Semozi bebeğin için çookkk üzüldüm( :çok üzgünüm: geçmiş olsun, daha çok yeniymiş. Allah hayırlısını nasip etsin. Moralin iyi gibi, sakın üzme kendini arkadaşım.
Haklısın, benim de düşük olacağı belli olduğunda doktorum progesteron ilaçlarını yoğun şekilde kullandırdı. ama geç kalmıştım sanırım.. doktor, verdiği glukophage ilacına hamile kaldığımda da devam edeceğimi söyledi. hatta bu ilaçla daha kolay hamile kalabilirmişim. o zaman hemen 2 ay sonra tekrar düşünüyordum ama sonra fikrim değişti.
neyse.. moralimizi yüksek tutmalıyız. benim kaybım şubat ayında oldu, 6 ay geçti.. şimdi bu ay yeniden bebek planlıyoruz. Hayırlısını diliyorum :1rolleyes: folik asite başladım. sen de yeniden planlıyormusun canım? tekrar hamilelik için düşüncelerin nedir?
merhaba arkadaşlar , ben de pko hastasıyım , çocuk sahibi olmak istiyorum , doktor çocuk sahibi olmak istediğimi söylememe rağmen doğum kontrol hapı(yasmin) verdi , ne yapayım başka bir doktora mı gideyim , İstanbulda bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz iyi bir kadın doğumcu var mı?
evet canım, glucophage adetimi düzenledi, ovulasyonu 28 güne çekti yerimseniben
Bnde de pko var bu ay dr a gittiğmde 5.5 cm kist görüldü yasmin verdi kızlar inş gider bu kist bizde bebek düşünüyoruz...Ama benim öyle adet düznsiliğim yoktu en fazla 5 6 gün gecikmiştir.OFFFF
İnş.hayatım...valla moral oldun bana.sende ankaradasın sanırım drun hangi hastanede.cnm zaten o kist düzensizlik yapıyor ama dkh bu kisti eritir merak etme.sıkılıcak korkucak bişey yok ben kaç tane erittim o kistlerden.kistler bizden korksunklava:
İnş.hayatım...valla moral oldun bana.sende ankaradasın sanırım drun hangi hastanede.
cnm ben eşimde dr gatada.onun kadın doğumdaki arkadaşlarına muayene oldum.eğer hamile kalamassam orda ali hoca var yada iskender hoca onlara giderim.ben ank.dayım sendemi ank.dasın?a.s.
evet canım bende ankaradayım.bnde yeni buldum dr yine pkolu arkadaşımın dru o arkadşımın da yeni bebeği oldu bu dr sayesinde aşılamayla allahım inş.bizede nasip eder nerde oturuyorsun hayatım?:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?