağlıklı olsun bebeklerimiz en önemlisi bu...
valla oluyor tatlım bende görünce dedim kesin tutucak biri tutmasa biri tutardı dimi ama olmadı işte
nasıl olur ya? vardır bir hayır sağlıklı olsun bebeklerimiz en önemlisi bu...
valla oluyor tatlım bende görünce dedim kesin tutucak biri tutmasa biri tutardı dimi ama olmadı işte
doğru günde ilişki mi olmadı acaba? çünkü biri tutsa diğeri tutar diye bişey yok hepsi döllenir ama bir ya da ikisi düşer kayıp gebelik diyorlar ya ona hatta ...riskli gebeliğe girer... doğru gün ilişki olmadı mı acaba neiştir anlamadım... 4 yumurta dile kolay...
canım sen izmirin neresinde idin. bu metformin nedeni bilinmeyen bir şekilde bizlere fayda ediyor.tıp ta yok yani. sonradan araştırmayan ve büyük merkezlerle bağlantısı olmayan doktorlarda pek bunu bilmiyor.ama son yıllarda doktorların genel olarak kullandığı bir şey . bak benim arkadaşım 2 yıl hamile kalamadıktan sonra bunu kullanmış ve çocuğu kucağında. doktorunun neden verdiğini bile bilmiyor ben düşüklerimi araştırıken öğrendim ve ona söyledim. son 4. düşüğümden sonra evde 25 gündür deli gibi internet sitelerini ve doktorların sitelerini okuyorum.son hamilelik öncesi de polikistik üzerine okuyordum o konu ile ilgili az çok bilgi sahibiydim ama pıhtılaşmayı araştırmadığımdan son bebeğim karnımda kalbi yine durdu.üstelik gelişimi çok iyi idi.doktor benim yaptırdığım bir tahlile bile kan ilacına başlaması gerekirken bilmediğinden başlatmadı benimde hamileliğim ağır geçtiğinden o dönem araştırmadım.düşün testleri teker teker araştırdım ve birini girdiğimde bir de ne göreyim pıhtılaşmanın en ağır olanlarından biriymiş ve hemen kan iğnesi.benim abimde doktor uzaktan beni az çok yönlendiriyordu ama ben doktor doktor gezdiğimi ve anlatıklarıma rağmen doktorlar gerek yok dedi diyince o da artık tamam demişti.ama öğrendikki doktorlar bilmiyorrrrrr...şimdi üniversite hastanesine gidip ayrıntılı araştırma yapacam ve tanıdık bir doktor buldum onun sayesinde rahat olacak diye düşünüyorum...ama tabi ne araştırma yapacağımıda az çok abimin yazdıkları ve kendi araştırmalarım sayesinde biliyorum. kısacası doktorlara yaşadıklarım sonucu güvenmiyorum.bence sende öyle yap... çok yazdım sanırım
doğru günde ilişki mi olmadı acaba? çünkü biri tutsa diğeri tutar diye bişey yok hepsi döllenir ama bir ya da ikisi düşer kayıp gebelik diyorlar ya ona hatta ...riskli gebeliğe girer... doğru gün ilişki olmadı mı acaba neiştir anlamadım... 4 yumurta dile kolay...
valla sana söle söyliyim 4 yumurtayı duyar duymaz zaten önceside var biz gün aşırı ilişki yaşadık hatta bazen her gün millet tek yumurtayla tuttuyor ben 4 üyle tutturamadım yada zamanı değilmiş ben evlendim evleneli 12/06/2010 da evlendim o günden beri en çok 3 gün olmadığı olulr oda çok nadir bilmem anlatabildim mi bu konuda sıkıntımız yok belkide daha uzun süreli klomen kullansaydım tutardı bilmiyorum şimdilik durumum müsade edene kadar bitkisel şeyleri deniycem en azından üç beş ay
nasıl geçti canım geçersin de mi?
enfeksiyonun ne durumda umarım azalmıştır?
yelloww canım sana da sorayım benim bulantım var psikolojiktir dedim ama 4 gündür var(
valla sana söle söyliyim 4 yumurtayı duyar duymaz zaten önceside var biz gün aşırı ilişki yaşadık hatta bazen her gün millet tek yumurtayla tuttuyor ben 4 üyle tutturamadım yada zamanı değilmiş ben evlendim evleneli 12/06/2010 da evlendim o günden beri en çok 3 gün olmadığı olulr oda çok nadir bilmem anlatabildim mi bu konuda sıkıntımız yok belkide daha uzun süreli klomen kullansaydım tutardı bilmiyorum şimdilik durumum müsade edene kadar bitkisel şeyleri deniycem en azından üç beş ay
anladım canım o zaman yumurtalarda sorun vardır deiğin gibi uzun süreli kullanım işe yarayabilirdi... çünkü bu tedaviler kaliteli yumurta oluşmasını da sağlıyormuş aynı zamanda ama senin bitkisel tedavilerin de muhakkak kaliteli yumurta oluşumuna yardımcıdır merak etme yine olacaktır doktor ne demişti bununla ilgili pek yorum yapmaz gerçi onlar ama...
idare eder canım motor zorladı beni biraz
enfeksiyonum var hala arada hissediyorum yada gerçekten hamilelikten dolayı tuvalete çok çıkıyorum
benim daha adet günüme 10 gün kala mı ne yanlış olmasın mide bulantılarım oluyordu ama ben ihtimal vermiyordum canım bu kadar sürede psikolojik olabilir mi birde sürekli düşünüyorsan eğer psikolojik olma durumu olabilir bence çünkü bilinçaltına onu yerleştiriyorsun ister istemez seni etkiler canım inşallah gerçektir de psikolojik değildir
selam kızlarr bende malesef pkoluyum benim hormonlarım normal adetimde genelde her ay gelir bazen bir iki gün aksar yada erken gelir onun haricinde bir düzensizlik yok ultrasonda bir tarafta küçük kistler görüldü.ben 14 aydır bebek istiyorum ama henüz nasip olmadı.ben en son 7 ağustosta regl olmuştum ve dün yani 19 ağustosta tekrar oldum hayatımda ilk defa böyle birşey oldu aranızda bunu yaşayan varmı merak ettim acaba pkodanmı kaynaklanıyor.herhengi bir ilaç kür vs.kullanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?