Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

zararlı canım ama mecbur temzliyorum şimdi bir tabak yoğurt yerim en azından zararını aza indirir

ben de çamaşır suyu kullanırken çok tedirgin oluyorum mutfak ve banyoda gerekli oluyor tabiki ama sağlığımız da çok önemli her yeri aç da evin havalansın fazla soluma yine de

bu söylediklerine bende katııyorum çünkü bundan 3-4 yıl önce bende bir hastane karın ağrısıyla gittim ve 800-900den aşağı çıkamadım yok sarılıksın yok şu yok bu dahada dursaydım daha neler çıkaracaklardı daha sonra başka hastanede tahlil yapınca sarılık negati çıktı bu nedir şimdi? herkesin dru bir değildir kesinlikkle benim drumu seviyorum beğeniyorum bir güven var aramızda ama güveni sarsarsa tabikidr arayışına girerim ama bazı hastanelerde kesinlikkle çıkar amaçlıda işlerini yapabiliyorlaar canım

zaten iyi doktor olup olmadığını tavrından da anlamak mümkün katılıyorum sana canım ne yazıkki böyle şeyler yaşanabiliyor... ben de kendi doktorumdan çok memnunum inşallah böyle de devam eder... tüm sorularıma cevap veriyor istediğimde ulaşabiliyorum nihayet yüzüm güldü sonunda bu konuda...

Son düzenleme:
ewet canım sol kasıgımda ani batmalar oluyor ve hafif hafif agrıo belimin agrıısı ve göğüslerimin agrısı gecti şimdilik bakalım 4 gun daha beklicmem 25ini beklicem yani

bence de canım bekle bu kadar bekledin zaten regl de olmazsan sevineceğiz inşallah :) ay ne garip birbirimizin adet görmemesine sevinir olduk ya :))

bence de canım bekle bu kadar bekledin zaten regl de olmazsan sevineceğiz inşallah :) ay ne garip birbirimizin adet görmemesine sevinir olduk ya :))

inş.canım yha 4 gun sankı 4 asır gııbı gelıo gunler gecmek bılmıo sankı ama bı yandanda ya regl olrsam dıe üzülüorm bilmiorm cok karısık duygular ıcındeyım suan ne yapcamı sasrdım hamıle olabılceme ıhtımal vermek ıstemıorm cunku ıstr ıstemez regl olrsam cok uzulurum bu agrılarn sancılarn hep reglden olcanı dusunuorm yada kullandıgım ılclardan olablr dıe dusunuorum :26: sende ne war ne yok ?

benim için de şu iki gün zor geçecek doktora adım attığım gün rahatlayacağımı biliyorum yarın çarşıya çıkıp kafamı dağıtacağım zaman geçireceğim benim için de beklemek çok can sıkıcı biyandan acaba diyorum hamile miyim? diğer yandan da senin gibi düşünüyorum üzülmemek için sonrasında dile getirmek istemiyorum ben de karışığım anlayacağın canım (
ama umutluyum yine de olmazsa bile diğer aylardan sen nasıl vakit geçireceksin?

ben de aynı sancıları yaşadım biliyorsun yazmıştım yani net bir belirtisi yok aslında gebeliğin bu nedenle anlamamız çok zor beklemek durumundayız...

Son düzenleme:

walla cok zor bı dönem gecirioruz hem umutlanıoruz hem umutlanmak istemioruz çok garip şeyler yasıyoruz valla ben calısıorum işe gidip geliorum kafamı dagıtmaya calısıorum ama yınede aklımdan cıkmıo regl oldummu olmadımmı olacammı cıkmıoki aklımdan bi türlü. rabbim hakkımızda hayırlı olan neyse onu vrsin şu mübarek ayda.

Ben geldiiim...
Kızlar bakıyorumda herkes bir bekleme telaşında.
Maşaallah topic sakinleri olarak sabır taşına dönmüş durumdayız
Rabbim bizlere bool boool sabır versin.(amin)

Benim net sonuç almama daha tam iki hafta var.Neyse ki yarın annemlere ordanda kayınvalidelere gideceğiz.
İki haftayı böyle kafa dağıtarak tamamlarım inşl.
Gerçi nedendir bilmiyorum ama bu günlerde içimde "ya yine tutmadıysa"düşüncesi dolanıp duruyor.
Hayırlısı.

zaten kafamızdakiolumsuz düşünceyi bi atabilsek cok rahatlicaz ama bi trlü kafamızdaki sorular netleşmedigi için ne düşüncemizi bilemioruz.inş hepimiz sewiniriz bu sefer.ama benımde içimde regl olcakmışım gibi bi his var

Kızlar bişey soracağım size.
Hani ilişkiden sonra ayaklarnızı havaya kaldırın,belinizin altına yastık koyun veya en az 1 saat kalkmayın gibi şeyler söyleniyor ya.
Siz bunları uyguluyor ve inanıyormusunuz ?

Ben bi türlü uygulayamıyorum ne bileyim.
En fazla 10 dk bekliyorum sonra aklıma"olacağı varsa böylede olur herhalde"diyip kalkıyorum.

iyiyiz sen nasılsın okuduğum kadarıyla ağrıları devam ediyor bakalım sonucu ne olacak hadi hayırlısı

ewet canım bugun özellikle sol kasıgım agrıo ve ani batmalar oluyor.ama göğüslerim falan dünki gibi ağrımıo.üst komsum diooki hamile kalmadan önce bende aynı bunları yasamıstım hamile kalacagımı doktor sölemişti dedi.ama bilmiorum ihtimal vermiorum nedense

iki arada kalıyor insan acaba diye düşünmekten alamıyor kendini hiç belli olmaz canım olabilirde herkeste farklı etkide edebilir ama sen yinede umudunu kaybetme inşallah canım

iki arada kalıyor insan acaba diye düşünmekten alamıyor kendini hiç belli olmaz canım olabilirde herkeste farklı etkide edebilir ama sen yinede umudunu kaybetme inşallah canım

inş.canım bakalım dört gözle ayın 25ini bkliorum eger hamile olursam bana en güzel bayram hediyesi olur :)) aman neyse işte ya ben olmıcanı dusunuorum cunku duydugum kadarıyla progestron tahlılı sonucunda hamıle kalmak ıcın degerın 10 un ustunde cıkması gerekıomus ama benımkı 9.81 di o yusden umudum pek uk

ya parasını geçtim nasıl bir moral bozukluğu dimi insanın dünyası yıkılıyor böyle şeylerde tek doktora tabi kalmamak lazım iyi yapmıssın cnm inanmamakla doğru bile söylemiş olsaydı en azından biri doktora gidip teyit ettirmek en doğrusu

ya bende çok denedim onu ama sanırım o biraz yanlış bir uygulamaymış ince bir yastık koyup altına belin yatakta yapabilirsen yataktan assağı vucunu sarkıtcakmıssın ya ne günlere kaldık çocuk için 8 takla atıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…