tatlım senin sorununu doktorun mu teşhis etti...senin sorunun pco mu...daha önce bicimede tavsiye ettim ...infertil merkezindeki doktorlara gidin...yoksa boşa zaman geçirirsiniz...
eşimle doktora gidene kadar hep diyodu ki..8 yıldır evliyiz vucut artık birbirini tanıyor bu yüzden de döllenmiyor...her seferinde spermle yumurta birbirine el sallayıp kavuşmadan gümlüyolar..ama yeni evlilere bak ilkinden korunmadıklarından spermle yumurta ilk görüşte şoklanıp kaynaşıyorlar...tabi bu da bir sebep olabilir... ama nadiren yeni evlilerde de sorunlar oluyor...bazende fazla bilinçli olmaktan, bizim gibi fazla okuyanlar da da oluyor işte...bişeyin ne kadar az bilsek o kadar iyidir...somalide ki kadınlara çocuklara çok üzülüyorum Allah yardımcıları olsun...ama bak hiç bişi bilmediklerinden mi dir genetik midir bilmiyorum çatır çatır o fakirlikte nasıl doğurmuşlar...
merhaba fıstık hangi ildesin nerelere gittin diye soracaktım. bide istanbulda isen üniversite hastanelerinede bir görün diyecektim.tabi bir prof. yada doçent .çapa veya cerrahpaşa. bu konuda oralar gerçekten iyi imiş.
bicim umarım hamilesindir.ama kendini çok hazırlama sonra üzülürsün olumsuz bir sonuçta.bide ben hamileliklerimde genellikle takmadığım zaman oluyordu.stres önemli sanırım.son hamileliğimde bilmeden her gün kuru incir yer fıstığı fındık az da olsa yiyordum internetten okuduğum kadarı ile de faydası oluyormuş bana faydası oldumu bilmiyorum ama yazayım dedim..
tuncss ne durumdasın canım nasıl oyalıyabiliyor musun kendini sabır canım az kaldı...benim de şu günler zor geçiyor Allah tan evde yapacak işler var da kafam dağıldı baya...
herkesler çıkmış netten ben de buradasınız diye gelmiştim :))
biciiimmmm, benim kırmızılar hala yok :))
bugün tüm gün gezdik.. ikea'ya gittik ordan başka bir alışveriş merkezine.. zaman geçti gitti ama ben sürekli wcye koştum.. acaba mı diye..
ayy yok işte hala olmadı.. eğer yarın sabah da olmazsa hemen doktorumu arıyorum.. bu arada eve dönerken yolumuzun üstünde nöbetçi eczane denk geldi.. eşim hemen durdu, git al da gel dedi :)) şok oldum.. o da meraklandı ben gibi.. şimdi test bana ben teste bakıyorum
sabah yaparım artık.. günüm geçeli 3 gün olmuş olcak eğer yarın olmazsam adet.. sanırım az çok belli olur..
bir de geçen sefer progestan bittikten sonraki 3. gün adet olmuştum.. bu sefer olmadı.. ayyy belki de...
offf offff.. ne stres bu Allah'ım.. sabah olsun bir an önce.. testi yapmaya da korkuyorum yaaa:44: akıl verin kızlar.. test yapsam mı yapmasam mı?
2 aydır düzenli değil çünkü; birinde serephone kullanmıştım 2. de tüp bebekten dolayı 8 gün geçikti...ilaçlardan yani gecikmeme oldu..ama genelde streside eklersek 2-3 gün gecikmeyle olurum....ben daha çok yumurta kalitesi üzerinde duruyorum...çünkü az olsun ama kaliteli olsun ...hastanede kadının 17 yumurtası olmuştu.. ama sadece 2 döllendi....çörek otu kürünü yapmıştım ama pek faydasını göremedim...kürlerede çok güvenim yok ama ne yapalım onuda deniyoruz...ben güvenmesemde bir tanıdığın tanıdığı ibrahim saraçoğluna gitmişti ona da kürler vermiş hamile kalmış...artık bilmiyorum keramet nerde...sadece ben geçmişime pişman oluyorum...26 yaşımda evlendim ...madem çocuk yapmayacaktım bari bu kadar erken evlenmeseymişim.....
doktoruma vitamin haplarını sormuştum içme demişti...şimdi metformin sorsam hiç içme diyecek...eşim bile vücuduna bak zarar vercen diyo...valla tüp bebekte öyle çok ilaç kullandım ki metformin gibi ilaçlar kullandıklarımın yanında masum kalır...
günde bir kere içsem yeterli olur mu...
sağolun kızlar sizlerede hayırlı iftarlar arada gelip bakıyorum sizlere
bebeğim iyi şimdilik çok şükür senn bebişinde iyidir inşallah
iyisin de mi sen canım bir ara kötü gibiydin yazmıştın düzeldin mi?
