Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yellow canım senin mide bulantın olmuyormu?nerden geldim bu konuya şu an acayip midem kalkmış durumda ilaçtanmı acaba anlamadımki benbu ilacı nekadar kuvvetliymiş

evet canım oluyordu şuandada hafiften var bulantım prospektüsünde yazar canım bulantıya neden oluyor mu diye
bilk haftalarda baya şiddetliydide biraz hafifledi ama arada artıyor canım benimde adetim gelmeden arada bulantım oluyordu

bende hiç bir suç yok onu diyeyim canım çok karışık o kadar karışık bş durumki eltime bile anlat anlat günlerdir bitiremedim amann napayım küslük değilde ben zaten küslük hiç yapamam gerektiğinde konuşurum hizmetini görürüm ama nazlamalarım güzel sözlerim güler yüzüm kaybolur.bu kavgaların ortasında bebek gelirse diye düşünüyorum ayrılırsam nolcak diye düşünüyorum öyle karışık bişiler.herhalde bu sebepten dolayı merak etmiyorum bebek varmı yokmu diye bu olay onun ailesinede aks etti o yüzden ailesindende soğudum zaten pek sıcak olduğum sölenemezdide onu korumaları beni çıldırtıyor.

benim adetim 2 gün geçti bile kuşum dün başladım progestan içmeye varsada yoksada sağlık için yoksa adetimi getirir.belirtilere pek takılmayacağım çünkü progestanın tümmm belirtilerigebelik belirtileri zaten

progestan adetı nekadar sonra getırıyo içerkenmı kusura bakmayın ılk defa ıcıyorumda ben

o kadar ciddimi canım yaa hemen ayrılma konusu etme bence canım erkek aileleri hep böyle enim eşimin aileside öle hemen oğulları haklı olur canım sıkma canını üzüldü şimdi ya ayrılma derecesinde ciddi birşey olacağını düşünmemiştim ama biraz düşün canım sen kimsenin lafına bakma bir süre eşinin ailesine gitme her kafadan bir ses çıkarsa dahada bunalırsın üzülme canım kötü oldum şimdi ya

progestan adetı nekadar sonra getırıyo içerkenmı kusura bakmayın ılk defa ıcıyorumda ben

anladım canım inşallah hayırlı haberler getirrsin ama gerçekten eşinle ciddi sorunlarınız varsa rabbim hayılısını nasip etsin canım bebek varsada aranız düzelir

canım kaç mg içiyorsun 200lük sabah akşam içiyorsan 10 gün içince 2 3 gün sonra gelir diyorlar bende ilk defa içiyorum

hıım anladım canım ben 100mg gunde 3tane alıyorum ama daha adet tarıhıme ıkı gun var 3gundur ıcıyorumda pekı bu progestan hamılelık belırtısı mı yapıyomuş uff ıyce kafayı yedım ben galıba allahım hayırlısını versın

oldukça ciddi bi mesele canım eşimin ailesine gitmeme gibi bi lüksüm yok sağolsun kaynatam hergün beni çağırıp etme kızım yapma kızım sabret kızım diyor kaynanamın yapması gerekenleri o yapıyor kaynanamda madem öleydi evlenmeyeydin diyecek kadar acayip bi kadın.sabrediyoruz şu an yoksa çoktan gitmiştim ana ocağına

canım ilacın prospektüsleri okumadınmı baş dönmesi aşırı uyku hali mide bulantısı gögüslerde hassasiyet ve şişme yapar diyor zaten ben 2 gündür kafamı zor kaldırıyorum içince direk uyuyorum çok etkiliymiş.kafayı yeme Allaha şükür bak dert var ama dermanda var ilaçlar doktorlar olmasaydı ya değilmi canım

erkek annesi değil mi hepsi aynı
canım sabır bir düşün aslında bir tahminim var ama sen yazmak istemediğin için bende birşey yazmıyacağım ama canım sabır sabır benimde çok zor zamanlarım oldu benimde ayrılma düşüncelerim vardı ama zaman herşeyin ilacı biraz düşün ve senin iin en hayırlı yol hangisiyse o olsun canım allah yardımcın olsun sakın sıkıntıya düşüpte sigaraya falan başlama canım benim

kuşum tahmin ettiğini ne oldğuu tahmin ediyorum evet odur diyorum sana:) ve sigara için artık çok geç o benim dostum kötü bi dost ama sığınınca herşey unutuluyo sanki.zor süreçler sabır sabır.3 gündür mesela yüzünü görmedim kayınvalidemin bu nasıl iştir bilmiyorum ben olsam evladımın yuvası yıkılacak diye aklım kaçar zaten ne bekliyorumki her olayda onu sonuna kadar koruyor.Allah bana evlat verirse ömür verirse evladım gözden ırak olsun mutlu olsun sıkıntısını paylaşmak istiyosa buyursun istemiyorsa burnumu bişeye sokmayacağım ben onun sahibi olamam destekcisi olmalıyım istediği sürece.

bende evladıma karışama ve yuva yıkmak veya fesat düşünmek gibi kötü birşey olamaz böyle insanları allah ıslah etsin
bende senin gibiydimde ondansigara içtiğini tahmin ettim canım allah sabır versin ve hayırlısıyla atlatırsınız inşallah maalesefki bazı kaynanalar köstek kıskançlıklarından böyleler

sendedemi sigaraya başvuruyon:) he bişey daha sorucam 10 gündür ben çok üşüyorum ya millet evde 0 kollu geziyor ben artık kışlıklarımı giyiyorum ayaklarım buz gibi ısınmıyor hiç anlamadım ben bu işi ama elhamdülillah geçti rahmimdeki hafif sancılar senin enfeksiyon geçtimi tatlım

aslında hiç tasvip etmesemde içiyordum helede hamile kaldığım ay sürekli içiyordum normalde günde 2 tane falan içerdim ama hamle kaldığım ay baya abarttmıştım ama eşimin haberi yoktu tabi bazen çok rahatlatıyor aslında psikolojik rahatlattığı yokda işte ondan medet umuyoruz

benim ltihabım sanırım geçti canım ya sancım falan yok bayramdan sonra kontrole gidicğim bende şu sıralar üşüme iilk haftalar yanıyordum ama o zmanalar havalar çok sıcaktı ondan ama üşümem yoktu kimilerinde hamileik belirtilerinde üşümede olabiliyormuş ama benim ilk haftamda inanılmaz sıcakar vardı ve zaten o sıcaklarda dikkat etmediğimden enfeksiyon oluştu

ay facemde kardeşim açmışş ya ben çok seviyorum kardeşlerimi herhal kız kardeşim olsa yerdim onu sevgiden erkekler biraz öküz anlamıyolar sevgiden hele askerdeki kardeşimii oyyy dönsede öpecemm kıvançtatlıtuğum benimm ayy içim kabardıı

Ya ben aldım 20 grlık bı şişe 20 mılyon ama kullanalı 3 gun oluyo sabah aç karna yarım kasık akşam aç karna yarım kasık sımdılık bılmıom noolcak bende polıkıstık var doktor folık asıt ve b vıtamını verdı klomen tedavısıne başladım yanında arı sutu kullan dedı bakalım noolcak onceden 6 doktora gıttım hepsı klomen ve folık asıt kullan dedı ama bu arı sutu dedı tadı igrenc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…