Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bende kendime şaşıyorum ya niye üşüyom anlamadım böyle olmazdı hiç istanbul soğukta sayılmaz hani ama ben bazen resmen battaniyeye sarılacak kadar üşüyom zaten yün yorganımı çıkardım eşim patlıyo sıcaktan ama banane yaya ben bekarken bu kadar içmezdim buraya geldim resmen tiryaki oldum napim ya yapcak bişey yok rahatlatıyo kim ne derse desin gerçekten.iltihabın geçtiğine sevindim sorunsuzcaa geçer inşallah oğluşunun günühangi burca geliyor isimler varmı kafanda

bende düşündüm almayı sitesine girdim ama snein verdiğin fiyat çok uygun şaşırdım aman olsun ne kadar iğrenç olursa olsun evlad için değer.doktorun önermesi çok güzel çünkü koca bi makale okudum gerçekten çok yararlıymış inşallah sağlıkla gebe kalırsın faydasını görürsün şu güzel günlerin hürmetine

biz eşimle hep kız ismi düşündüğümüz için erkek ismi olarak sadece berat hoşuma gidiyor ama eşimin ailesinde 2 tane var o yüzden vazgeçtim netleşince cinsiyeti o zman düşünürüz balık burcuna denk geliyor inşallah rabbim nasip ederse üçümüzde balık burcu olacağız
bazen bende battaniyeyle yatarım ama sabah fenalık basıyordu bana ama buralar baya serinledi belki ondandır üşümen

Alla söyletmiş bana oğlan demişim farkında değilim:)))) benim senelerdir belli isimlerim:)erkek muhammed kerem kız reyyan zehra erkekde kayrayıda çok seviyorum anlamı çok güzel

reyyancım canım inşallah düzelirisniz sıkma sen canını sigarayıda azalt tatlım ymurta kalitesini düşürüyor kendine dikkat et ben çıkıyımda canım sahura çay falan demliyim eşime sonrada yatarım iyi geceler canım

canımya bende sıtelerıne gırdım ama orda kıloyla bıle alan var benımkı 20 gr esım aktara gıtmıs almıs ben ilçede oturuyorum arı sutu burda varsa her yerde vardır inşallah herkes alsın kullansın ben sonucu merak edıyom arı sutu hamılelık yapcakmı sımdılık yumurta buyuyecekmı onu gorcez cumartesı klomenın ve arı sutunun sonucunu doktor solıcek yumurta buyurse herkese solıycem kullansınlar arı sutunu

msj attım tatlım sana hayırlı sahurlar kendine ve bebişine dikkat et

Alla söyletmiş bana oğlan demişim farkında değilim:)))) benim senelerdir belli isimlerim:)erkek muhammed kerem kız reyyan zehra erkekde kayrayıda çok seviyorum anlamı çok güzel

drum tahminde bulundu erkek olabilir dedi ama çokta söylemek istemedi net değildi çünkü
kayra isminin anlamı güzelmiş bende duydum canım kulağa hoş geliyor rabim inşaallah nasip ederde sanada bu güzel isimleri yavrularına koyarsın canım
ben kız ismi olarak zeynep hoşuma gider ama amcamın ikizleri var onlardan birinin ismi olduğundan oda olmaz diye düşündüm

hadi baalım bende bekleyeceğim haberini inşallah işe yarar ve gönlündekine ulaşırsın sadece gebelik değil bi çok rahatsızlığa iyi geliyormuş ben alırsam polenlebirlikte tüketirim ama kışın anca şimdi hayıt tohumuna başlayasım var

Bende sahura kadar uyumuyom ama sımdı sahur hazırlamam gerek yarın buralarda olursan Reyyan sohbet edelım ıyı sahurlar

nese canım benimkisi kızmadan sahurunu hazırlıyımda yarın konuşuruz inşallah hadi iyi geceler bu sefer gerçekten çıkıyorum reyyancım

kızlar netimde sorun olduda kapadım açtım ondan geç oldu ama gitmişsiniz zahide hayıt tohumu adet düzenleyici ve eskilerdede hep gebe kalmak için kullanılırmış ben geçen sene az az içiyordum tadı kötü ama mecbur bi kavanozum var onu tüketicem bakalım bitki çayı kupası alayımda süzmek başka türlü üşendiriyor beni.yarın gene bakarım buraya bakmadığım gün nadir yani hepinize iyi gecelerrr Allaha emanet olasınız güzeller

Kızlar maşallahınız var yine ne çok yazmışsınız :)) kıskandım valla ben uyuyordum o sıralarda eşim grip hasta onun yanında durayım dedim uyurken nefes bile alamıyor çünkü baya kötü umarım çabuk iyileşir...yazın mikroplarda ölmüyor bi türlü kızlar sıcaktan dolayı dikkat edin üşütmeyin özellikle klima önünde durmayın...

stres evet bence de 1 numaralı düşman genelde de hassas insanların yakasından düşmez ama kurtulmamız gerek kızlar ondan :))
bana da format please.....
canım alttan usgden belli olmaz doktorum 5 haftalık gebeliğin dahi usgden görünemeyeceğini söyledi bana... kötü doktora denk gelmişsin ama üzülme sıkılma tamam mı? adetin geciktiğinde test yaparsın canım....
eşinin sonuçları iyi olduğuna göre canım kafan rahat devam edersin tedaviye ay harika ya çok sevindim :) neden olmasın bu ay belki de yumurcaklarımız çıkar yola hadi inşallah ya... bence de önce sağlık canım her zaman diyorum bunu sağlıklı evladın doğduğunda da şükredeceksin... benim komşunun down sendromlu doğdu bebeği ki amniyosentez yapıldı paralar döküldü tüm taramalardan geçti ve bu bebek için sağlıklıdır raporu verildi... yani kısmet kader bi yerde aman kızlar dert etmeyin hiçbişeyi... şimdi iki yaşında kızı konuşamıyor bile yürüyemiyor aile için ne zor Yarabbim ve bizim dertlerimize bakıyorum da Allah affetsin bizi nelere takıyoruz kafayı...

canım belirtileri ağırdır o hapın yan etkileri demek istedim... ama dayan adetin geçtiyse 6 gün içmen yeterli bence 10 güne tamamlamana bile gerek yok...
progestan adetı nekadar sonra getırıyo içerkenmı kusura bakmayın ılk defa ıcıyorumda ben

progestan 10 günü tamamladıktan sonra hemen adeti getirir bende öyle olmuştu...

oh ya maşallah sahurlara kadar muhabbet edilmiş :) ne güzel ya....
evet Reyhancım azalt sigarayı bak ben seni bıraktın biliyordum ben günde 10 tane içerdim sonra 5 e düştü şimdi en fazla 2 ve onu da bırakacağım sanırım çünkü önümüzdeki ay klomene başlayacağım ve hormon ilaçlarıyla beraber sigara içilmesi kalp krizine neden oluyormuş...

günaydın kızlar bakıyorumda kaynatmıssınız yinee sayfalar baya bi ilerlemiş tunc gözüme sen takıldın eşinin değerleri iyimiş şükür hadı bakalım hakkında hayırlısı olsun

gyaman ben aktardan böğürtlen kökü aldım boyle odun tahtası gibi küçük küçük biraz çamurlu 100gr vardı o kadar aldım once camuru gitsin diye yıkıyayım dımı sonrada 1lt suya koyup kaynatayım kaynayın yarım sag agzı kapalı demlenmesını beklıyeyım sonra soguncada şişeye joyup dolaba atayım sonrada sabah akşam 1çay bardagı aç içeyim dogrumu söylediklerim acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…