zararlı canım ama mecbur temzliyorum şimdi bir tabak yoğurt yerim en azından zararını aza indirir
Daha yeni dayımın oğlu hastaheneye gidiyor doktora doktor üçüncü derece yağlanman var karaciğerinde diyor çocuğun psikolojisini bozuyor testler falan yaptırıyor doktor tedaviye başlıycak göya allahtan dayım ve yengem doktor başka yerde test yaptırıyorlar ve o testlerin hepsinin yanlış oludğu ortaya çıkıyor şimdi nasıl dersiniz her doktor iyidir diye kesinlikle katılmıyorum sağlık sektöründe de rant kapısı sağlayan doktorlar var özel hastane sonuçta kimbilir kaç test yaptırıp ne kadar parasını alıp sonra iyileştiniz diye geri yollayacaktı o yüzden tek doktorla kalmayalım araştıralım doğru doktoru bulalım arkadaşlar
bu söylediklerine bende katııyorum çünkü bundan 3-4 yıl önce bende bir hastane karın ağrısıyla gittim ve 800-900den aşağı çıkamadım yok sarılıksın yok şu yok bu dahada dursaydım daha neler çıkaracaklardı daha sonra başka hastanede tahlil yapınca sarılık negati çıktı bu nedir şimdi? herkesin dru bir değildir kesinlikkle benim drumu seviyorum beğeniyorum bir güven var aramızda ama güveni sarsarsa tabikidr arayışına girerim ama bazı hastanelerde kesinlikkle çıkar amaçlıda işlerini yapabiliyorlaar canım
slm kızlar nasılsınız
iyiyiz sen nasılsın? sancıların devam ediyor mu?
ewet canım sol kasıgımda ani batmalar oluyor ve hafif hafif agrıo belimin agrıısı ve göğüslerimin agrısı gecti şimdilik bakalım 4 gun daha beklicmem 25ini beklicem yani
bence de canım bekle bu kadar bekledin zaten regl de olmazsan sevineceğiz inşallah :) ay ne garip birbirimizin adet görmemesine sevinir olduk ya :))
inş.canım yha 4 gun sankı 4 asır gııbı gelıo gunler gecmek bılmıo sankı ama bı yandanda ya regl olrsam dıe üzülüorm bilmiorm cok karısık duygular ıcındeyım suan ne yapcamı sasrdım hamıle olabılceme ıhtımal vermek ıstemıorm cunku ıstr ıstemez regl olrsam cok uzulurum bu agrılarn sancılarn hep reglden olcanı dusunuorm yada kullandıgım ılclardan olablr dıe dusunuorum :26: sende ne war ne yok ?
benim için de şu iki gün zor geçecek doktora adım attığım gün rahatlayacağımı biliyorum yarın çarşıya çıkıp kafamı dağıtacağım zaman geçireceğim benim için de beklemek çok can sıkıcı biyandan acaba diyorum hamile miyim? diğer yandan da senin gibi düşünüyorum üzülmemek için sonrasında dile getirmek istemiyorum ben de karışığım anlayacağın canım(
ama umutluyum yine de olmazsa bile diğer aylardan sen nasıl vakit geçireceksin?
Ben geldiiim...
Kızlar bakıyorumda herkes bir bekleme telaşında.
Maşaallah topic sakinleri olarak sabır taşına dönmüş durumdayız
Rabbim bizlere bool boool sabır versin.(amin)
Benim net sonuç almama daha tam iki hafta var.Neyse ki yarın annemlere ordanda kayınvalidelere gideceğiz.
İki haftayı böyle kafa dağıtarak tamamlarım inşl.
Gerçi nedendir bilmiyorum ama bu günlerde içimde "ya yine tutmadıysa"düşüncesi dolanıp duruyor.
Hayırlısı.
slm kızlar nasılsınız
iyiyiz sen nasılsın okuduğum kadarıyla ağrıları devam ediyor bakalım sonucu ne olacak hadi hayırlısı
ewet canım bugun özellikle sol kasıgım agrıo ve ani batmalar oluyor.ama göğüslerim falan dünki gibi ağrımıo.üst komsum diooki hamile kalmadan önce bende aynı bunları yasamıstım hamile kalacagımı doktor sölemişti dedi.ama bilmiorum ihtimal vermiorum nedense
iki arada kalıyor insan acaba diye düşünmekten alamıyor kendini hiç belli olmaz canım olabilirde herkeste farklı etkide edebilir ama sen yinede umudunu kaybetme inşallah canım
tabi katılıyorum... mesela benim rahmim için doktorun biri didelphys dedi kötü bişey değil bu ancak gebelik imkansız tedavi falan dedi ben tabi moral bozmadım ve inanmadım...bu sebeple salı günü kendi doktorum rahmime alttan usg ile bakacak üstten bakıldığında rahim şekli net belli olmuyor ve kesin bilgiyi verecek...kesin belli olmazsa da rahim filmi isterim dedi ama anlar iyi doktor çünkü...paracı değil devlette çalışıyor ve pozitif birisi...
Kızlar bişey soracağım size.
Hani ilişkiden sonra ayaklarnızı havaya kaldırın,belinizin altına yastık koyun veya en az 1 saat kalkmayın gibi şeyler söyleniyor ya.
Siz bunları uyguluyor ve inanıyormusunuz ?
Ben bi türlü uygulayamıyorum ne bileyim.
En fazla 10 dk bekliyorum sonra aklıma"olacağı varsa böylede olur herhalde"diyip kalkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?