ya bende çok denedim onu ama sanırım o biraz yanlış bir uygulamaymış ince bir yastık koyup altına belin yatakta yapabilirsen yataktan assağı vucunu sarkıtcakmıssın ya ne günlere kaldık çocuk için 8 takla atıyoruz
Sorma valla...
Ne bileyim bunca insan var hamile kalan.Bir çoğunun öyle ayaklarını havaya kaldırdığını veya belinin altına yastık koyduğunu hiç sanmıyorum.Olacağı varsa öylede olur ama değil mi ?
Kızlar doktora gittiğinizde bu soruyuda sorun bi emi.Kafama takıldı
Ben geldiiim...
Kızlar bakıyorumda herkes bir bekleme telaşında.
Maşaallah topic sakinleri olarak sabır taşına dönmüş durumdayız
Rabbim bizlere bool boool sabır versin.(amin)
Benim net sonuç almama daha tam iki hafta var.Neyse ki yarın annemlere ordanda kayınvalidelere gideceğiz.
İki haftayı böyle kafa dağıtarak tamamlarım inşl.
Gerçi nedendir bilmiyorum ama bu günlerde içimde "ya yine tutmadıysa"düşüncesi dolanıp duruyor.
Hayırlısı.
Sorma valla...
Ne bileyim bunca insan var hamile kalan.Bir çoğunun öyle ayaklarını havaya kaldırdığını veya belinin altına yastık koyduğunu hiç sanmıyorum.Olacağı varsa öylede olur ama değil mi ?
Kızlar doktora gittiğinizde bu soruyuda sorun bi emi.Kafama takıldı
kızlar ben çıkıyorum mutfağa giriceğim yemek falan hazırlık yapmam lazım iftar yaklaşıyor görüşürüzz
kolay gelsin hayırlı iftarlar...
yellow kolay gelsin cnm inş. bebeğin iyidir :)
canım ben de duydum bunları ama hiç uygulamıyorum sperm hızı iyiyse zaten hemen yerlerini alırlar onlar yok sola dön sağa dön ayak kaldır inanmıyorum ama hemen tuvalete gitmem işte bu konuda biraz bekliyorum 10 dk sonra giderim bunun etkileyebileceğini düşünüyorum mantıken...Kızlar bişey soracağım size.
Hani ilişkiden sonra ayaklarnızı havaya kaldırın,belinizin altına yastık koyun veya en az 1 saat kalkmayın gibi şeyler söyleniyor ya.
Siz bunları uyguluyor ve inanıyormusunuz ?
Ben bi türlü uygulayamıyorum ne bileyim.
En fazla 10 dk bekliyorum sonra aklıma"olacağı varsa böylede olur herhalde"diyip kalkıyorum.
inş.canım bakalım dört gözle ayın 25ini bkliorum eger hamile olursam bana en güzel bayram hediyesi olur :)) aman neyse işte ya ben olmıcanı dusunuorum cunku duydugum kadarıyla progestron tahlılı sonucunda hamıle kalmak ıcın degerın 10 un ustunde cıkması gerekıomus ama benımkı 9.81 di o yusden umudum pek uk
bence de canım zaten adamı gözüm tutmadı hiç güvenir miyim? kendi doktorum bilir bunu zaten yaşça daha büyük deneyimli...ya parasını geçtim nasıl bir moral bozukluğu dimi insanın dünyası yıkılıyor böyle şeylerde tek doktora tabi kalmamak lazım iyi yapmıssın cnm inanmamakla doğru bile söylemiş olsaydı en azından biri doktora gidip teyit ettirmek en doğrusu
işte bak olacağı varsa oluyor demek ki her şekilde...ya ben burdan okudum yine kız üç senedir uğraşıyormuş yapmadığım şey kalmadı yazmış klomenler iğneler falan sürekli ayaklar tepede duruyormuş baktı olmuyor ara vermiş artık yılmış kız tatile gidip gelceklermiş eşiyle sanırım o sıra taşınıyormuş galiba bebek fikrini atmış kafadın bari taşınır tatile çıkar gelirim falan
taşınırken ayak üstü oluyor ne ayak kaldırma ne başka bişi hamile kaldım yazmış kız tabi faydası olcaktır doktorlar bile dediğine göre ama çokta önemseme bence sen öyleyken hemen kalkma uzan biraz tuvalet ihtiyacı hissetmediğim zamanlar öyle uyuyorum ben sabaha yıkanıyorum Allah affetsin ama bebek için yapıyorum
ben de hep sol tarafa döner yatarım inşallah işe yaramıştır :))herkese merhabalar yorumlarınızı okurken bu hamile kalmak için belinin altına yastık koyma mevzusu olmus bu benım ıkıncı hamılelıgım ılkınde nede olsa 3 ay tedavi olmıcak diye inanın yatakta yatmadım bile ve hani derlerya spermlerin içinde kalması gerekiyor diye inanın bu bende hiç olmadı hamıle kaldıgım dönemde ama hamile oldugumu anlamadıgım ıcın kese bozulmus ve kürtaj oldum kürtajdan 2 hafta sonra tahminim yine hamile kalmısım ama kürtaj oldugum yumurtalıgım sol taraftaydı ben hep sağ tarafıma yattım ilişkiden sonra bu daha mantıklıymıs yani sırt üstü yatmak değil her hangi bir tarafa yatmak gerekiyor o şekilde şuan tekrar hamileyim ve bebeğim sağ kasığımda bilginize...
