Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

1 ay önce amcAmın oğlu ewlenmıştı karısı hamileymiş ne güsel allahım bizede bu sewnci yaşat nolurr

Ay bu güzel bir haber olsada ben yinede tarafların biraz birbirlerine alışmaları gerektiğini savunanlardanım.
Biz 2 yıllık evliyiz ve ben pko olduğumu öğrenene(4 ay öncesine) kadar bebek düşünmemiştik henüz.
Yinede rabbim hayırlı eylesin,içlerinde bizlerede nasip eylesin inşaallaaaah.

Canım seni göremeyince merak etmeye başlamıştım bende.İyi olmana sevindim.

Canım yaaa...Biliyorum bu duygunun nasıl birşey oldugunu ama elden bişey gelmiyor işte...Eşine git ve sımsıkı sarıl.Herşey çok güzel olacak diye düşün...
Umutlarının tükenmemesi dileği ile...

Biciiiim sen böyle konuştukca ben heyecandan çatlıyorum desem yeridir.
Topic ahalisi olarak salı gününe gözümüzü dikmiş durumdayız.
Hadi sevindir bizi noluuuur (inşaallah)

saol canım girdim sınaa ve rahatladım bunuda atlattım bakalım nasıl olucak sonuçları

Canım eminim ki sınavı geçmişindir.
Allahın izniyle şu enfeksiyonuda bi atlatsaydın....

merhaba bir şey sorabilirmiyim hsg çektirdin mi ve hormon testleri yaptırdın mı

teşekkür ederim canım cevapladığın için yani hayatımda ilk defa bu kadar kısa döngüm olduğu için endişelendim açıkçası.haftasonu olduğu için doktorada gidemedim.hatta ilk leke geldiğinde acaba yumurtlamamı diye düşündüm çünkü bugünlerde yumurtlamam gerekiyordu.ama kan devam etti aslında tam adet kanı gibi değil duru berrak kırmızı kan.yapışkan değil adet kanı gibi ama sanırım oda erken olduğum için oldu.birde bende geçen ay prolaktin 66 çıkmıştı ondanda şüphelendim acaba yaparmı diye.pazartesi doktora gidicem inşallah.

aynen dediğin gibi ilkyardım basitti ama motor kafa karıştırdı

ayy canım allah korusun ama bende mesela tedavi esnasında çok düşündüğümden ve ilaçların etkisiyle heray ben hamileyim diye düşünürdüm ama sende şöyle bir durum var sende önceki gün kanaman oldu adet gecikmen oldu ateşin yükseliyor ve miden bulanıyor bunlar hepsi birdende aynı anda tesadüf olamaz bence rabbim hayırlısını nasip etsin ama ben bile çok heyecanlandım senin adına inşallah yaa inşallah biran önce dra gitsen de netleşse durumun yaa

merhaba kızlar
bende bir kaç gündür takip ediyorum sizi.Bana henüz pko teşhisi konulmadı ama ara kanamadan dolayı doktora gittiğimde hormon testi iştedi eylül ayını bekliyorum test yaptırmak için benımde adetlerim genelde 40.gününde olurum 1,5 senelik evliyim ve artık bir bebişimin olması eşimle tek isteğimiz.
Yüce rabbim şu mübarek ayda hepimizin dualarını kabul etsin tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba oske55.
Adet gecikmesi dışında ne gibi şikayetlerin vardı ?
Usg de kist göründümü
?

rica ederim doktora gidecek olman iyi zaten testler falan yapar ultrason görüntüsü de çok önemli...

Oooooo maşallah bu gece kimseyi uyku tutmadı herhalde.
Baya kalabalığız
kalabalık canım ya şaşırdım ben de çıkacaktım sohbet tatlı geldi çıkamadım :))
inşallah iyi haberle gelmek istiyorum...

de mi ya bence de kanama da değildi o kahverengi lekeydi canım kırmızı kan 52 gündür hiç gelmedi... inşallah hayırlısı ben istiyorum diye beyin bu denli belirti gösteremez herhalde... salı günü yarın olsa ne olurdu sanki ? :)) ama zaman geçsin daha iyi de doktor net bişeyler desin bana...

fertilitiy benimde hormon testim normal çıkıyor ama usgde ilk teşhisde kistler görülmüştü.
Senin değerlerin nasıldı?

Benim hormonlarım normaldi ultrasonda kistler gözüktü ama hiç hsg çektirmedim. d.kontrol hapı kullandım dört sene kistlerim kaybolmuştu hiç yoktu en son ama bu belirtiler neyin nesi off offf

hadi hayırlısıyla salı günü gelsede buralar şenlense inşallah

Son düzenleme:
Merhaba oske55.
Adet gecikmesi dışında ne gibi şikayetlerin vardı ?
Usg de kist göründümü
?

Doktorum minik minik kistler olduğunu söyledi ama bu biz kadınların %90nında oluşan kistlerdenmiş fakat bende kilo alımı tüylenme belirtileri var malsef daha önce istediğim zaman kilo veriyobiliyoken şimdi ne yapsam faydasız.offfff öyle stres yapıyorum ki kendime

Allahtan burda herşeyi paylaşıyoruz da bilgimiz oluyor seviyorum bu siteyi o yüzden herkes doktor olamiyor malesef o yüzden bir kaç doktor gezmek gerekiyor

tabi mesela ben yakın arkadaşımdan gittiği doktoru öğrendim memnundu diye ona gittim şansa bıraktın mı Allah korusun atıp tutuyorlar ya da sen sormadıkça demiyorlar ki şu şudur şundan sebeptir diye ağlamaklı çıkıyorsun doktordan.... ama şimdi memnunum sonunda....sizlerden de çok şey öğreniyorum... gebelik olmazsa şayet şeker hapını doktora sorarak almayı düşünüyorum artık zamanı geliyor çünkü...mayıstan beri diet egzersiz yeterde artar işe yaraması gerekli...

Kızlar benim çıkma vaktim geldi netten uykum geldi ki akşam üstü uyudum bide ben ya...hepinize iyi geceler...
iyi pazarlar... Turuncu dediğin gibi bol bol dua edeceğim... hepimiz dua edelim kızlar... işe yarayacaktır...
öptüm :))

Son düzenleme:
Sadece hormon testi yaptırdım o da normal çıktı canım. Bu hsg neyin nesikigitmediğim doktor kalmadı hiç istemediler

ciddi olmazsın gerçekten istemedi mi kimse yahu kanallarının açık olup olmadığını nerden biliyorlar ki belki kapalı yada yapışık alla alla çok ilginç arkadaşım biran önce bence bunu yaptır

kızlar hızınıza yetişilmiyorr
yazıcaklarımıda yazamıyorum
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sizleredebu duyguyu yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…