Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım çok şükürki rahminde gebeliğe engel bir sorun yokmş çok sevindim buna klomene başlayacakmışsın hadi hayırlı olsun bakalım inşallah
inşallah senin için herşey yolunda gider arkadaşım

canım idrar yolları enfeksiyonu yokmuş ben de anlamadım bulantı ve ateş nedendir... 37.3-4 çıkıyor ateş bu aralar...sağol canım senin 2 aylık verdiğin mücadeleye ben de başlayacağım bakalım nasılmış göreceğim Allah hepimize sabır versin ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin...

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım destekleriniz bana güç veriyor:)
sen nasıl oldun daha iyisin de mi doktora gitmene de az kaldı herhalde...

Son düzenleme:

amiiinnn.. klomenle uğraşmak beklemek daha zor bence.. çünki çok daha fazla umutlanıyorsun.. ama sonunda kırmızıları görünce çok feci oluyor.. dün iyi olmaya çalıştım, ama yine de içimin bi tarafı hep buruktu.. neden yine olmadı ki diye diye yedim bitirdim kendimi.. eşim de yazık belki de bende sıkıntı vardır deyip hep moral olmaya çalıştı ama biliyorum o da üzülüyor kırmızılar gelince.. yarın 4te randevum var doktorda.. eşime bakılıcak, benimde kist vs oluştu mu diye kontrollerim olucak.. bu ay da denicem tabii eşimde sıkıntı çıkmazsa :)) eğer yine olmazsa bir iki ay bırakıcam herşeyi..

çok teşekkür ederim canım destekleriniz bana güç veriyor:)
sen nasıl oldun daha iyisin de mi doktora gitmene de az kaldı herhalde...

bende iyim canım ama enfeksiyon ne durumda onu merak ediyorum birde druma sormam lazım geliyim mi gelmeyim mi dye geçen hafta 3. ayın kontrolünü yaptı ama bakalım ne diyecek gebelik kartıma baktımda 3. ayın kontrolünü yapmış gözüküyor ama bir sorcam yinede birde böyle sürekli ağlayasım var nedendir bilmiyorum hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor içimden

bicim canım doktora gitmişin.
Diğer doktorun koyduğu rahim teşhisinin yanlış olmasına çok sevindim aslında.
Gerçekten sonucu gidip o doktorun suratına fırlatacaksın.Ne kadar üzdü,ne kadar kafanı karıştırmıştı senin.
Şuan ki tedavi şeklin çok güzel olmuş.Sıkı takip altında olacaksın ve ben inanıyorum ki en kısa zamandasen ve bütün isteyenlerden müjdeli haberi alacağız.

haklısın canım şimdi seni daha iyi anluyorum ama umarım eşinde bişey çıkmayacak ve son tedavinde tutacak ben böyle düşünüyorum güzel haberler ver canım

canım gebelikte hormonlardan duygusallaştın normaldir ağlamak geliyorsa içinde ağla tutma ama kendini üzmeden tamam mı... bebeğinin sana ihtiyacı var unutma önce kendine iyi bakacaksın bence senbayram girmeden bi konuş doktorunla gel deezse bayramddan sora gidersin

:)) haha türk filmlerindeki klasik hamişler gibi mi oldun sen kıyamam yaaa.. gebelik adamı duygusallaştırıyormuş.. ağlamak istiyorsan ağla canım hatta gel yellow birlikte ağlayalım.. benim de çok ağlayasım var
enfeksiyona gelince bence gidip bi tit(tam idrar tahlili) yaptır.. ihmale gelmez bu sinsi hastalık.. sinir ediyor beni de.. yanmalar geçti bende ama yine de yarın gidince idrar testi isticem doktordan.. bakalım ne durumda enfeksiyon..

öyle boş boş ağlıyorum işte
bugün arayımda sorayım saol canım

bicim inşallah iyi sonuç çıkar eşimden.. bir de onun stresini yüklenmek istemiyorum aslında.. off off ne zormuş işimiz yaaa..

evet canım ya bu gün orada olsaydı o rahim didelphys diyen doktor gidip görüşürdüm bana bidaha buraya gelme araştırma hastanesine git demişti ya inanamıyorum şimdi düşününce...neyse çok şükür gebeliğe engel değil dikkatli kendimi yormadan dinlenerek gebelik geçireceğim sadece...aman olsun da canım dikkat ederim herşeye...inşallah hepimizin olacak yeni umutlarım başladı çok şükür hepinize bulaşşın bu umut ve hepiniz yine olacak diye olumlu düşünün her zaman moral çok önemli gerçekten de...

kız ne biliyim böyle durup durup ağlamak geliyor içimden offf ağlayalım valla konuşa konuşa ağlarız artık onu sorucam bugün arıyınca bende biraz tedirginim zaten bu enfeksiyondan sende yaptır mutlakaa geçmediyse gebeliğede engel oluyormuş

evet yaa.. belki de antibiyotik filan verir bana.. artık yarın göreceğiz neler olacağını..

bu arada cuma günü adapazarına annemlere gidiyoruz.. en son mart ayında gitmiştim.. evlendiğimden beri ilk kez bu kadar arayı açtım.. çok özledim babamın evini :) şehrimin kokusunu..

bicim inşallah iyi sonuç çıkar eşimden.. bir de onun stresini yüklenmek istemiyorum aslında.. off off ne zormuş işimiz yaaa..

işimiz zor ama bu zoru başaracak olmak da güzel canım bence hepimiz başaracağız çünkü önünde sonunda...olacak yani...

bende özledim babamıı

Ben de şuan annemlerdeyim.Yarın için doktordan randevu aldım.Hem usg ye gireceğim hemde progesteron testi yaptıracağım.Hayırlısı bakalım.

Bu ay kasık ağrım çok tuhaf.Şimdiden inceden inceye adet olacakmışım gibi ağrıyor.Herhalde normal olan kasık ağrısı bu.Alışmışız hep o fena ağrılarla kıvranmaya,böyle hafif ağrılarda acaba noldu diye düşünüyoruz

burayı iyice ağlama duvarına çevirdim kızlar ben çıkıyorum biraz temizlikle kafamı dağıtayım

kıyamam ben sana ya aile özlemi en zoru tabi canım ağlamakta haklısın üzme kendini

ben sık sık gidiyorum annemlerin yanına ama babamı 13 yaşımda kaybettiğimden bunu atlatmam zor olmuştu ve hep aklıma gelir belkide bugünkü hüzün bundan öyle yani

valla ben ağrılarımı yordum da ne oldu canım hiçbişeye yormamak gerek ağrıları... akışına bırak nasıl olsa gideceksin doktora o der sana neden olduğunu....
ben artık biricik35 arkadaşımın dediği gibi doktorlara bıraktım bu tedavi işlerini ve kafamı rahat bırakmaya karar verdim... kitap okumaya devam edeceğim kafamı baya dağıtıyor başka bişey düşünmüyorum okurken sonrası da Allah büyük olacağı varsa olur zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…