aslında hiç tasvip etmesemde içiyordum helede hamile kaldığım ay sürekli içiyordum normalde günde 2 tane falan içerdim ama hamle kaldığım ay baya abarttmıştım ama eşimin haberi yoktu tabi bazen çok rahatlatıyor aslında psikolojik rahatlattığı yokda işte ondan medet umuyoruz
benim ltihabım sanırım geçti canım ya sancım falan yok bayramdan sonra kontrole gidicğim bende şu sıralar üşüme iilk haftalar yanıyordum ama o zmanalar havalar çok sıcaktı ondan ama üşümem yoktu kimilerinde hamileik belirtilerinde üşümede olabiliyormuş ama benim ilk haftamda inanılmaz sıcakar vardı ve zaten o sıcaklarda dikkat etmediğimden enfeksiyon oluştu
Ya ben aldım 20 grlık bı şişe 20 mılyon ama kullanalı 3 gun oluyo sabah aç karna yarım kasık akşam aç karna yarım kasık sımdılık bılmıom noolcak bende polıkıstık var doktor folık asıt ve b vıtamını verdı klomen tedavısıne başladım yanında arı sutu kullan dedı bakalım noolcak onceden 6 doktora gıttım hepsı klomen ve folık asıt kullan dedı ama bu arı sutu dedı tadı igrenc
bende kendime şaşıyorum ya niye üşüyom anlamadım böyle olmazdı hiç istanbul soğukta sayılmaz hani ama ben bazen resmen battaniyeye sarılacak kadar üşüyom zaten yün yorganımı çıkardım eşim patlıyo sıcaktan ama banane yaya ben bekarken bu kadar içmezdim buraya geldim resmen tiryaki oldum napim ya yapcak bişey yok rahatlatıyo kim ne derse desin gerçekten.iltihabın geçtiğine sevindim sorunsuzcaa geçer inşallah oğluşunun günühangi burca geliyor isimler varmı kafanda
biz eşimle hep kız ismi düşündüğümüz için erkek ismi olarak sadece berat hoşuma gidiyor ama eşimin ailesinde 2 tane var o yüzden vazgeçtim netleşince cinsiyeti o zman düşünürüz balık burcuna denk geliyor inşallah rabbim nasip ederse üçümüzde balık burcu olacağız
bazen bende battaniyeyle yatarım ama sabah fenalık basıyordu bana ama buralar baya serinledi belki ondandır üşümen
bende düşündüm almayı sitesine girdim ama snein verdiğin fiyat çok uygun şaşırdım aman olsun ne kadar iğrenç olursa olsun evlad için değer.doktorun önermesi çok güzel çünkü koca bi makale okudum gerçekten çok yararlıymış inşallah sağlıkla gebe kalırsın faydasını görürsün şu güzel günlerin hürmetine
reyyancım canım inşallah düzelirisniz sıkma sen canını sigarayıda azalt tatlım ymurta kalitesini düşürüyor kendine dikkat et ben çıkıyımda canım sahura çay falan demliyim eşime sonrada yatarım iyi geceler canım
Alla söyletmiş bana oğlan demişim farkında değilim:)))) benim senelerdir belli isimlerim:)erkek muhammed kerem kız reyyan zehra erkekde kayrayıda çok seviyorum anlamı çok güzel
canımya bende sıtelerıne gırdım ama orda kıloyla bıle alan var benımkı 20 gr esım aktara gıtmıs almıs ben ilçede oturuyorum arı sutu burda varsa her yerde vardır inşallah herkes alsın kullansın ben sonucu merak edıyom arı sutu hamılelık yapcakmı sımdılık yumurta buyuyecekmı onu gorcez cumartesı klomenın ve arı sutunun sonucunu doktor solıcek yumurta buyurse herkese solıycem kullansınlar arı sutunu
stres evet bence de 1 numaralı düşman genelde de hassas insanların yakasından düşmez ama kurtulmamız gerek kızlar ondan :))tatlım, ben kullandım...abay dan almıştım...uygun fiyata gelmişti...alırsan ordan al...ama ben bir yararını görmedim...belki sen görürsün...şifanın nerden geleceği belli olmaz....bence tek çözüm stressiz bir yaşam...hayattan gerçekten zevk alıp hiç birşeyi takmamak...ama nerdeeeeee...ha birazda umursamamak...ben ne zaman bişeyi umursamasam unutsam o bi şekilde hep olmuştur...ama işte nasıl unutulur onu bilmiyorum....keşke bizlerede yılda bir format atılsa
ya stressiz yaşamak mümkün değil çocuk düşünmeden yaşamak mümkün değil sürekli aklımda ya atamıyorum kafamdan keşke rahat olabilsek o zaman gelcek bebişler ama çok gerginim valla Allahım hepimize tez zamanda yardımcı olurda şu stresten kurtuluruz eşim bilgisayarcı söyliyim ona da bari bana bir format atsın
canım alttan usgden belli olmaz doktorum 5 haftalık gebeliğin dahi usgden görünemeyeceğini söyledi bana... kötü doktora denk gelmişsin ama üzülme sıkılma tamam mı? adetin geciktiğinde test yaparsın canım....Merhaba kızlar...
