ben sık sık gidiyorum annemlerin yanına ama babamı 13 yaşımda kaybettiğimden bunu atlatmam zor olmuştu ve hep aklıma gelir belkide bugünkü hüzün bundan öyle yani
canım Allah dualarını toprağını bol etsinçok zor şeyler yaşamış olmalısın... dua et baban için bol bol için de ferahlar...
fsh 6.5 Lh 22 tipik yumurtlama bozukluğu değerleri canım ama diğer hormonlarda sorun yok şükür bunada..
canım doktora gittim geldim bile evdeyim şimdi anlatayım
önce alttan usgye girdim.
Rahmime baktı doktor didelphys değil için rahat olsun dedi. gebeliğe engel rahim de değil dedi. şekil bozukluğun var ancak bunu gebe kaldıktan sonra değerlendireceğiz dedi. rahim filmini istemiyorum şimdilik gerekli değil dedi. önce gebe kalmanı sağlayalım dedi. yumurtlama olmamış yumurtalıklarımda pko çatlamayan folükülleri vardı minik minik..
duphaston verdi 5 gün içip adet göreceğim ve arayacağım doktoru aradıktan sonra klomenle devam edecek ve sonrasında da çatlatma iğnesi yapacağım dedi. hepsinde de sıkı usg takibi yapacak yani benim de klomen ayım başlıyor... Lh ve Fsh dışındaki tüm hormonlar normal dedi..
böyle kızlar bu kadar yani tüm o ağrılar kistlerden olabilirmiş...
olabilir canım birde midende sorun varsa oda yapar bebeğim iyi çok şükür rabbim sizlerede nasip etsin canım
saol canım allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın ve kimseye böyle bir acı vermesin nese canım ben çıkıyorum
saol canım allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın ve kimseye böyle bir acı vermesin nese canım ben çıkıyorum
yooooo çektirmedim daha bi kaç ay beklicem bakalım otlarla falan hayıt suyu ben de kullandım ama çok düzenli diildi şimdi böğürlen kökü aldım onu denicem başka tavsiyee ediceniz şeyler var mı .........
gyaman selamlar cnm, bu gün glukofen aldım 1000 mg... prospektüsünde yarısını için diyodu bende öyle yaptım...doğrusu bu mudur...bir de ilaca ne zaman başladığının önemi var mı..bu gün adetimin 6. günü ama hala leke var , heralde yarın artık biter
anladım canım büyük aktarlara bakmak lazım o zaman burdakı aktarlarda buralarda olmaz sirkeciye falan gidin dediler bakalım haftasonu belkı gidebilirim
benim elimdeki değerlere göre fsh ın normal çıkmış.ama lh çok yüksek.sanırm buda polikistik overdenmiş.kist oluşumu.doktorun ne açıklama yaptı canım.bak bu değerlerinin düzenlenmesi ben yine diyecem ama metformin. şeker demişsin.ama bende şeker değerleri çok normal çıktı. hatta diğer doktor senin doktorun gibi dedi ve senin kullanmaman gerek dedi.kafanı karıştırdım ama..lh düzene sokmak için ne dedi doktor
çok şükür rahmınde bişey yokmus canım buna sevıındım sen zaten bu ay hamılelegı beklemıyordun olsun üzme kendını sakın bak ne güzel takıbe başlayacakmıssın hadı tedavın hayırlı olsun canım benım :)
bicim canım gebişliğe engel bişeyin ciddi derecede olmadığı için çok sevindimm.ay inşallah tedavilerinden olumlu cvplar alırsında. senin gebe kalmanı istiyorum gerçekten çok.ya biriyle konuşmam bişeyler danışmam lazım eşimle ciddi bir sorunum var halletmemde zor.bezmiş bi haldeyim adette olmadım gelmedi ne kırmızı ne sarı bişey sorucam şimdi çıkıp alıcam progestan 200 alayım demi?
kızlar slm nasılsınız bende bugün tam anlamıyla kırmızıları gördüm geldi sonunda.bende perşembe günü doktora gidecegim sanırım kan tahlili isticek.bakalım ne olcak.bicim desene bizim calısmalar tam gaz dewam edicek önümüzdeki aya inş.sewiniriz canım
canım çok sevindim rahminde sorun olmadığına. ama demekki ateş ölçme yönteminde de hayır yok,yumurta yok demiş. oysa kırmızı çizgin çekilmişti.evet canım ya bu gün orada olsaydı o rahim didelphys diyen doktor gidip görüşürdüm bana bidaha buraya gelme araştırma hastanesine git demişti ya inanamıyorum şimdi düşününce...neyse çok şükür gebeliğe engel değil dikkatli kendimi yormadan dinlenerek gebelik geçireceğim sadece...aman olsun da canım dikkat ederim herşeye...inşallah hepimizin olacak yeni umutlarım başladı çok şükür hepinize bulaşşın bu umut ve hepiniz yine olacak diye olumlu düşünün her zaman moral çok önemli gerçekten de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?