Seninkininde farkı yokmuş benimkinden yazıklar olsun ya nasıl insan bunlar benim yengem amcamın karısı hiç çocuğu olmadı hep düşürüyordu rahminde tutamıyormuş hiçbirimiz hiçbir imada bulunmadık Allah korusun ben Rabbimden korkarım neyi kınarsan onu yaşamadan almıycam canını demiş Rabbim onun için Allaha sığındım ya çocuğu verende Allah vermeyende bizim elimizden ne gelirki değil mi
hele o akrabalar yokmu neyse bişi demek istemiyorum çok saol güzel dileklerin için ben rakıyı eşimin annesi o lafı söyleyince içtim iki üç ay oluyor canım şimdi içermiyim hiç zaten ramazandayız Allah korusun
Böyle insanlara Allah vicdan merhamet versin ne diyeyim ya...
Şunuda unutmasınlar ki,kul kınadığını yaşamadıkca ölmezmiş...
Benim kayınvalidem çok şükür hiç bişey demez.Siz ne zaman uygun görürseniz o zaman yapın kızım der.
Şimdi yeni evime taşınalı daha iki hafta oldu.Bana moral olsun diye arayıp "üzülme,alışırsın zamanla,vs...."gibi telkinlerde bulunur Allah razı olsun.
Böyle insanlara Allah vicdan merhamet versin ne diyeyim ya...
Şunuda unutmasınlar ki,kul kınadığını yaşamadıkca ölmezmiş...
Benim kayınvalidem çok şükür hiç bişey demez.Siz ne zaman uygun görürseniz o zaman yapın kızım der.
Şimdi yeni evime taşınalı daha iki hafta oldu.Bana moral olsun diye arayıp "üzülme,alışırsın zamanla,vs...."gibi telkinlerde bulunur Allah razı olsun.
boşver canımm birşey deme allaha havale et mutlaka bunların mükafatı alıcaksın
benim kaynana bana çoçuğun olmazsa bizden değilsin dedi ve bende o sırada eve gitmek istedim ve eşimde azarladı annesini ve bana o akşam tepkiliydi ne dmeek bizden değilsin allahım sana sığındık daha neler neler ama bu dünyada değil öbür dünyada hakkımı alıcam kendinden
benim kaynana bana çoçuğun olmazsa bizden değilsin dedi ve bende o sırada eve gitmek istedim ve eşimde azarladı annesini ve bana o akşam tepkiliydi ne dmeek bizden değilsin allahım sana sığındık daha neler neler ama bu dünyada değil öbür dünyada hakkımı alıcam kendinden
kızlar o zaman kaynanamın söylediği sözden dolayı eşimden baya bir azar işittti eşim karışma bize birdaha bu konu hakkında laf duymuyacağım bizim işimize karışma ne zaman olursa olur die bağırdı sonrada sen bağırdın diyo çok içerledim zaten bana ne zaman laf dese oturup ağlıyordum eşimde dayanamadığından ağalama kızardı annesine neyse kızlar böyle yani maalesefki böyle cahil insanlarlada muhattap olucakmışım
Ay bu güzel bir haber olsada ben yinede tarafların biraz birbirlerine alışmaları gerektiğini savunanlardanım.
Biz 2 yıllık evliyiz ve ben pko olduğumu öğrenene(4 ay öncesine) kadar bebek düşünmemiştik henüz.
Yinede rabbim hayırlı eylesin,içlerinde bizlerede nasip eylesin inşaallaaaah.
Canım seni göremeyince merak etmeye başlamıştım bende.İyi olmana sevindim.
Canım yaaa...Biliyorum bu duygunun nasıl birşey oldugunu ama elden bişey gelmiyor işte...Eşine git ve sımsıkı sarıl.Herşey çok güzel olacak diye düşün...
Umutlarının tükenmemesi dileği ile...
Biciiiim sen böyle konuştukca ben heyecandan çatlıyorum desem yeridir.
