Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben geçen kış doktora gittim çünkü 6-7 aydır deniyorduk olmuyordu tavsiye üzerine gittim sorduğum halde bana pkolusun demedi 14. gün yumurtalarıma baktı ve ufak kalmışlar gelişmiyor dedi iki ay klomen tedavisi gördüm ve güzel tepki verdim klomene ama hamilelik olmadı biraz maddi durumlardan dolayı bıraktım doktorumu ama netten araştıra araştıra bazı doğrulara ulaşabildim örnek regli düzensizlğim var kıllanmam oldukça var hatta kıllarım çok serttir doktor beni 14. çağırmış olması bile yanlıştı çünkü bana sormadı bile sen kaç günde bir regli oluyorsun 30-35-40 genelde böyle oluyorum o zaman 14. gün benim yumurtam doğal olarak gelişmemiş olacak tabiki çünkü geç yumurtluyorum ben o yüzden az bir zamanımız kaldı ev yaptırıyoruz o bitince biraz rahatlıycam ve tekrar doktor yolları gözükecek bana ayrıca gidip hsg mi çektirdim temiz çıktı çok şükür şimdide hormon testlerimi kısmetse bu ay yaptırcam öyle gidcem doktora
sorma şu somali işini ya zaten ne zorluklarda yaşıyorsunuz hala üç beş çocuk yapıyorlar yazık çocuklara

cnm ben diyarbakırda yaşıyorum...burada bu konuda uzman doktor var ama ben güvenemedim...ailem ankarada olduğunda tercihimi o şekilde kullandım..istanbulda zaten hastanede işlemler oldukça pahalı bir de kalcak tanıdıkta yoktu...maddi yönden iyice göçmeyelim dedik...bu yüzden ankara ensağlıklı tercih oldu ....ankarada genart adında tüp bebek merkezi var...uzun bir araştırma sonucu bulduk...doktorum aysun hnm dı...çok iyi bir doktordur...ben memnun kaldım...ekime kadar gebe kalmazsam yine ordayım...inşallah hayırlısyla gebe kalırım da gitmem gerekmez..bir astroloji uzmanı 2011 gebelerin yılı olcak demişti...doğru bilmiş valla...herkes hamile yaw...bu yıl bitmeden gebe kalmamız lazım

biciiimmmm, benim kırmızılar hala yok :))
bugün tüm gün gezdik.. ikea'ya gittik ordan başka bir alışveriş merkezine.. zaman geçti gitti ama ben sürekli wcye koştum.. acaba mı diye..
ayy yok işte hala olmadı.. eğer yarın sabah da olmazsa hemen doktorumu arıyorum.. bu arada eve dönerken yolumuzun üstünde nöbetçi eczane denk geldi.. eşim hemen durdu, git al da gel dedi :)) şok oldum.. o da meraklandı ben gibi.. şimdi test bana ben teste bakıyorum
sabah yaparım artık.. günüm geçeli 3 gün olmuş olcak eğer yarın olmazsam adet.. sanırım az çok belli olur..
bir de geçen sefer progestan bittikten sonraki 3. gün adet olmuştum.. bu sefer olmadı.. ayyy belki de...
offf offff.. ne stres bu Allah'ım.. sabah olsun bir an önce.. testi yapmaya da korkuyorum yaaa:44: akıl verin kızlar.. test yapsam mı yapmasam mı?

3 gün geciktiyse yap bence kesin çıkar keşke başka markada alsaydın ikisini birden yapardın o zaman kesin anlaşılırdı inşallah hamilesindir

canm ben ibrahim saraçoğlunun kürlerine çok inanıyorum.Allah hiç bişeyi sebepsiz yaratmamış.ben soğan kürünü uyguluyorum.sonra incir kürünü yapıcam.sen hemen incire başlayabilirsin çünkü kistin yok.uygulanış şekli için ibrahm saraçoğlunn sitesine gir orda yazıyo soruda sorabiliyosun ordan.çok uzun yıllardr bebek isteyp olmayanlar kürlrle hamile olmuşlar.ibrahim saraçoğluna gitmeyi bende çok isterdm.çok pahalımıymış acaba?