Bugün guya doktora progesteron testi yaptırmak için gitmiştim.
Maalesef hiç hoşuma gitmeyen bir doktora denk geldim.
Sıkıntın ne diye sordu doktor,bende 4 ay önce pko teşhisi koyulduğunu ,metformin kullandığımı söyledim.
Bu ay da adetimin 22.günündeyim,progesteron testi yaptırmak istiyorum dedim.
Kadın bi bakalım dedi vajinal ultrasonla.
Şunu unutma ki pko görünümünün bu kadar kısa sürede kaybolması imkansızdır dedi.Çoğu kişide ömür boyu devam eder bu dedi.Tabi bu esnada ultrason ile bakıyordu kadın.
Sonra ben peki gebelik görünüyormu şuan diye sordum,doktor hayır gebe değilsin dedi.
Pko görüntüsüde hala duruyor öyle mi dedim.Evet geçmemiş dedi.
Sonra işte yaşımı sordu ve daha korunmamış deneme süremizin çok az olduğunu,2-3ay daha denemeye devam etmemi istedi.Eğer yine olmazsa takibe başlarız dedi.
Progesteron testi yaptırmak istiyorum dedim.Kadın şimdilik bu bize çok şey söylemez çünkü takipte değilsin dedi ve yapmadı.
Benimde canım sıkıldı ve çıktım odadan.
Ya kızlar benim daha adetime 1 hafta var.Geçen ayın 2.de olmuştum.
Doktor şuan gebeliğin var olup olmadığını bilebilirmi bu kadar net ?
eşinin sonuçları iyi olduğuna göre canım kafan rahat devam edersin tedaviye ay harika ya çok sevindim :) neden olmasın bu ay belki de yumurcaklarımız çıkar yola hadi inşallah ya...kızlar eşimin sonuçlarını akşam 6buçuk gibi doktor arayıp söyledi:)
çok şükür elhamdülillah hiçbir sıkıntı yokmuş.. cuma günü sabah 9da çatlamayıp kalan yumurtama bakıcak, geldiğinde detayları konuşuruz dedi.. inşallah benim yumurtacıkta yok olur o güne kadar..
ama eşimin sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.. en azından içim rahat edicek artık.. hayırlısı ile herşey güzel olacak..
bicim canım eylül ayı bizim ayımız olsun :)) hiç belli olmaz benim çatlamayan hain yumurtadan sebep belki de bu ay çok rahat olucam ve kendiliğinden gelicek bebek :))
bu arada bugün doktordayken bir hastası aradı doktorumun.. bebeğin böbreklerinde polikistler mevcutmuş ve bebek gebelik sonlandırılmazsa kendiliğinden ölecekmiş zaten.. bildiğimiz doğum yapacak kadın, suni sancı ile doğum başlatılıp bebek doğurtulacak, ama bebek daha kanaldan çıkarken zaten ölecekmiş, yaşaması mümkün değil dedi.. Allah'ım dedim, sağlıklı evlatlar ver diye boşuna dua etmiyoruz işte.. Rabbim herşeyin hayırlısını versin..
merhaba kızlar tuncs eşinde sorun olmamasına çok sevindim seninde bitanicik folikülün varmış onuda atıpppp yeni aya mis gibi sağlıkla girersin inşallah.esperanza bebişin sağlıklıymış sağlıklada kucağına alırsın inşallah canım.ya bu progestan varyaaaa metforminden betermiş kızlar ayakta duramıyorum nasıl başım dönüyor artıı uykuuu iftardan sonra almıştım diz, izlrkn hoppp uyumuşum şimdi kalktım.onu içtiğinizde gögüste hassasiyet başlıyormu?
canım belirtileri ağırdır o hapın yan etkileri demek istedim... ama dayan adetin geçtiyse 6 gün içmen yeterli bence 10 güne tamamlamana bile gerek yok...benim adetim 2 gün geçti bile kuşum dün başladım progestan içmeye varsada yoksada sağlık için yoksa adetimi getirir.belirtilere pek takılmayacağım çünkü progestanın tümmm belirtilerigebelik belirtileri zaten
progestan adetı nekadar sonra getırıyo içerkenmı kusura bakmayın ılk defa ıcıyorumda ben
progestan 10 günü tamamladıktan sonra hemen adeti getirir bende öyle olmuştu...hıım anladım canım ben 100mg gunde 3tane alıyorum ama daha adet tarıhıme ıkı gun var 3gundur ıcıyorumda pekı bu progestan hamılelık belırtısı mı yapıyomuş uff ıyce kafayı yedım ben galıba allahım hayırlısını versın
reyyancım canım inşallah düzelirisniz sıkma sen canını sigarayıda azalt tatlım ymurta kalitesini düşürüyor kendine dikkat et ben çıkıyımda canım sahura çay falan demliyim eşime sonrada yatarım iyi geceler canım
günaydın kızlar bakıyorumda kaynatmıssınız yinee sayfalar baya bi ilerlemiş tunc gözüme sen takıldın eşinin değerleri iyimiş şükür hadı bakalım hakkında hayırlısı olsun
herhalde daha hımse uyanmamus günaydın ecrın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?