gyaman canım bişey sorcam sana yaa dun çok aktar gezdım ama böğürtlen kökü bulamadım yaa nerelere balmam lazım acaba büyük marketlerde varmıdır bu arada günaydın canım
gyaman canım bişey sorcam sana yaa dun çok aktar gezdım ama böğürtlen kökü bulamadım yaa nerelere balmam lazım acaba büyük marketlerde varmıdır bu arada günaydın canım
canım ya hıc sanmam attarda yoksa süper marketlerde olacagını hayırdır ne yapacaksın kı?
ben böğürtlen kökü kullanıyorum en önemli özelliği yumurta çatlatma ve kanallardaki iltihabı temizlemeye yarıyor
günaydın kızlar geçmişe pek bakamadım ama fırsat buldukca okumaya calısıyorum :) bugun nasılsınız bakalım
iyiyiz canım sen nasılsın
valla cnm nerde oturuyosun bilmiyorum ama benim annemler zeytinburnunda oturuyor burda çok yerde baktım sadece bir yerde bulabildim eğer bulamasaydım sirkeciye gitcektim ordaki aktarlarda bulunurmuş büyük marketlerde bulamazsın cnm başka aktarlara bakman gerekir
bicimcim yarın dr.a ne zaman gideceksin?bende senle gün sayar oldum inşallah güzel haberlerle dönersin ben öyle olacağına inanıyorum.nerdeyse yaşamadığın belirti kalmadı.Allah bilir tabi.Rabbim hakkında hayırlısını versin canm dualarm senle...
canım doktora gittim geldim bile evdeyim şimdi anlatayım
önce alttan usgye girdim.
Rahmime baktı doktor didelphys değil için rahat olsun dedi. gebeliğe engel rahim de değil dedi. şekil bozukluğun var ancak bunu gebe kaldıktan sonra değerlendireceğiz dedi. rahim filmini istemiyorum şimdilik gerekli değil dedi. önce gebe kalmanı sağlayalım dedi. yumurtlama olmamış yumurtalıklarımda pko çatlamayan folükülleri vardı minik minik..
duphaston verdi 5 gün içip adet göreceğim ve arayacağım doktoru aradıktan sonra klomenle devam edecek ve sonrasında da çatlatma iğnesi yapacağım dedi. hepsinde de sıkı usg takibi yapacak yani benim de klomen ayım başlıyor... Lh ve Fsh dışındaki tüm hormonlar normal dedi..
böyle kızlar bu kadar yani tüm o ağrılar kistlerden olabilirmiş...
hayırlısı canm hamilelik beklemiyodun sende zaten ama belirtilerine göre baya umutlanmıştk hepimiz.neyse ki rahminde bi sorun yokmuş canm çok şükür.rahim filmini neden hemen istemedi?duphastonu 5gün mü içeceksin ben 10gün içtim yanlışmı yaptm yoksa.ama hala adet olmadım bi sıkıntı var böyle.metformini sordun mu?klomen mi önerdi?bide ben adet olsam artk ya patlıcam.neyse canm artk tedavi sürecin başlamış oldu.hayırlısı olsun.
bngl canım sana tedavi uygulanacak mı önümüzdeki ay?
rahim filmini şimdilik gerekli görmedi gebelik olur dedi...
duphastonu adet çok geciktiğinden 10 gün içmeme gerek yokmuş 5 gün yeterli olur 5 gün iç bırak hemen kanama başlar dedi....sen yanlış yapmadın yani. doktorun nasıl dediyse öyle... benim 54 gün olmuştu artık adetsiz biliyorsun...
metformin kan şekeri değerlerimi iyi bulduğundan vermedi. klomen ile direk başlayacak yumurtaları uyarmak için...sen kaç gündür içiyorsun adetin neden başlamadı?
bilgisayarı resetleyeceğim kızlar hemen gelirim nete yine öptüm :))
canım doktora gittim geldim bile evdeyim şimdi anlatayım
önce alttan usgye girdim.
Rahmime baktı doktor didelphys değil için rahat olsun dedi. gebeliğe engel rahim de değil dedi. şekil bozukluğun var ancak bunu gebe kaldıktan sonra değerlendireceğiz dedi. rahim filmini istemiyorum şimdilik gerekli değil dedi. önce gebe kalmanı sağlayalım dedi. yumurtlama olmamış yumurtalıklarımda pko çatlamayan folükülleri vardı minik minik..
duphaston verdi 5 gün içip adet göreceğim ve arayacağım doktoru aradıktan sonra klomenle devam edecek ve sonrasında da çatlatma iğnesi yapacağım dedi. hepsinde de sıkı usg takibi yapacak yani benim de klomen ayım başlıyor... Lh ve Fsh dışındaki tüm hormonlar normal dedi..
böyle kızlar bu kadar yani tüm o ağrılar kistlerden olabilirmiş...
canmya bilmiyorum gerçi hap biteli 2gün oldu daha ama 10gün içtim.karnmda şişlik var çok kötü sıkıntısı var.meğer zamannda adet olabilmek ne güzelmiş.hayıtla böğürtlene başlıcakmısın sen?
lh ve fsh değerlerine bakıldımı. ne çıktı.
bende iyi sayılırımö iştee miğdem agrımaya başladı yine oruç tutuyorum susuz kalıyorum dıye oluyor galıbaa yarın tutmam boyle olursa bırakmakda istemiyorum bakalım bbek nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?