Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ewet ya neden bu kadar taktım bılmıorumda ne eşim ne eşimin ailesi bu konuda olumsz tek bi cümle kurmuolar aksine olabildiklerince destek oluolar bana hala neden takıorum bu kadar kafama bende anlamadım yarın bı gıdeyım doktora bakalım ultrasonda bakcak kıstıme ne olmus küçülmüşmü eriomu die bkcak sanımrım agrılarım var dıyınce gel bi ultrasonla bakalım dedi

Tamam,tesekkürler...

canım ben inanıyorum ki sizlerde en kısa zamanda bebişlerinize kavuşacaksınız Allahın izniyle...
Yeter ki bu kadar kafana takıp kendini kasma.Biliyorum çok zor bişey bu ama arkadaşlardan aldığımız çoğu güzel haberin ardından kafaya takmamak olduğu çıktı.
İnşaallah yarın kontrolde kistinin geçmiş olduğunu öğrenirsin canım.

ewet ya bole sızlerden hamıle haberlerı alınca ıcım rahatlıo mutlu oluorum ıns bızlerde een kısa zamanda tadarız bu duyguyu.bakalım ne dıycek doktor ıns kıstım erıyodurda onun ıcın bu agrılarım oluodur.baska bıse cıkmasında

inşallah küçülmüştür canım ya ....
benimkiler de umarım büyüyorlardır... insanın içinde olan bişeyden haberdar olmadan beklemesi ne zor çok anlıyorum seni ama herşeyin zamanı var sabredeceğiz.... bak ne güzel destek de oluyorlarmış sana daha ne istiyorsun akışına bırak canım üzme kendini...olacak elbet fazla stres yapma stres her türlü hastalığı çağıran şey bunu unutma...

Son düzenleme:

ayy ewet bı kuculsun ıstıoruz bı buyusun ıstıoruz buyusun ıstedım buyudu catlamadı sımdı o gitsin die ugrasıom ondan sonra bu ay reglımden sonra yıne buyutup çatlatmak için ugrascam allam sen aklıma mukayet ol deliriomuyum ne

dur daha yolun başındasın ben de öyle tedavi başlangıç süresindeyiz daha neler yaşayacağız kim bilir.... canım sabır

öyle walla sen neler yaptın klomen bıttımı iyi degerlendırdınızmı gunlerı

klomen geçen gün bitti canım değerlendirmeye başladık ama çatlamadan önceki 4 gün çok önemli yani bunu Allah bilir biz gün aşırı ilşkiye dikkat ediyoruz... bunun dışında akışına bıraktık zaten olacağı varsa gelecek :)) salı konrol bakalım büyümüş mü çatlamış mı diye çatlamamışsa iğne vuracak herhalde doktor...

inş. çatlamıştır ve tutmustur sendende güzel bi haber beklioruz bu ay inş.

inş. çatlamıştır ve tutmustur sendende güzel bi haber beklioruz bu ay inş.

inşallah canım ya bakalım neler olacak.... çok düşünmüyorum ki doğal dengeyi bozmayalım de mi.... inşallah sen de Ekim ayındaki tedavinde olumlu güzel sonuçlar alacaksın... hep ters gidecek kist olacak diye bişey yok iyi düşün tamam mı?

hadi inş.iyi düşünelim iyi olsun her şey.

yarın sabah gıtcem söleyeyım bakalım ne dicek kremim varda sürüorum gecio gibi oluo geri baslıo sinir oldm kaç gundur ya geldımı hepsi üst üste gelıo

krem çok işe yaramıyor. ben mantar başlarsa hemen gidip eczaneden ZALAIN vajinal fitil alıyorum gece kullanıyorum ertesi güne hiçbirşeycik kalmıyo. doktor önermişti bunu bana.sen de dene canım hamilelere de veriyorlarmış bunu.

canım ben hiç metformin kullanmadım o yüzden bilmyorum bırakılıp bırakılmadığını

bende bulantı 40 günden sonra başladı ve birde ben progestanı günde 4 tane kullanıyordum oda çok bulantı yapıyordu hatta drumda söylmeişti bulantı yaptığını ama herkeste aynı olmazki canım benim bulantım vardı ama birkaç kere ilaç içerken kustum (ben ilaç içemiyorum )o kadar ama eltim 40 günden sonra sürekli kusardı herkese göre değişiyor yani göğüs ağrısı bendede çok oluordu

benim çıkmam gerek kızlar netten saat 12 olmuş farkında değilim :))
görüşürüz.... herkese iyi haftalar güzel haberler inşallah
iyi geceler

tek kullanımlıkmı canım bu ay cok saol ya delı ettı benı kac gundur.antıbıyotıkte tetıkledı sanırım

kızlar iyi geceler nasılsınız?

buarada mantar olan bir arkadaşımız varmış bende mantar olduğumda krem pek etki göstermedi ama bencede fitil çok iyi geldi tavsiye ederim

tek kullanımlıkmı canım bu ay cok saol ya delı ettı benı kac gundur.antıbıyotıkte tetıkledı sanırım
evet canım tek kullanımlık gece yatarken iyice derine yerleştirip yatıyorsun. 7 tl miydi neydi fiyatı biraz fazla geldi bana ama kesinlikle süper etkili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…