sağol tatlım sen de inşallah bebişini kucağına aldgn günleri görürsün bize de dua et[
Busmai geçmişi okurken önce güzel haberinle sevindim,sonrada bu haberi okuyunca çok üzüldüm.
Demek ki hayırlısı böyleymiş canım.İnşaallah bundan sonrası için herşey çok güzel olur.
Çok teşekkür ederim canım.Benimde şimdilik düşük riskim var.Günde 3 kere progestan kullanıyorum.Cuma günü kalp atışlarını duymak için dr.a gideceğiz bakalım....
çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur .Allah daha kötü şeylerle sınamasın.inşallah senin için de güzel sonuçlar gelirçok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda Rabbim hayırlı, sağlıklısını nasip eder. Hamile kalabiliyor olmak çok güzel bişey... Sorunun kaynağı bulunduktan sonra yeniden hamile kalman hiç de zor olmayacak inşallah.
Geçtiğimiz pazar adet oldum, pazartesi yani 2. günü iğne( puregon ) tedavisine başladık. Cumartesi gel demişti ve dün gittik. En büyük yumurtalık 7 mm di. Salı tekrar çağırdı, büyütücez diyo doktor ama benim duaya çok ama çok ihtiyacım var. Psikolojim berbat, zihnime sukuneti yerleştiremiyorum, yapamıyorum.
''Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir. . .''
bayıldım kızlar bu söze.. beklemeyi bıraksak mı ne :)) tabii ki ne mümkün dediğini duyar gibi oldum
kızlar ya sanırım mantara yakalndım offiçtiğim ilaçlardan oldu sanırım.kızlar bısy sorcam mantar cocuk olmasına engelmi?
canım benımde suan mantarım var bı kaç yerde okudum engel yazıyordu zaten mayıstan berı korunmuyorum ve gebe kalamıyorum bende mantarımda gecmek bılmedı gıttım doktora fıtıllll krem ama sonuc yok
evet etkili bir ilaçmış, kullananlar memnun. ama çok sivilcen çok yoksa kullanma, bende çok vardı ortaokulda ve lisedeyken. şimdi hepsi geçit kendiliğinden.İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ama herşeyi denedim bitkisel tıbbi aklınıza gelebilicek her şeyi ama hormonlarda sorun olduğu için tekrar çıkıyolar , roaccutane kullansam işe yarar mı peki gayet etkili bir ilaçmış diye duydum bütün yan etkilerine razıyım geçsinler yeter ki
canım benımde suan mantarım var bı kaç yerde okudum engel yazıyordu zaten mayıstan berı korunmuyorum ve gebe kalamıyorum bende mantarımda gecmek bılmedı gıttım doktora fıtıllll krem ama sonuc yok
benımde wardı önceden ama gecmıstı sımdı nezle oldum antıbıyotık falan kullandım tekrarladı sanırım ama bazılarıda buunun hamıle kalmya engel olmadıgını söyluyor
Canım beraber odaya girdik işte.Doktorun vajinal ultrason makinası aynı odanın içerisinde ve etrafında böyle ayaklı perdelik var ya ,onun gibi bişey vardı.Ben karnımdan bakacağına zannederek o bölmeye geçtim.Asistanı iç çamaşırınızı çıkarın ve masaya uzanın diyince eyvahhh dedim.Doktor erkek olunca eşim belki tepki verebilir diye düşünmüştüm.
Sonra üzerimi bi bezle örttüm ve uzandım.Eşim doktorun masasının orada oturuyor zannediyordum.Doktorda bana görüntüyü gösterip anlatıyordu.Sonra bi baktım benim ki kafasını kaldırmış meraklı meraklı görüntüyü izlemeye çalışıyor.Bi yandanda sırıtıyor tabi
Şimdiden kalp atışlarını duymak için gün sayıyor diyebilirim
o ilacı hiç duymadım bence dermataloğa da danışmadan ilaç alma cildiyeye de git bence...adetlerini düzene sokmak da bir başka çözüm olabilir aslında... kadın hastalıkları uzmanı doğum kontrol hapı dışında bişey önermedi mi?İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ama herşeyi denedim bitkisel tıbbi aklınıza gelebilicek her şeyi ama hormonlarda sorun olduğu için tekrar çıkıyolar , roaccutane kullansam işe yarar mı peki gayet etkili bir ilaçmış diye duydum bütün yan etkilerine razıyım geçsinler yeter ki
benımde wardı önceden ama gecmıstı sımdı nezle oldum antıbıyotık falan kullandım tekrarladı sanırım ama bazılarıda buunun hamıle kalmya engel olmadıgını söyluyor
ayy ne güzel ya maşallah canım.... inşallah sonuna kadar çok güzel gitsin hamilelik sürecin... doktorun da iyiymiş benim doktorum eş dahi olsa almıyor içeri... ne güzel kabul etmiş...
o ilacı hiç duymadım bence dermataloğa da danışmadan ilaç alma cildiyeye de git bence...adetlerini düzene sokmak da bir başka çözüm olabilir aslında... kadın hastalıkları uzmanı doğum kontrol hapı dışında bişey önermedi mi?
canım fitil veriyor doktorlar mantar için git yazsın reçeteye kullanmaya başla ekime kadar iyilesşin de bebek tedavine de devam edeceksin ya...turuncunun da dediği gibi canım şimdiden bunu düşünme hayırlısı herşeyin mantar da olsa bebeğinin geleceği varsa gelir merak etme...
Canım benimde her antibiyotik kullanımı sonrası mantarım olur.Gerçekten çok can sıkıcı bir durum.
Bence bi dr.a görün ve hemen ilacına başla,yoksa ilerlemeye devam ediyor.
