Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Selam kızlar nasılsınız bugun 22. Günüm asırı bır bel ağrım var herhalde yumurtluyorum..sızler nasılsınız?

ben sık sık gidiyorum annemlerin yanına ama babamı 13 yaşımda kaybettiğimden bunu atlatmam zor olmuştu ve hep aklıma gelir belkide bugünkü hüzün bundan öyle yani

canım Allah dualarını toprağını bol etsin çok zor şeyler yaşamış olmalısın... dua et baban için bol bol için de ferahlar...

hayattaki en büyük korkun ne deseler herhalde babamın hayatta olmayışı derim.. bazen oturup düşünüyorum o olmazsa sanki hayat tatsız tuzsuz gibi geliyor.. ama Rabbim öyle bir sabır veriyor ki.. herşeye dayanabiliyoruz.. Allah rahmet eylesin, yattığı yeri nurla doldursun yellow babacığının..
sen git temizlik yap, yoksa bende sende duygusala iyice bağlayıp ağlamaktan patlıcaz.. akşama kocişler gelcek gözler şişmiş.. bende çıkayım çamaşır yıkadım onları asayım, yemekler yapayım güzel güzel.. iki haftadır evde doğru düzgün yemek pişirmiyorum :)) artık beni evden kovacak kociş..

canım Allah dualarını toprağını bol etsin çok zor şeyler yaşamış olmalısın... dua et baban için bol bol için de ferahlar...

saol canım allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın ve kimseye böyle bir acı vermesin nese canım ben çıkıyorum

kızlar ben ablamın yanındaydım şimdi çıkıyorum netten görüşürüz öpüyorum sizleri...
herşey hepimiz için yolunda gitsin

bende gittim artık kesin olarak.. sizden de ayrılınmıyo ki kardeşim :))
hadi akşama görüşürüz..

fsh 6.5 Lh 22 tipik yumurtlama bozukluğu değerleri canım ama diğer hormonlarda sorun yok şükür bunada..

benim elimdeki değerlere göre fsh ın normal çıkmış.ama lh çok yüksek.sanırm buda polikistik overdenmiş.kist oluşumu.doktorun ne açıklama yaptı canım.bak bu değerlerinin düzenlenmesi ben yine diyecem ama metformin. şeker demişsin.ama bende şeker değerleri çok normal çıktı. hatta diğer doktor senin doktorun gibi dedi ve senin kullanmaman gerek dedi.kafanı karıştırdım ama..lh düzene sokmak için ne dedi doktor

çok şükür rahmınde bişey yokmus canım buna sevıındım sen zaten bu ay hamılelegı beklemıyordun olsun üzme kendını sakın bak ne güzel takıbe başlayacakmıssın hadı tedavın hayırlı olsun canım benım :)

saol canım allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın ve kimseye böyle bir acı vermesin nese canım ben çıkıyorum

başın sagolsun arkadaşım çok küçük yaşta kaybetmişssin babanı cok üzüldüm mekanı cennet olsun.allahım sabırlar versin.

başın sagolsun arkadaşım çok küçük yaşta kaybetmişssin babanı cok üzüldüm mekanı cennet olsun.allahım sabırlar versin.

bence bu ikisi yeterli bir çok şeyi aynı anda kullanmakta sorun yaşatabilir hayıt suyu hormonları dengeliyip yumurta oluşmasını sağlıyor kökte bunu çatlatıyor ve kanallaradaki ilhitabı düzeltiyor zaten düzenli kullanımda yararlarını anlayacaksındır yanlız reglinle beraber başla 20 gün falan kullan ve bırak üç ay böle devam et

bicim canım gebişliğe engel bişeyin ciddi derecede olmadığı için çok sevindimm.ay inşallah tedavilerinden olumlu cvplar alırsında. senin gebe kalmanı istiyorum gerçekten çok.ya biriyle konuşmam bişeyler danışmam lazım eşimle ciddi bir sorunum var halletmemde zor.bezmiş bi haldeyim adette olmadım gelmedi ne kırmızı ne sarı bişey sorucam şimdi çıkıp alıcam progestan 200 alayım demi?

selam canım yanlış anlama beni ama ben doktor değilim evet bunu kendim aldım ve kullanıyorum hem burdan duyduklarımla hemde bir doktor arkadaşımın tavsiyesiyle kimi doktor şekerine baktırtıp bunu veriyor kimi doktorda baktırmadan veriyor ben buna güvenip aldım kullanıyorum bence bir zararı yok ben günde bir tane 1000 lik alıyorum kimide sabah akşam alıyor bunu istersen yarısını sabah yarısını akşam iç

kızlar slm nasılsınız bende bugün tam anlamıyla kırmızıları gördüm geldi sonunda.bende perşembe günü doktora gidecegim sanırım kan tahlili isticek.bakalım ne olcak.bicim desene bizim calısmalar tam gaz dewam edicek önümüzdeki aya inş.sewiniriz canım

işte bu klomen ile yumurta gelişecek çatlayacak gebelik olması için sonrasında tabi duphastona devam gebelik olursa düşük olmaması için metformin demedi... ?kafam karışıyor ama şimdilik bu tedaviyi uygulayacağım... yediklerime şeker hastasıymışım gibi dikkat ediyorum gi diyeti ile... o zaman Lh dengesi düzeliyor kendiliğinden geçen hafta biraz bozmuştum diyeti ondan bozuldu denge geçen aylarda Lh 6.2 ydi iyiydi yani benim dikkat etmememden dolayı bozuldu tabi metformin alsam belki bu kadar dikkate gerek kalmayacak... şimdilik bu tedaviyi alayım o da aklımda canım unutmadım dediklerini...

çok sağol canım evet ümitlendim be gerçekten inşallah yüzüm , yüzlerimiz gülsün

reyhancım 200 lük progestan da alabilirsin 100 lük de ama 200lük daha etkili sabah 1 akşam 1 içmeye başla içerken adetin gelirse ilacı bırak gelmezse 10 içme sonucu mutlaka adet gelecektir...

ben de senin gibi klomen içeceğim usg takibi ile çatlatma iğnesi de yapacak bana istersen bu ay iğneyi sen de yaptırırsın ona göre ilişki olur tutma şansı artar canım doktorla görüşürsün bunu da...

canım çok sevindim rahminde sorun olmadığına. ama demekki ateş ölçme yönteminde de hayır yok,yumurta yok demiş. oysa kırmızı çizgin çekilmişti.
ben dün doktora gittim , birşey yokmuş görünürde. temiz dedi. üşütmüşsündür dedi. yumurtan vardıysa çatlamıştır gitmiştir görünen birşey yok dedi. yani yumurtam oldu mu bilemiycem. kısacası adeti bekliycez.
rahim filmi için de, yüzde 99 birşey cıkmayacak, bu sadece iğneli tedavinin ilk basamagı dedi. o yuzden bu ay son kez serophene kullanıp, sonrasında film cekileceğim.
çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…