sağolun kızlar sizlerede hayırlı iftarlar arada gelip bakıyorum sizlere
bebeğim iyi şimdilik çok şükür senn bebişinde iyidir inşallah

bizde iyiyiz canım çok şükür ama göğüslerim sızlamıyor artık bir ara iyi sızlıyordu belirtilerim gittikce yok oluyor bulantının b'si bile yok zaten sendede böyle durumlar oldumu?

iyisin de mi sen canım bir ara kötü gibiydin yazmıştın düzeldin mi?
bebeğin de 7 haftalık olmuş maşallah

iyiyim canım çok şükür bir gün sadece avuc ıcı kadar kanamam oldu o kadar şimdi yok sok oldum doktora gıttım ıste oda yorgunluktandır dedi onemsemedi gönderdi bebeğim ultrasonda 7 haftalık olması gerekırken 6 hafta 5 günlük dedi o tedirgin etti cuma gününü bekliyorum işte yine gidicem doktora inş.

ne diyorsun ya çok sevindim canım yarın sabah ilk idrarla yap bence :)) hcg değeri daha fazla çıkıyormuş ya ilk idrardan ondan dedim ay çok umutlandım şimdi ben ya... çok iyi bence adet gecikmen...

canım endişe etme yumurtlama gününe göre gebelik günü değişebileceğinden 7 hafta ya da 6 hafta sorun etme bebeğin sağlıklı ya önemli olan bu endişe etme tamam mı?

Son düzenleme:
kürtaj olduğun yumurtalığının sol taraf olduğunu doktor mu söyledi....benim doktor hiç bir şey söylemedi

hayır canım doktorun söylemesine gerek yokkı cok belli oluyor zaten hamile oldugunda bebegın hangı tarafta oldugunu bariz bir şekilde hissediyorsun ben kürtajdan sonra sol kasığımda acı hissediyordum yanma oluyordu sağ taraf ise cok iyiydi bu yüzden hep sağ tarafıma yattımkı sol tarafta olmasın bebek diye ve sağ tarafta gelişti gerçi suan ortalara doğru geliyor..

ben de önce soğan kürü yapayım diyodum...genelde herkesler bu kürden sonra hamile kalıyor...şimdi sen beni tereddüte düşürdün....şimdi ben geçen ay tüp bebek tedaviside görmüştüm bu yüzden ilaçlar bu ay da etkiliymiş...sanırım yumurta oluşur ama benim amacım kaliteli olması...incir kaliteli yapar mı ki...gulkofenin bunun için kullanacaktım..tabi bir de çatlamasın var bu şeyin...

lafa giriyorum ama soğan kürü adet söktürücü gebelikte düşüğe neden olabilir yumurta çatlayana kadar yapabilirsiniz de çatladıktan sonra içilmemesi gerekli onu da ayarlamak çok zor... incir ve şeker hapı ise yumurta geliştirip çatlamasına yardımcı şeker hapı da ayrıca kaliteli yumurta için gerekliymiş..

Son düzenleme:

o zaman ben şimdi soğan kürü yapmayayım mı...şeker hapı içecem beraberin de incir kürüdemi yapayım...yoksa dece şeker hapmı içeyim..

arkadaşım sana tavsiyem incir kürünü kullan yannda glukofen ve benim gibi böğürtlen kökünü kullan yumurta çatlatması için ben bu ay böğürtlen kökünü kullandım hayatımda hiç görmediğim kadar yumurta akını gördüm çok şükür

o zaman ben şimdi soğan kürü yapmayayım mı...şeker hapı içecem beraberin de incir kürüdemi yapayım...yoksa dece şeker hapmı içeyim..

soğan kürü daha çok iltihap attırıp adet söktürmek için yumurtlamaya kadar içilebilir yumurtlamadan sonra kesmek gerekli onu da ayarlamak zor şeker hapıyla birlikte incir tüketebilirsin ya da gyaman arkadaşımın dediği gibi böğürtlen kökü iyiymiş...

bizde iyiyiz canım çok şükür ama göğüslerim sızlamıyor artık bir ara iyi sızlıyordu belirtilerim gittikce yok oluyor bulantının b'si bile yok zaten sendede böyle durumlar oldumu?

