canım doktora gittim geldim bile evdeyim şimdi anlatayım
önce alttan usgye girdim.
Rahmime baktı doktor didelphys değil için rahat olsun dedi. gebeliğe engel rahim de değil dedi. şekil bozukluğun var ancak bunu gebe kaldıktan sonra değerlendireceğiz dedi. rahim filmini istemiyorum şimdilik gerekli değil dedi. önce gebe kalmanı sağlayalım dedi. yumurtlama olmamış yumurtalıklarımda pko çatlamayan folükülleri vardı minik minik..
duphaston verdi 5 gün içip adet göreceğim ve arayacağım doktoru aradıktan sonra klomenle devam edecek ve sonrasında da çatlatma iğnesi yapacağım dedi. hepsinde de sıkı usg takibi yapacak yani benim de klomen ayım başlıyor... Lh ve Fsh dışındaki tüm hormonlar normal dedi..
böyle kızlar bu kadar yani tüm o ağrılar kistlerden olabilirmiş...
kızlar selam..
bicim canım hayırlı olsun yeni yolun inşallah.. çok uğraştırmasın Rabbim, tez vakitte kavuşalım bebeklerimize..
ama mide bulantıların nedenmiş ki? acaba mideyi filan mı üşüttün ki..?
nediyim; çınar bebek hoşgelmiş.. hayırlı evlat olur inşallah, annesi babası ile mutlu mesut yaşasın hep..
bende ateş ölçecem bu ay ff'ye de eklemek istiyorum ama ben o siteden hiçbişi anlamadım :))) biraz kurcalayım bakalım..
reyyan canım teşekkür ederim iyi dileklerin için.. hadi inşallah sende kırmızılar gelmez de seviniriz :))
canım çok şükürki rahminde gebeliğe engel bir sorun yokmş çok sevindim buna klomene başlayacakmışsın hadi hayırlı olsun bakalım inşallah
inşallah senin için herşey yolunda gider arkadaşım
canım idrar yolları enfeksiyonu yokmuş ben de anlamadım bulantı ve ateş nedendir... 37.3-4 çıkıyor ateş bu aralar...sağol canım senin 2 aylık verliğin mücadeleye ben de başlayacağım bakalım nasılmış göreceğim Allah hepimize sabır versin ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin...
çok teşekkür ederim canım destekleriniz bana güç veriyor:)
sen nasıl oldun daha iyisin de mi doktora gitmene de az kaldı herhalde...
amiiinnn.. klomenle uğraşmak beklemek daha zor bence.. çünki çok daha fazla umutlanıyorsun.. ama sonunda kırmızıları görünce çok feci oluyor.. dün iyi olmaya çalıştım, ama yine de içimin bi tarafı hep buruktu.. neden yine olmadı ki diye diye yedim bitirdim kendimi.. eşim de yazık belki de bende sıkıntı vardır deyip hep moral olmaya çalıştı ama biliyorum o da üzülüyor kırmızılar gelince.. yarın 4te randevum var doktorda.. eşime bakılıcak, benimde kist vs oluştu mu diye kontrollerim olucak.. bu ay da denicem tabii eşimde sıkıntı çıkmazsa :)) eğer yine olmazsa bir iki ay bırakıcam herşeyi..
bende iyim canım ama enfeksiyon ne durumda onu merak ediyorum birde druma sormam lazım geliyim mi gelmeyim mi dye geçen hafta 3. ayın kontrolünü yaptı ama bakalım ne diyecek gebelik kartıma baktımda 3. ayın kontrolünü yapmış gözüküyor ama bir sorcam yinede birde böyle sürekli ağlayasım var nedendir bilmiyorum hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor içimden
bende iyim canım ama enfeksiyon ne durumda onu merak ediyorum birde druma sormam lazım geliyim mi gelmeyim mi dye geçen hafta 3. ayın kontrolünü yaptı ama bakalım ne diyecek gebelik kartıma baktımda 3. ayın kontrolünü yapmış gözüküyor ama bir sorcam yinede birde böyle sürekli ağlayasım var nedendir bilmiyorum hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor içimden
haklısın canım şimdi seni daha iyi anluyorum ama umarım eşinde bişey çıkmayacak ve son tedavinde tutacak ben böyle düşünüyorum güzel haberler ver canım
canım gebelikte hormonlardan duygusallaştın normaldir ağlamak geliyorsa içinde ağla tutma ama kendini üzmeden tamam mı... bebeğinin sana ihtiyacı var unutma önce kendine iyi bakacaksın bence senbayram girmeden bi konuş doktorunla gel deezse bayramddan sora gidersin
bicim canım doktora gitmişin.
Diğer doktorun koyduğu rahim teşhisinin yanlış olmasına çok sevindim aslında.
Gerçekten sonucu gidip o doktorun suratına fırlatacaksın.Ne kadar üzdü,ne kadar kafanı karıştırmıştı senin.
Şuan ki tedavi şeklin çok güzel olmuş.Sıkı takip altında olacaksın ve ben inanıyorum ki en kısa zamandasen ve bütün isteyenlerden müjdeli haberi alacağız.
:)) haha türk filmlerindeki klasik hamişler gibi mi oldun sen kıyamam yaaa.. gebelik adamı duygusallaştırıyormuş.. ağlamak istiyorsan ağla canım hatta gel yellow birlikte ağlayalım.. benim de çok ağlayasım var
enfeksiyona gelince bence gidip bi tit(tam idrar tahlili) yaptır.. ihmale gelmez bu sinsi hastalık.. sinir ediyor beni de.. yanmalar geçti bende ama yine de yarın gidince idrar testi isticem doktordan.. bakalım ne durumda enfeksiyon..
kız ne biliyim böyle durup durup ağlamak geliyor içimden offf ağlayalım valla konuşa konuşa ağlarız artık onu sorucam bugün arıyınca bende biraz tedirginim zaten bu enfeksiyondan sende yaptır mutlakaa geçmediyse gebeliğede engel oluyormuş
bicim inşallah iyi sonuç çıkar eşimden.. bir de onun stresini yüklenmek istemiyorum aslında.. off off ne zormuş işimiz yaaa..
evet yaa.. belki de antibiyotik filan verir bana.. artık yarın göreceğiz neler olacağını..
bu arada cuma günü adapazarına annemlere gidiyoruz.. en son mart ayında gitmiştim.. evlendiğimden beri ilk kez bu kadar arayı açtım.. çok özledim babamın evini :) şehrimin kokusunu..
bende özledim babamıı
kıyamam ben sana ya aile özlemi en zoru tabi canım ağlamakta haklısınüzme kendini
Ben de şuan annemlerdeyim.Yarın için doktordan randevu aldım.Hem usg ye gireceğim hemde progesteron testi yaptıracağım.Hayırlısı bakalım.
Bu ay kasık ağrım çok tuhaf.Şimdiden inceden inceye adet olacakmışım gibi ağrıyor.Herhalde normal olan kasık ağrısı bu.Alışmışız hep o fena ağrılarla kıvranmaya,böyle hafif ağrılarda acaba noldu diye düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?