ayyaz önce bı sıtede bısy okudum bana cok sacma geldıı yhaa eskıden ebeler hamıle olan kadını parmaklarınıvajınalarına sokarak anlarmıs bırısde bunudenemıs parmagını vajınasına sokmus eger vajınya parmak gırınce elıne et parcası gıbı bıse degerse hamıle degılsın yok degmezde ıcı bosluksa hamıleymıssın ne kadar sacma bısey bu böle
yellow kolay gelsin cnm inş. bebeğin iyidir :)
merhaba cnm benimde bekarken çok yakın bir arkadaşım vardı yazmıştım bunu daha önce oda ilaçsız regli göremiyordu hayıt suyu kullandı 3 ay ve sonrasında ara ara çayını içmeye devam etti artık ilaç kullanmıyor rahatlıkla regli olabiliyor çok duasını aldım saolsun birde doktorundan metformin ilaçlarını sor onlarda çok güzel yumurtalama yapıyormuş ben başladım yeni artık kendi kendimizin doktoru olduk napalım :)
birde hsg çektirdin mi onu merak ettim ??
slm, ben de 34 yaşındayım..3 yıldır korunmuyoruz...rahim filmi, hormonlar, çatlatma iğnesi, aşılama ve sonuncusu tüp bebek(mikroenjeksiyon) hepsini denedik sonuç : bir kere bile gebelik olmadı...sebepsiz infertil deniliyordu ama tüp bebekte sebebi çıktı...yumurta rezervi ve kalitesi azmış...bu ay doktorum ilaçlar hala etkisini gösteriyor bişey kullanmana gerek yok dedi...ama ben dayanamadım gnc den 2 vitamin sipariş ettim bile...soğan kürüde yapıcam...şimdide metformini sizden duydum onuda alıcam muadili olarak gulukofende olurmu yoksa illa metformin mi almak lazım...bir de ne zaman kaç tane içmek lazım...size tavsiyem akapunkturda yaptırın ...bizim burda bulamadım...yakın şehirleri araştırmadayım...
tüm arkadaşlarım 2. hamile ben den küçüklerde hamile kafayı yememek elde değil....kısmet işi..tüp bebek merkezinde 1. kalitede embriyosu olan bayanında tutmadı...Allah ol dedikten sonra olur...valla bir hamile kalsam kurban kesecem...ettiğim duayı sorgulamıyorum ama o hamile kalanlar benim kadar dua etmişmidir acaba..Allahtan herşeyin hayırlısı...
merhabalar
öncelikle 4 düşüğüne çok üzüldüm rabbim birdaha böyle bir acı yaşatmasın gerçekten çok zor bende 1 düşük yaptım bende şükürler olsunki şimdi hamileyim yine kanamam oldu ve şuan kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorum ilk zamanlarda haftada 2 kere vurunuyordum bu hafta haftda 1 kereye düşürdü 4. ayda bırakıcakmışız birde aspirin kullanıyorum bende canım
ama şunu söylemeliyimki gerçekten iyi bir drun eline düşmen gerekiyor yoksa hiç önemsediklerini düşünmüyorum benim bu drumdan önceki druma muayane oldum ilk haftalarda dedim bende kan pıhtılaşması varmış iğne kullanıyorum dedim istersen veririm sana !!! dedi ve beni kesinlikle yönlendirmedi gerçekten bu drları anlamak mümkün değil
bence de canım zaten adamı gözüm tutmadı hiç güvenir miyim? kendi doktorum bilir bunu zaten yaşça daha büyük deneyimli...
işte bak olacağı varsa oluyor demek ki her şekilde...
ben de hep sol tarafa döner yatarım inşallah işe yaramıştır :))
canım et parçası denilen şey rahim regl zamanı aşağı iner rahim... gebelik yok denir... yukarıdaysa rahim gebelik var denebilir bu mantık yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?