Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

polikistik over le tanıştığımda 17 yaşımdaydım. 2 yıl üniversite hastanesinde tedavi gördüm. sol yumurtalığım kist doluydu ve hiç çalışmıyordu. 19 yaşımda adet görmememeye başladım ve erken menapoz teşhisiyle genetik polikiliniğine sevkedildim. kromozom sayımları vs. vs.
Sadece sağ yumurtalığı zar zor çalışıyordu, doktor elimizden geleni yaptık eğer çocuk sahibi olmak istiyorsan zamanın pek yok hemen evlen ve çocuk yap dedi
Ben daha üniversite 1. sınıftayım dedim...
Sonrasında Doğu Türkistanlı bir profösör olan ve şu an tıp fakültelerinde alternatif tıp dersleri veren Ömer bey geldi aklıma. Fakat randevu ne mümkün. sadece 1 hafta İstanbuldayım dedim kızına. O zaman sabah gel bekle geç gelen veya gelmeyen olursa alırım seni dedi Neyseki sadece 1 saat beklemek zorunda kaldım ve muayene oldum. Vücudumun kist topalamaya çok meyilli olduğunu, sadece yumurtalık değil ilerde başka bölgelerde de kistlerimin olabileceğini ama kanser olduğumu sanıp korkmamamı söyledi. Gerçektende sonrasında boynumda 5 ve sağ mememde de 1 tane kist bulundu sağ memedekini almak zorunda kaldılar çok hızlı büyüdüğü için. Neyse döneyim konumuza. Bana 3 tane ilaç verdi. İlaç dediğim bildiğimiz bal, pekmez ve bir sürü baharattan oluşan macunlar. Eve geldim ilaçlardan ilk dozları yedim. 20 dk sonra midem bulanmaya ve karnım karıncalanmaya başladı dedim kusacağım sanırım. En iyisi yatayım. Yattım saat 22.30 du. Gece 2 de bir kalktım 8 aydır adet görmeyen bendeniz ayıptır söylemesi kan göl içerisindeyim.
Aradan 20 gün geçti hastaneye gittim. Doktora dedim hiçbişey sorma bana hormon tetkikleri ve ultrason yaz söz anlatacam sana bişeyler dedim
Sonuçlar çıktı doktorun ağzı açık. Hormonlar süper yumurtalıklar pırıl pırıldı. Ne yaptın bilmiyorum ama mucize gibi...anlat şimdi herşeyi dedi. Bende anlattım. Kendiside gitmek üzere Ömer beyin numarasını aldı ve hastalarada tavsiye etmek üzere. Ebeye sıkı sıkı tembihledi. Sakın hocalar duymasın öldürürler bizi, ihityacı olan hastalara verelim yazık millet çare arıyor bulamıyoruz dedi
Sonuç... O gün bu gündür her ay düzenli olarak adet görüyorum. Hamile kalmak için fazla beklemek istemedim ve süreci hızlandırmak için klomen kullandım. İlk ay sağ yumurtalığımdaki yumurtam çatladı ardındanda sol tembel yumurtalığımdaki bir dğeri. İşte benim ikiz böcüklerim böyle dünyaya geldi
elif demir, 24 Haziran 2011

kızlar bunu bi sitede okudum ve sizinle paylaşmak istedim.daha önce pko ile ilgili bütün yazılanları okuduğumu sanıyodum ama daha okumadığım varmış.ben doğal ilaçlara çok inanan biri olarak bu yazı çok hoşuma gitti.istanbulda olsaydım hiç beklemeden randevu alıp giderdim heralde.belki benm gibi doğal ilaçlara çok inanpta ilgisini çeken arkadaşlara faydalı olur.bizede tavsiye ederler.

Hmmm anladım canım...Bende progestan sadece baş dönmesi yapıyor.İçtikten 1 saat sonra zemin ayaklarımın altından kaymaya başlayınca bi yerlere tutunarak yatağıma gidiyorum.
Aslında bulantının olmaması daha iyi tabiki ama acaba bir sorunmu var diye düşündürüyor işte o zamanda beni.Hadi hayırlısı.

