olacak canım ya çok takılmışsın sen bu duruma sanırım de mi aklını rahat tut olamaması için bir neden yok yumurtan gelişiyor yumurtalıkların var rahmin var çok şükür...olumsuz bakma zamanı vardır bunu bekliyordur sen kafana çok takarsan olacağı varsa da engellersin böyle düşün kafanı rahattut..
mevcut çıkanlar geçmez ancak tedavine başlarsan yenileri çıkmaz canım... ve mevcutlar için yapılabilecek şey de lazer epilasyon olur ancak... ya da tüy dökücü kremler olabilir... sivilce ve cilt yağlanmasını diane35 çözecektir...
ewet ya neden bu kadar taktım bılmıorumda ne eşim ne eşimin ailesi bu konuda olumsz tek bi cümle kurmuolar aksine olabildiklerince destek oluolar bana hala neden takıorum bu kadar kafama bende anlamadımyarın bı gıdeyım doktora bakalım ultrasonda bakcak kıstıme ne olmus küçülmüşmü eriomu die bkcak sanımrım agrılarım var dıyınce gel bi ultrasonla bakalım dedi
canım ben inanıyorum ki sizlerde en kısa zamanda bebişlerinize kavuşacaksınız Allahın izniyle...
Yeter ki bu kadar kafana takıp kendini kasma.Biliyorum çok zor bişey bu ama arkadaşlardan aldığımız çoğu güzel haberin ardından kafaya takmamak olduğu çıktı.
İnşaallah yarın kontrolde kistinin geçmiş olduğunu öğrenirsin canım.
ewet ya neden bu kadar taktım bılmıorumda ne eşim ne eşimin ailesi bu konuda olumsz tek bi cümle kurmuolar aksine olabildiklerince destek oluolar bana hala neden takıorum bu kadar kafama bende anlamadımyarın bı gıdeyım doktora bakalım ultrasonda bakcak kıstıme ne olmus küçülmüşmü eriomu die bkcak sanımrım agrılarım var dıyınce gel bi ultrasonla bakalım dedi
inşallah küçülmüştür canım ya ....
benimkiler de umarım büyüyorlardır... insanın içinde olan bişeyden haberdar olmadan beklemesi ne zor çok anlıyorum seni ama herşeyin zamanı var sabredeceğiz.... bak ne güzel destek de oluyorlarmış sana daha ne istiyorsun akışına bırak canım üzme kendini...olacak elbet
ayy ewet bı kuculsun ıstıoruz bı buyusun ıstıoruz buyusun ıstedım buyudu catlamadı sımdı o gitsin die ugrasıom ondan sonra bu ay reglımden sonra yıne buyutup çatlatmak için ugrascamallam sen aklıma mukayet ol deliriomuyum ne
dur daha yolun başındasın ben de öyle tedavi başlangıç süresindeyiz daha neler yaşayacağız kim bilir.... canım sabır
öyle walla sen neler yaptın klomen bıttımı iyi degerlendırdınızmı gunlerı
klomen geçen gün bitti canım değerlendirmeye başladık ama çatlamadan önceki 4 gün çok önemli yani bunu Allah bilir biz gün aşırı ilşkiye dikkat ediyoruz... bunun dışında akışına bıraktık zaten olacağı varsa gelecek :)) salı konrol bakalım büyümüş mü çatlamış mı diye çatlamamışsa iğne vuracak herhalde doktor...
inş. çatlamıştır ve tutmustur sendende güzel bi haber beklioruz bu ay inş.
inşallah canım ya bakalım neler olacak.... çok düşünmüyorum ki doğal dengeyi bozmayalım de mi.... inşallah sen de Ekim ayındaki tedavinde olumlu güzel sonuçlar alacaksın... hep ters gidecek kist olacak diye bişey yok iyi düşün tamam mı?
yarın sabah gıtcem söleyeyım bakalım ne dicek kremim varda sürüorum gecio gibi oluo geri baslıo sinir oldm kaç gundur ya geldımı hepsi üst üste gelıo
Hamile olan arkadaşlar sizlere doktorlarınız metformini bıraktırdımı ?
Benim doktorum hemen bıraktırdı.Eskiden kullanılıyormuş ilk üç ay ama sonradan zararlı olduğu ortaya çıktığı için hamile olduğunu öğrenir öğrenmez bırakman gerekiyormuş.
Birde sizde bulantı ne zaman başladı ?
Bende sadece fena göğüs ağrısı var.Birde bel ve kasık ağrısı var.
Hiç bulantım yok ve iştahım oldukca yerinde.Bende bir sorunmu var acaba ?
krem çok işe yaramıyor. ben mantar başlarsa hemen gidip eczaneden ZALAIN vajinal fitil alıyorum gece kullanıyorum ertesi güne hiçbirşeycik kalmıyo. doktor önermişti bunu bana.sen de dene canım hamilelere de veriyorlarmış bunu.
evet canım tek kullanımlık gece yatarken iyice derine yerleştirip yatıyorsun. 7 tl miydi neydi fiyatı biraz fazla geldi bana ama kesinlikle süper etkili.tek kullanımlıkmı canım bu ay cok saol ya delı ettı benı kac gundur.antıbıyotıkte tetıkledı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?