anladım canım o zaman yumurtalarda sorun vardır deiğin gibi uzun süreli kullanım işe yarayabilirdi... çünkü bu tedaviler kaliteli yumurta oluşmasını da sağlıyormuş aynı zamanda ama senin bitkisel tedavilerin de muhakkak kaliteli yumurta oluşumuna yardımcıdır merak etme yine olacaktır doktor ne demişti bununla ilgili pek yorum yapmaz gerçi onlar ama...
doktorumu ben bu site sayesinde bıraktım neden mi ben en az 30 günde bir regli oluyorum ve beni yumurtama bakmak için 14. çağırdı hiç sormadı bana kaç günde bir regli oluyorsun die ve dediki yumurtaların gelişmiyor tabi o zamanlar bunu bilmiyorum yahu ben 30 günde regli oluyorsam 14. gün olmazki yumurtam olsa bile küçük olur o zaman zaten gelişmemiş olur regli düzensizliğim olduğnu bildiği halde bu yönde tedavi uygulamadı bana hsg ve hormon testlerini 3 -4 kez klomen kullandıktan sonra yönlendircem seni dedi yahu akıllı olan şey ilk başta istenir dimi boşu boşuna hormon hapları içmemiş olurum ben pkolumuyum diye sorduğumda hayır dedi nasıl hayır regli düzensizliği var kıllanma var yumurta madem gelişmiyor nasıl ben pkolu olmuyorum zaten iki kez denedikten sonra gözlerim açıldı ve bıraktım kadını tabi ben bunları buraya gire gire okuya okuya öğrendim iyiki bırakmışım kadını yoksa hala klomenle göbeğimi büyütüyor olucaktım boş boş
1 ay önce amcAmın oğlu ewlenmıştı karısı hamileymiş ne güsel allahım bizede bu sewnci yaşat nolurr
aah canım keske bılsem ıyıdır umarım suan ıcın bı problem yasamıyorum cok sukur.hergun sabırsızlıkla ıyı haberlerınızı beklıyorum salı gunu ınsallah guzel seyler okuruzallahım hepımızın hakkında hayırlısını versın..
iyi geceler diliyorum kızlar..
tam bir migren krizi yaşıyorum sanırım.. mide bulantım baş ağrım hatta gözlerim sanki yuvalarından fırlayacak gibi.. sabaha kırmızıları göreceğim büyük ihtimalle..
güzel bir pazar diliyorum herkese..
amin canım ya inş... benim miğdem bildiğin bulanıyor ayaklarım hep soğuk vücudum sıcak...canım sen iyiysen miniğin de iyidir merak etme uykun yok mu senin? geçti o dönemler galiba? :))
tuanatay canım senin bulantın ne zaman başlamıştı ya ben kaç gündür doğru dürüst yemek yiyemiyorum şimdi de misafirler yerken yine içim kalktı çayı bile zor içtim... neden böyle oldum bilmiyorum...
saol canım girdim sınaa ve rahatladım bunuda atlattım bakalım nasıl olucak sonuçları
Arkadaşlar bende bu pko dan çekiyrum ve bir sorum olacaktı. Yaşayanlar varsaeğer ve cevap verirlerse çok sevinirim. Ben dört yıldır pko dan dolayı diane 35 ve aldactone kullanıyordum. Bu ay bebişe karar verdik ve doktorum klomen verdi. Ama hapları bırakınca tüylenme saçlarımın üzerine yağ dökülmüş gibi yağlanması vee özelliklede saç dökülmem hortladı yinekaldıki saçlarımın 4 te üçünü kaybettim zaten kalanlarda gidiyo ve malesef gebelik olmadı tekrar klomen deniyicem ama bu sorunlar nasıl bertaraf olur yaşayan ve çözüm bulabilen var mı acaba
hoşgeldin...pko dan kaynaklı bu da ne yazık ki 22 günden az ya da 22 günlük döngü veya 35 günden uzun adet siklusları hep pko benim 52. gün oldu gelen giden yok erken adet gördüğüne göre
yumurtlama vardır ama sende doktorlar öyle derler ara yumurtlama derler...yumurtlama gününü tayin etmen gerekli doktor yardımıyla...
doktorumu ben bu site sayesinde bıraktım neden mi ben en az 30 günde bir regli oluyorum ve beni yumurtama bakmak için 14. çağırdı hiç sormadı bana kaç günde bir regli oluyorsun die ve dediki yumurtaların gelişmiyor tabi o zamanlar bunu bilmiyorum yahu ben 30 günde regli oluyorsam 14. gün olmazki yumurtam olsa bile küçük olur o zaman zaten gelişmemiş olur regli düzensizliğim olduğnu bildiği halde bu yönde tedavi uygulamadı bana hsg ve hormon testlerini 3 -4 kez klomen kullandıktan sonra yönlendircem seni dedi yahu akıllı olan şey ilk başta istenir dimi boşu boşuna hormon hapları içmemiş olurum ben pkolumuyum diye sorduğumda hayır dedi nasıl hayır regli düzensizliği var kıllanma var yumurta madem gelişmiyor nasıl ben pkolu olmuyorum zaten iki kez denedikten sonra gözlerim açıldı ve bıraktım kadını tabi ben bunları buraya gire gire okuya okuya öğrendim iyiki bırakmışım kadını yoksa hala klomenle göbeğimi büyütüyor olucaktım boş boş
çok yanlış yönlendirmiş doktorun bence de onlar ne yazık ki doğum yaptıran kadın ebeler olurdu ya eskiden onlardan işte doktor demeye bin şahit ister yani...ben öyle iki doktora denk gelmiştim ne yazık ki 1 yılım çöp oldu benim...çok iyi yapmışsın bence de... önce doğal yollar olmazsa en basit ilaç tedavileri ki sonra tedavi seçeneklerimiz kalsın geriye bence de...