Vayy alternatif tıpa ,ota çöpe inanmayan doktorlara örnek olsun.
Valla bu kadar umutsuz bir durumdayken her ay düzenli adet olur hale gelebilmek gerçekten bir mucize olsa gerek.
Acaba bu ömer bey tv lerde sürekli boy gösteren ömer coşkunmu ki

Yok, Muhammet Ömer Nazar diye biriymiş araştırdım ama pek bişey bulamadım.

yazıyı okuyunca çok etkilendım valla kımmıs bu doktor bizde gidelim acaba nasıl bi kaıısım vermıs bizde içelim bu yazıyı yazan arkadaş hangi topikde ona bi soralım nasıl gideriz diyee

kıza ulaşabilirsek bence bulabiliriz ona measj atıp öğrenirsen iyi olur tatlım tabi mümkünse

çok güzel bir öykü hem de ikizleri olmuş ya ne kadar güzel :))
inşallah bizim de olacak kızlar... ben de çok merak ettim şu karışımı....

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum benim ateş tablom böylee yorumlarınızı bekliyorum

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım yumurtlamadan sonra ateş hiç düşmemiş çizelgen çok iyi öncesinde ilişki olmuş sanırım umarım tutmuştur.... o günlerde akıntın olmuş muydu hatırlıyor musun?

yazıyı okuyunca çok etkilendım valla kımmıs bu doktor bizde gidelim acaba nasıl bi kaıısım vermıs bizde içelim bu yazıyı yazan arkadaş hangi topikde ona bi soralım nasıl gideriz diyee

evet bişey çıkmıyo.. herhangi bi bilgiye ulaşabilsek keşke.. belki bizede bi çare olur

KIZLAR İNTERNETTE BU BİLGİLERİ BULDUM
Muhammet Ömer Nazar Muayenehanesi

Adres : Kartaltepe Mah. General Şükrü Kanatlı Sok. Çağlar Apt. N:14-16 D:6

Tel : 212 572 44 14

slm kızlar doktordan geldim ultrasonla baktı kistın duruo hala dedı.ama ben adet olmadım ilacım daha bıtmedı adet olmadan kıst gıtmez zaten öle deilmi doktor bana tuttu dedıkı 3 ay daha dogum kontrol hapınıkullan dedı bende sınırlendım cıktım odadan sanırım bu doktordan bıse cıkmıcak baska bır doktorun ısmını aldım bı arkadastan cok ıyıymıs hamıle kalamayan kım gıttyse 2 ay ıcınde hamıle kalmıs bakalım bende ona gıtcem ama sımdımı gıtsem yoksa adetın ucuncu gunumu gıtsem bılemedım ya

inş.tutumusture canım adet olamadım daha ama cok sık wc gidiyorum o donemde akıntım olmustu boyle beyaz kremsi bugun test alsam bişey cıkarmı acaba bişey yoksada adet olayım yaa nolur çok rahatsız oldum şiştim resmemn dün kasıklarımda agrı oldu adet olcam sandım ama bişey yoktu cuma günü çok akıntı vardı ama sarı boyle kahveye dönüktü bugun test yapsam bişey cıkmazmı acaba bide miğdem ekşiyo yanma oluyor bende hemen soda içiyorum

Son düzenleme:

teşekkürler gitsekmi acaba nasıl bi doktor öylee hemen sökülceksek gidelim hemen

benım aklıma laporoskopi amelıyatı takıldı k.kda bikaç hikaye okudum laporkopi yapıranlar düzenli adet oluyorlarmıs ve cogu kişi hamıle kalmıs eger bu hastalıgı çözümü buysa bende yaptırmak istiyorum ama o kadar cok doktora gittim hiçbiri gel sana laporoskopi yapalım demedı hemen doğum kontrol hapını dayadı bu ay adetim gelmezse doktora gidecem vee bana söylemezse soracam laporoskopi olabılrımıyım diyee böyle adet düzensizliği çok kötü yaa günümün geçip geçmediğini bile anlayamıyorum kaç günde adetim gliyor onu bile bilmiyorum bide çoğu insan kafama takmadım hamıleyim diyo nasıl takmıyorlar ben anlamıyorum benım hiç aklımdan cıkmıyorr allaha dua ediyrorum isteyen herkez için çıldırmak üzereyi napcam bilmiyorum kştap alıp kitapmı okusam napsam bana güzel bi kıtap onerin kızlarr

evet canm doğru kızda bu tlfnları vermiş.ben öylesine google den pkolu hamileler diye arıyodum hiç girmediğim bi siteyi gördüm girdm.anneler ve kuzular diye bi sitede yazmış.istanbul bakırköy deymiş muayenehanesi.Gebze yüksek teknoloji enst. öğretim görevlisi ve Cerrahpaşa tıp fakl. alternatif tıp dersleri veriyormuş.

bu adres bakırköy adresimi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…