Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Bence hayır bilemez benim arkadaşım adeti geçiği halde ve testlerde hamile çıktığı halde doktor yolladı onu daha bişi gözükmüyor diye o nasıl gördü hemen anlayabilmiş değilim

slm kızlar nasılsınız ben yarın sabah doktora gıdıcem bakalım ne vercek.ne dıycek ne istiycek merakla beklıorum inş bu ay çabalarımız boşa çıkmaz.

kızlar eşimin sonuçlarını akşam 6buçuk gibi doktor arayıp söyledi:)
çok şükür elhamdülillah hiçbir sıkıntı yokmuş.. cuma günü sabah 9da çatlamayıp kalan yumurtama bakıcak, geldiğinde detayları konuşuruz dedi.. inşallah benim yumurtacıkta yok olur o güne kadar..
ama eşimin sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.. en azından içim rahat edicek artık.. hayırlısı ile herşey güzel olacak..
bicim canım eylül ayı bizim ayımız olsun :)) hiç belli olmaz benim çatlamayan hain yumurtadan sebep belki de bu ay çok rahat olucam ve kendiliğinden gelicek bebek :))
bu arada bugün doktordayken bir hastası aradı doktorumun.. bebeğin böbreklerinde polikistler mevcutmuş ve bebek gebelik sonlandırılmazsa kendiliğinden ölecekmiş zaten.. bildiğimiz doğum yapacak kadın, suni sancı ile doğum başlatılıp bebek doğurtulacak, ama bebek daha kanaldan çıkarken zaten ölecekmiş, yaşaması mümkün değil dedi.. Allah'ım dedim, sağlıklı evlatlar ver diye boşuna dua etmiyoruz işte.. Rabbim herşeyin hayırlısını versin..

bu arada kızlar doktor metformini muhakkak almamı tembihledi.. içmediğimi söyleyince çok kızdı ve sabah akşam içiyorsun bir süre toparlanman lazım dedi.. gebelik olana dek de o ilaç içilecek unutmak yok dedi.. çok yardımcı o yumurtaların kalitesi açısından dedi..

birşey sorabilirmiyim hangi marka alıyorsun ve kaçlık

Bence hayır bilemez benim arkadaşım adeti geçiği halde ve testlerde hamile çıktığı halde doktor yolladı onu daha bişi gözükmüyor diye o nasıl gördü hemen anlayabilmiş değilim

Saol canım ya...Bir nebzede olsa rahatladım şimdi

İnşaallah ay sonu ben ve tüm isteyenlerin yüzü gülsün...

canım yardımı olur mu bilmiyorum ama ben diaformin 1000lik kullanıyorum günde iki kere.

ya ben doktora iki üç ay sonra başlıycam şimdi bitkisel kürleri denediğim için şansımı arttırmak istiyorum bende glukofene başladım günde bir tane 1000 alıyorum akşamları acaba diyorum sabah akşam mı alsam o yüzden sordum cnm

hayır bilemez ultrasonla, ancak kan tahliliyle.

hayır canım belli olmaz benim adetim geciktiği halde dr ultrasonda anlamadı ancak test yapınca anlaşıldı üstelik senin 1 haftan var bence ezbere konuşmuş dr

merhaba kızlar tuncs eşinde sorun olmamasına çok sevindim seninde bitanicik folikülün varmış onuda atıpppp yeni aya mis gibi sağlıkla girersin inşallah.esperanza bebişin sağlıklıymış sağlıklada kucağına alırsın inşallah canım.ya bu progestan varyaaaa metforminden betermiş kızlar ayakta duramıyorum nasıl başım dönüyor artıı uykuuu iftardan sonra almıştım diz, izlrkn hoppp uyumuşum şimdi kalktım.onu içtiğinizde gögüste hassasiyet başlıyormu?

çok sevindim canı hadi hayırlısı bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırsın tedavindede rabbim gönlüne göre versin hepinize

reyyancım naber canım nasıl gidiyor
kocanla bir sorunun vardı ne yaptın halledebildin mi

reyyancım naber canım nasıl gidiyor
kocanla bir sorunun vardı ne yaptın halledebildin mi

iyidir canım ne olsun habire uyuyorum işte haha ay herkez bu ay bana taktı kuşum delircem inanın içimde hamişliğe dair bişey yok bugün eşim o ilacı içme bi bekleseydinn belki hamilesin annem bi yandan etraf bi yandan.eşimle sorunum öyle hemen çözülecek bişey değil canım bekarken gerçekten imthan yokmuş imtahan evlenince başlıyormuşş sen nasılsın güzelliiğinn nasıll

belki herkesiniçine doğmuştur hiç belli olmaz hiç beklemediğin anda geliveriyor bizimkiler inşaallah canım öyledir
sıkmaz canını yinede ne olduğunu bilemiyorum ama rabbim feraha erdirsin inşaallah eşler arasındaki huzursuzluk insanı çok etkiliyor inşaallah çözersiniz canım yaa
bebişimde iyidir inşaallah bende bayramdan sonra gidiceğim dra bakalım cinsiyette belli olur sanırım

ayy zaten bir iki hafta sonra hareketlerinide duyacaksınn ne güzel hayırla sağlıkla alıcaksın inşallah kucağına evet eşle aranın bozuk olması çok kötühelede gurbette ailesi aynı şehirde olmayan için evde sürekli konuşmayarak durmak çok zor.bilmiyorum cnm bu ay hiç ihtimal vermiyorum belki diye içimden geçmiyor dersem ki kim dese bu ay asla düşünmedim inanmamda.10 gün sonra ak kara belli olur benki benn günüm gelmeden bile test alan ben eczaneye gittim ve progestan aldım çıktım kendime şaşıyorum şimdiye 5. testi yapmam lazımdı.

inşaallah düzelirsniz bu mübarek günlerde küs durmayın bence tabi senin elinde olamayn sebeplerdende olabilir canım nese sen yinede suç kimde bilmiyorum ama konuşmaya çalış inşallah sorununuz büyük değildir

hadi bakalım az kalmış seninde gününe rabbim gönlüne göre versin

yellow canım senin mide bulantın olmuyormu?nerden geldim bu konuya şu an acayip midem kalkmış durumda ilaçtanmı acaba anlamadımki benbu ilacı nekadar kuvvetliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…