Eğer ilacını güzel kullanırsan bir hafta içerisinde bişeyin kalmıyor.
Şimdiden gebeliğe engel olacak diye canını sıkma canım.Sonuçta rabbimin ne zaman ne şekilde vereceği hiç belli olmuyor inan..Sen tedavini ol gerisini takma şimdilik.
yarın sabah gıtcem söleyeyım bakalım ne dicek kremim varda sürüorum gecio gibi oluo geri baslıo sinir oldm kaç gundur ya geldımı hepsi üst üste gelıo
Kızlar merhaba ben 16 yasındayım ve çok büyük bir aptallık ettim.Kendimden nefret ediyorum.Bu polikistik Over hastalığını öğrendiğimde 14 yasındaydım düzensiz adetlerim oluyordu ve vücudumdaki kıl oranı çok fazla artmıstı.doktor henüz kist oluşmadıgını ve bunu ilaçlarla kolay bir şekilde yok edebileceğini söyledi.Bana günü gününe kullanmam gereken Dıane isimli bir ilaç verdi ama ben bu hastalıgı hafife aldım ve ilaçlarımı kullanmadım.Aylar sonra kontrol günüm geldi ve doktor ilaçları kullanmadıgımı anladı kist olmuş ve çok büyümüş dedi.Ve ben ciddi sorunlara yol acacıgını bilmedigim için ilaçlarımı yine kullanmadım.Offf aptal kafam!! Kendimi diger kızlara göre kötü hissettim ilaçlara ihtiyacım olmyacagını düşündüm ergenlik zamanları işte.Ve uzun bir süredir internetten araştırma yaptım ve bu hastalıgın ciddi sorunlara yol actıgını gördüm.hamile kalamama dısında bütün sorunlar bende de var.Kıl atması,kilo alma (bir senede 14 kilo aldım),sivilcelenme vs.Evli olmadıgım için hamile kalıp kalamayacagımı bilmiyorum ama çok korkuyorum kendi aptallıgım yüzünden ya benim çocugum olmazsa 1 haftadır ilaçlarımı kullanıyorum ama aradan bu kadar ay geçtikten sonra bir işe yarar mı bilmiyorum.Hastaneye gitmeye de korkuyorum çünkü çok kötü bir haber alacakmısım gibi geliyor.Kızlar yardım edin ben ne yapıcam.Bu hastalıgı yasamıs olanlar bana biraz bilgi verebilir mi ??
Kızlar merhaba ben 16 yasındayım ve çok büyük bir aptallık ettim.Kendimden nefret ediyorum.Bu polikistik Over hastalığını öğrendiğimde 14 yasındaydım düzensiz adetlerim oluyordu ve vücudumdaki kıl oranı çok fazla artmıstı.doktor henüz kist oluşmadıgını ve bunu ilaçlarla kolay bir şekilde yok edebileceğini söyledi.Bana günü gününe kullanmam gereken Dıane isimli bir ilaç verdi ama ben bu hastalıgı hafife aldım ve ilaçlarımı kullanmadım.Aylar sonra kontrol günüm geldi ve doktor ilaçları kullanmadıgımı anladı kist olmuş ve çok büyümüş dedi.Ve ben ciddi sorunlara yol acacıgını bilmedigim için ilaçlarımı yine kullanmadım.Offf aptal kafam!! Kendimi diger kızlara göre kötü hissettim ilaçlara ihtiyacım olmyacagını düşündüm ergenlik zamanları işte.Ve uzun bir süredir internetten araştırma yaptım ve bu hastalıgın ciddi sorunlara yol actıgını gördüm.hamile kalamama dısında bütün sorunlar bende de var.Kıl atması,kilo alma (bir senede 14 kilo aldım),sivilcelenme vs.Evli olmadıgım için hamile kalıp kalamayacagımı bilmiyorum ama çok korkuyorum kendi aptallıgım yüzünden ya benim çocugum olmazsa 1 haftadır ilaçlarımı kullanıyorum ama aradan bu kadar ay geçtikten sonra bir işe yarar mı bilmiyorum.Hastaneye gitmeye de korkuyorum çünkü çok kötü bir haber alacakmısım gibi geliyor.Kızlar yardım edin ben ne yapıcam.Bu hastalıgı yasamıs olanlar bana biraz bilgi verebilir mi ??
ilaçda germiştir seni ondan dolayı böyle moralin bozuk canım doğum kontrol hapları gerginlik çok yapar... bu ay geçince rahatlayacaksın daha doğrusu adetin gelince o zamana kadar da fitil kullanırsın geçer sorun etme...
canım benım keske basındayken dıkkate alsaydın ama olsun korkma bu kadar evet bız pko luların cocukları dıgerlerıne göre bıraz daha zor oluo ama allahın izniyle oluo sen sımdıden takma kafana bunu tedavını olmaya bak
sorma canım ya bı cocuk resmı görmım oturup aglıorum ya( bıan önce olsun ıstıorum bu kadar stres yapmazdım yapacamıda snmazdım ama oluomus demekki bıde regl olcakmısım gibi agrılrım war stres oldum ıyceee
boş yere üzmüşsün kendini canım 3 ay boyunca düzenli kullan diana35 i ve bu arada uygun diyet ya da egzersiz programı ile kilo vermeye çalış kilo verebilirsen şikayetlerin azalacak ve ilacın bitiminde belki de sorunlar da bitmiş olacak....
3 ay iç sonra adetin 3. günü hormon testlerini yaptır tamam mı? kilo vermeyi sakın ihmal etme... sonradan önüne geçmek zor oluyor...
Çok tesekkür ederim.Bir şey daha sorabilir miyim ? Hormonlar düzene girdikten sonra kıl sayısında azalma oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?