Topic ahalisi olarak salı gününe gözümüzü dikmiş durumdayız.
Hadi sevindir bizi noluuuur (inşaallah)
Canım eminim ki sınavı geçmişindir.
Allahın izniyle şu enfeksiyonuda bi atlatsaydın....
valla eşinede helal olsun yiğit adammış tabiki annesi ama annesi olması böyle haddini bilmezlikler yaptırmasını gerektirmiyor sen dua et eşin senin yanında bana kedi olayını söylediğimde eşime söyledim tamam beni hoş tuttu ama anasınada hiçbir şey söylemedi çok üzüldüm bu yüzden onu bile Rabbime havale ettim belki ben yokken demiştir bilemiyorum ama en azından ikaz etmesini beklerdim
evet bu konularda laf söyletmez ama baen başka konularda oda senn eşin gibi olabiliyor ama ne yapıckısn bazen böyle şeyler olabilir bence amatabi her zaman hakkımı savunurum
benim eşim yengeç burcu annesinin kuzusu resmen kızdımı anne manne görmez yıkar ortalğı ama benle ilgili konularda sesini pek çıkarmaz gerçi onun yanında kimse bana bişi diyemez aynı zamanda ondan çekinirler ama eşim çok sıcak candan dır ona sarılsa beni es geçmez bana sarılsa anasını es geçmez böle biri işte iki tarafıda hoş tutmaya çalışıyor ama anasının bazı şeylerinide görmezden geliyor malesef
neyse kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum artık Allah rahatlık versin...
benm eşimde balık burcu aynı zamanda bnede balık burcuyum kısmen burcumun özelliklerni taşımıyorum :)
şimdi siz aynı evin içinde olduğunuzdan eşin iki tarafıda hoş tutmaya çalışıyordur ama sen kendi evne geçince daha huzurlu olursun o zaman eşinni yaptıkları gözüne batmaz şimdi kaynanaya sinirden eşinden de çıkarabilirsin ben bazen kaynanaama sinrledniğimde eşimden de çıkardığım oluyor sinirimi öyle işte canım mecburen bir süre kulak tıka söylediklerine eşinde üzülmesin hem de senin psikolojin bozulmasın inşallah evinede geçersin biran önce
balık burcuda anacıdır :) bende o yüzden sesimi çıkarmıyorum ya canım evime geçmeyi dört gözle bekliyorum inşallah bakalım çok saol bu arada güzel muhabbetin için görüşmek üzere iyi geceler
inşallah canım geçmişimdir
evet inşallah enfesiyonumda geçerde rahatlarım saol canım sen nasılsın bakalım sende ne var ne yok kaynanalara daldık heran bğulabilir çok derin konular inanınki anlatcaklarımız bitmez kaynanaya sinir olanlar
benm eşimde balık burcu aynı zamanda bnede balık burcuyum kısmen burcumun özelliklerni taşımıyorum :)
şimdi siz aynı evin içinde olduğunuzdan eşin iki tarafıda hoş tutmaya çalışıyordur ama sen kendi evne geçince daha huzurlu olursun o zaman eşinni yaptıkları gözüne batmaz şimdi kaynanaya sinirden eşinden de çıkarabilirsin ben bazen kaynanaama sinrledniğimde eşimden de çıkardığım oluyor sinirimi öyle işte canım mecburen bir süre kulak tıka söylediklerine eşinde üzülmesin hem de senin psikolojin bozulmasın inşallah evinede geçersin biran önce
amin canım ya inş... benim miğdem bildiğin bulanıyor ayaklarım hep soğuk vücudum sıcak...canım sen iyiysen miniğin de iyidir merak etme uykun yok mu senin? geçti o dönemler galiba? :))
tuanatay canım senin bulantın ne zaman başlamıştı ya ben kaç gündür doğru dürüst yemek yiyemiyorum şimdi de misafirler yerken yine içim kalktı çayı bile zor içtim... neden böyle oldum bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?