benim göğüslerimde bu haftaya kadar sızlıyordu ama şuan benimde sızlamıyor canım ama benim bulantım oluyordu senin haftandayken ve şuanda da oluyor biraz önce iftarda bulantım oldu canım herkesin bulantısı olucak diye birşey yok sakın endiişelenme herkesete farklı belirtiler olabiliyor canım

siteden bu böğürtlen kökünü kullanan ve hamile kalan arkadaşla mesajlaşıyorum
topiğe şunları yazmış kopyalıyorum

ben bogurtlenin kendisini idrar yolu enfeksiyonlari icin kullaniyorum cunku cok ise yariyor ayrica cayida..bogurtlen koku cayi ise yumurtalari guclendiriyor ve kaliteli yumurtalarin yasamasini sagliyor..valla ben sonuctan cok memnunum allahtan sifasi tabiki bende kalanlari bir arkadasima verdim oda simdi kullanip hamile kalmayi planliyor..suan ilac kullandigi icin once etkisinin gecmesini bekliyor..daha sonra kullanacak..bence o kadar sey denediysen bunuda tavsiye ederim 3 ay duzenli kullanmam gerekiyor..20 gun boyunca..sana tavsiyem adet son gunu kullanmaya basla bir gun ara ile denemelerine devam et..biraz abes olacak ama hepimiz bayaniz sadece benim arastirmalarima gore %90 bebegin olma ihtimali yukseliyor..pozisyon olarak kalcan yukarida yuzun asagiya gelecek sekilde partnerininde ayakta olacak sekilde islemi sonlandir ve bir muddet oyle bekle..sonrada ayaklarini yukari dogru yat..bu sekilde sperm en hizli sekilde rahime ilerliyormus..valla bir muddet sonra islem zevk almak yerine hamile kalmak oldugu icin dogal bir surec oluyor.

bende idrar yollari enfeksiyonu var surekli senelerdir devam ediyor..ben cok sikintisini yasadim ve bebegimin olma ihtimali bile zayifti..cunku surekli iltihap sprem hucrelerini olduruyor..birde ailende dogurganlik varsa teyze hala vs aile fertlerinde korkma allah insallah hayirlisi ile nasip eder..

incir kürüne ve böğürtlen köküne ne zaman başlanacak.. bu gün adetimin 5. günü son lekeler yani...yarın başlasam olur mu

incir kürüne ve böğürtlen köküne ne zaman başlanacak.. bu gün adetimin 5. günü son lekeler yani...yarın başlasam olur mu

evet kesinlikle yarın başlayabilirsin tam zamanı kökünü aktardan bulmakta zorlanabilirsin bir kaç aktar gezmek zorunda kalabilirsin 600 gr alıyorsun kökü 6 litre suyun içine koyup kaynatıyorsun kaynamaya başlayınca altını kısıp yarım saat kısık ateşte bırakıyorsun ağzı kapalı olarak tabi sonra altını kapat soğumasını bekle şişelere doldurup dolaba koyabilirsin sabah ve akşam 1 er çay bardağı içiyorsun
ama ben bu ay 200 gr aldım denemek için 20 gün kullanım için yetiyor 200 gr içinde 2 litre suyla aynı işlemi uygulayabilirsin

aşırı tüylenme sivilce ve adet düzensizliği yüzünden cuma günü doktora gttm ultrasonla yumurtalıklarım baktı normal yumurtalık 3 cm ama seninkiler 6 cm ve rahim duvarı normalde 10 mm ama seninki 18.5 mm dedi. polikistik over sendromlu bir hastasın dedi.evli olanların %75i bana bu sorunda çocuğum olmuyo diye gelir dedi ve çok korkuyorum.kağıdada kan tahlilinden snra vereceği ilacı yazmış diane 35.bu hastalık hakkın ve bu ilaç hakkında bilgisi olanlar bana yardm edebilir mi?.eğer rahim duvarı kalınlaşmaya devam ederse rahim kanseri olailme ihtimalim varmş sanırım

şekerim hadi bakalım müjdeli haberler gelsin şenlensin bralar sabah erkenden yap burayay mutlaka yaz merak içerisindeyiz inşallah canım rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…