Merhaba kizlar,
Bende pco'luyum yillarca diane 35 kullandim bebek dusundugumuz anda biraktim gecen sene 3 ay gonaphene yumurta gelistirici kullandim ise yaramadi sonrasinda ilaci biraktigim ilk ayda Mayis'ta hamile kaldim ama malesef dusukle sonuclandi. simdi tekrar tedaviye basliyoruz rahim filmim cekildi tuplerim acik sono filmimde temiz cikti hormon tahlillerimde normal mart 16 sinda doktor randevum var sonuclarimi gozden gecirip tedavi seklini belirleyecek.. burada herkez ayni dertten muzdarip.. cogumuzdada adet gorememe yada cok gec gelme problemi var.. ben sizlere siddetle sogan kurunu ve hemen ardindan incir kurunu tavsiye ediyorum ilacla adetimin geldigini yillardir goremeyen ben incir kuru sonrasi adetimin kendiliginden geldigini gordum.. denemenizde fayda var diyorum..
bende bundan 2 ay önce adet düzensizlği şikayetiyle doktora gittim bana pco oldugumu söyledi..muayene oldum kanalların açılmış yarın regl olursun dedi ve dediği gib oldum..sana ilaç yazmıcam zaten regl olmuşun gelecek ayda regl tarihini aklında tut ve gel dedi..geçen cumartesi reglimin bitmesiyle doktoro gittim..hastalığımın ciddi olmadıgını söyledi..tabi ben bunu halen uygulamakta oldugumu düşündüğüm soğan kürüne borçlu oldugumu düşünüyoruö..henüz 7 aylık evliyi daha bebek düşünmyrz..eşim korunuyor ama bebek yapmaya karar verdiğimiz ve olmadıgında gel dedi doktor...pco hastasıymışım ama korkulacak bişi yok dedi doktor..benim içim hiç rahat diil yinede..napmalaıyım bilmiorum..
bende ilac kullanmadıgım zaman adet olamıyorum ve senin gibide agrılarım oldu.bekledim hastalanırım diye olmadı.doktora gittim.ferlutal verdi ictim adet oldum sonra yumurta takibi yaptı klomen verdi sonrada catlatıvı igne yaptı su an beklemedeyim.sen carcabuk doktora git cünku kist cogalıyormus adet olmayıncaa.s.
Merhaba
Pcos hastalarında ovulasyon olabilir,ama yumurta elverişsiz olabilir ve ovulasyon olmayabilir.
Ağrıların için söyleyebileceğim şey ise ben bu ağrıları 3 ay çektiğimi,ilaç kullanmıyorsam regl olmadığımı bilirim. O yüzden en önemlisi hekiminin söyleyecekleri bence.[/QUOTE
canısı sanada teşekkür edirim cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?