en zoru motor sınavıydı zaten ilkyardım falan kolaydır hatırlıyorum :))
rahim baskı yapar ya idrar torbasına canım belki deondan sık çıkıyorsun idrara daha iyi iltihabı atarsın böylece bol su ile...
psikolojik gebelik diye bişey var Allah korusun öyle olmayayım da(
ben de gebelik yoksa 29unda adet görmem gerek... bakalım nasıl olacak of ya düşünsen çıkılmıyor işin içinden düşünmesen ayrı... bilmem :))
merhaba bir şey sorabilirmiyim hsg çektirdin mi ve hormon testleri yaptırdın mı
Topice yeni gelen arkadaşlar herkese hoşgeldin diyorumm.
Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip eylesin inşaallah.
Ramazanı şerif'in son 10 günü içerisine girmiş bulunmaktayız kızlar.
Bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesinin son 10 gün içerisinde aranması gerekiyor.
O yüzden her gece bol bol dua edelim.Belki kadir gecesine denk gelir ve rabbim kabul eder.
Sadece hormon testi yaptırdım o da normal çıktı canım. Bu hsg neyin nesikigitmediğim doktor kalmadı hiç istemediler
merhaba kızlar
bende bir kaç gündür takip ediyorum sizi.Bana henüz pko teşhisi konulmadı ama ara kanamadan dolayı doktora gittiğimde hormon testi iştedi eylül ayını bekliyorum test yaptırmak için benımde adetlerim genelde 40.gününde olurum 1,5 senelik evliyim ve artık bir bebişimin olması eşimle tek isteğimiz.
Yüce rabbim şu mübarek ayda hepimizin dualarını kabul etsin tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
rica ederim doktora gidecek olman iyi zaten testler falan yapar ultrason görüntüsü de çok önemli...teşekkür ederim canım cevapladığın için yani hayatımda ilk defa bu kadar kısa döngüm olduğu için endişelendim açıkçası.haftasonu olduğu için doktorada gidemedim.hatta ilk leke geldiğinde acaba yumurtlamamı diye düşündüm çünkü bugünlerde yumurtlamam gerekiyordu.ama kan devam etti aslında tam adet kanı gibi değil duru berrak kırmızı kan.yapışkan değil adet kanı gibi ama sanırım oda erken olduğum için oldu.birde bende geçen ay prolaktin 66 çıkmıştı ondanda şüphelendim acaba yaparmı diye.pazartesi doktora gidicem inşallah.
kalabalık canım ya şaşırdım ben de çıkacaktım sohbet tatlı geldi çıkamadım :))Oooooo maşallah bu gece kimseyi uyku tutmadı herhalde.
Baya kalabalığız
aynen dediğin gibi ilkyardım basitti ama motor kafa karıştırdı
ayy canım allah korusun ama bende mesela tedavi esnasında çok düşündüğümden ve ilaçların etkisiyle heray ben hamileyim diye düşünürdüm ama sende şöyle bir durum var sende önceki gün kanaman oldu adet gecikmen oldu ateşin yükseliyor ve miden bulanıyor bunlar hepsi birdende aynı anda tesadüf olamaz bence rabbim hayırlısını nasip etsin ama ben bile çok heyecanlandım senin adına inşallah yaa inşallah biran önce dra gitsen de netleşse durumun yaa
fertilitiy benimde hormon testim normal çıkıyor ama usgde ilk teşhisde kistler görülmüştü.
Senin değerlerin nasıldı?
çok yanlış yönlendirmiş doktorun bence de onlar ne yazık ki doğum yaptıran kadın ebeler olurdu ya eskiden onlardan işte doktor demeye bin şahit ister yani...ben öyle iki doktora denk gelmiştim ne yazık ki 1 yılım çöp oldu benim...çok iyi yapmışsın bence de... önce doğal yollar olmazsa en basit ilaç tedavileri ki sonra tedavi seçeneklerimiz kalsın geriye bence de...
Allahtan burda herşeyi paylaşıyoruz da bilgimiz oluyor seviyorum bu siteyi o yüzden herkes doktor olamiyor malesef o yüzden bir kaç doktor gezmek gerekiyor
rica ederim doktora gidecek olman iyi zaten testler falan yapar ultrason görüntüsü de çok önemli...
kalabalık canım ya şaşırdım ben de çıkacaktım sohbet tatlı geldi çıkamadım :))
inşallah iyi haberle gelmek istiyorum...
de mi ya bence de kanama da değildi o kahverengi lekeydi canım kırmızı kan 52 gündür hiç gelmedi... inşallah hayırlısı ben istiyorum diye beyin bu denli belirti gösteremez herhalde... salı günü yarın olsa ne olurdu sanki ? :)) ama zaman geçsin daha iyi de doktor net bişeyler desin bana...
Merhaba oske55.
Adet gecikmesi dışında ne gibi şikayetlerin vardı ?
Usg de kist göründümü?
Allahtan burda herşeyi paylaşıyoruz da bilgimiz oluyor seviyorum bu siteyi o yüzden herkes doktor olamiyor malesef o yüzden bir kaç doktor gezmek gerekiyor
Sadece hormon testi yaptırdım o da normal çıktı canım. Bu hsg neyin nesikigitmediğim doktor kalmadı hiç istemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?