bebeğin de 7 haftalık olmuş maşallah
bugün tüm gün gezdik.. ikea'ya gittik ordan başka bir alışveriş merkezine.. zaman geçti gitti ama ben sürekli wcye koştum.. acaba mı diye..
ayy yok işte hala olmadı.. eğer yarın sabah da olmazsa hemen doktorumu arıyorum.. bu arada eve dönerken yolumuzun üstünde nöbetçi eczane denk geldi.. eşim hemen durdu, git al da gel dedi :)) şok oldum.. o da meraklandı ben gibi.. şimdi test bana ben teste bakıyorum
sabah yaparım artık.. günüm geçeli 3 gün olmuş olcak eğer yarın olmazsam adet.. sanırım az çok belli olur..
bir de geçen sefer progestan bittikten sonraki 3. gün adet olmuştum.. bu sefer olmadı.. ayyy belki de...
offf offff.. ne stres bu Allah'ım.. sabah olsun bir an önce.. testi yapmaya da korkuyorum yaaa:44: akıl verin kızlar.. test yapsam mı yapmasam mı?
iyiyim canım çok şükür bir gün sadece avuc ıcı kadar kanamam oldu o kadar şimdi yok sok oldum doktora gıttım ıste oda yorgunluktandır dedi onemsemedi gönderdi bebeğim ultrasonda 7 haftalık olması gerekırken 6 hafta 5 günlük dedi o tedirgin etti cuma gününü bekliyorum işte yine gidicem doktora inş.
kürtaj olduğun yumurtalığının sol taraf olduğunu doktor mu söyledi....benim doktor hiç bir şey söylemedi
canm ben ibrahim saraçoğlunun kürlerine çok inanıyorum.Allah hiç bişeyi sebepsiz yaratmamış.ben soğan kürünü uyguluyorum.sonra incir kürünü yapıcam.sen hemen incire başlayabilirsin çünkü kistin yok.uygulanış şekli için ibrahm saraçoğlunn sitesine gir orda yazıyo soruda sorabiliyosun ordan.çok uzun yıllardr bebek isteyp olmayanlar kürlrle hamile olmuşlar.ibrahim saraçoğluna gitmeyi bende çok isterdm.çok pahalımıymış acaba?
ben de önce soğan kürü yapayım diyodum...genelde herkesler bu kürden sonra hamile kalıyor...şimdi sen beni tereddüte düşürdün....şimdi ben geçen ay tüp bebek tedaviside görmüştüm bu yüzden ilaçlar bu ay da etkiliymiş...sanırım yumurta oluşur ama benim amacım kaliteli olması...incir kaliteli yapar mı ki...gulkofenin bunun için kullanacaktım..tabi bir de çatlamasın var bu şeyin...
lafa giriyorum ama soğan kürü adet söktürücü gebelikte düşüğe neden olabilir incir ve şeker hapı ise yumurta geliştirip çatlamasına yardımcı şeker hapı da ayrıca kaliteli yumurta için gerekliymiş..
ben de önce soğan kürü yapayım diyodum...genelde herkesler bu kürden sonra hamile kalıyor...şimdi sen beni tereddüte düşürdün....şimdi ben geçen ay tüp bebek tedaviside görmüştüm bu yüzden ilaçlar bu ay da etkiliymiş...sanırım yumurta oluşur ama benim amacım kaliteli olması...incir kaliteli yapar mı ki...gulkofenin bunun için kullanacaktım..tabi bir de çatlamasın var bu şeyin...
o zaman ben şimdi soğan kürü yapmayayım mı...şeker hapı içecem beraberin de incir kürüdemi yapayım...yoksa dece şeker hapmı içeyim..
bizde iyiyiz canım çok şükür ama göğüslerim sızlamıyor artık bir ara iyi sızlıyordu belirtilerim gittikce yok oluyor bulantının b'si bile yok zaten sendede böyle durumlar oldumu?
soğan kürü daha çok iltihap attırıp adet söktürmek için yumurtlamaya kadar içilebilir yumurtlamadan sonra kesmek gerekli onu da ayarlamak zor şeker hapıyla birlikte incir tüketebilirsin ya da gyaman arkadaşımın dediği gibi böğürtlen kökü iyiymiş...
arkadaşım sana tavsiyem incir kürünü kullan yannda glukofen ve benim gibi böğürtlen kökünü kullan yumurta çatlatması için ben bu ay böğürtlen kökünü kullandım hayatımda hiç görmediğim kadar yumurta akını gördüm çok şükür
incir kürüne ve böğürtlen köküne ne zaman başlanacak.. bu gün adetimin 5. günü son lekeler yani...yarın başlasam olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?