• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yaklaşık 1 ay dir kullanıyorum daha önceki yıllarda kullandım bu ilaç tek başına gebelik için yeterli değil die bazı Dr sitelerinden okudum sadece insilun direncini kırıyor kilo alımını yavaşlatıyor Muş kalanlara varmış ama 100 kişiden sadece 20 si gebe kalmış bu ilaçla o yüzden klomenle takviye gerekiyormuş bole okudum gerçektende bende ole oldu

allah yardımcımız olsun gerek kalmadı şüpheye test yaptım şimdi herzamanki gibi koca bir NEGATİF:(

amin cnm hepimizin yardımcısı olsun Rabbim nasip etsin inş talusal adet söktürücü bi ilaç sanırım bol dua edelim ben oğluma hamileyken kullanmistim ama bilmiyordum benim küçük bi meleğim varmış günlerce ağladım gelmedi adet olamadım die ve Dr kan da bile gebelik yok demişti adet söktürücü kullandım ama yine adet olamadım sonra aile hekimi ne gittim idrardan bakalım dedi ve sonuç gebeyim şükür çok dua etmiştim Allaha çok şükürnasip etti o yüzden korkarim ben adet geçikince ilaç kullanmaya çekinirim sizde dikkat edin pkosta geç döllenme oluyor
canım ya ben en son 22. günde kan tahlili yaptım progestoran oranı 4,8 çıktı doktor yumurtlama yeterli değil dedi adet olunca gel dedi adet olamazsan tarlusal kullan dedi ben de bir kaç gün daha bekleyim öyle kan tahlili yaptırıp ilacı alıyım diyorum dediğin gibi riske atmayım yoksa kötü sonuçlar olabilir

Ben 3 kez kan tahlili yaptırdım evde defalarca idrar dan baktım sonuç hep olumsuzdu ama sanki içime doğmuş gibi yine bigün test yaptırdım sonuç negatif eve gelene kadar hüngür hüngür ağladım Dr verdi ilacı kullandım yine gelmedi yine ağladım günlerce geç yumurtasım nerden biliyim ben Dr lar bile çözemedi bana ilaç kullandın düşer dediler hemde Prof dedi bunu hem sevindim hem üzüldüm yine aglama krizine girdım düşük yaptım yapıcam stresi Dr dedi ki yumurta küçük gebelik OlmaZ demişti öncesinde de ama bak o küçük yumurtam dünyam oldu ve düşmedi bırakmadı beni o yüzden kullanma cnm ne olur olmazz

Ben 3 kez kan tahlili yaptırdım evde defalarca idrar dan baktım sonuç hep olumsuzdu ama sanki içime doğmuş gibi yine bigün test yaptırdım sonuç negatif eve gelene kadar hüngür hüngür ağladım Dr verdi ilacı kullandım yine gelmedi yine ağladım günlerce geç yumurtasım nerden biliyim ben Dr lar bile çözemedi bana ilaç kullandın düşer dediler hemde Prof dedi bunu hem sevindim hem üzüldüm yine aglama krizine girdım düşük yaptım yapıcam stresi Dr dedi ki yumurta küçük gebelik OlmaZ demişti öncesinde de ama bak o küçük yumurtam dünyam oldu ve düşmedi bırakmadı beni o yüzden kullanma cnm ne olur olmazz
canım bugün 3 gün oldu gün geçeli bekliyorum ama her ay ağrı ve şişkinlik çok olurdu bu ay hiç bir şey yok bir kaç gün daha bekleyip kan verecem ama umutlu olamıyorum her ay aynı durum çünkü:( Rabbim büyük bakalım bekliyorum dua ediyorum elimden gelen tek şey bu

canım bugün 3 gün oldu gün geçeli bekliyorum ama her ay ağrı ve şişkinlik çok olurdu bu ay hiç bir şey yok bir kaç gün daha bekleyip kan verecem ama umutlu olamıyorum her ay aynı durum çünkü:KK43: Rabbim büyük bakalım bekliyorum dua ediyorum elimden gelen tek şey bu

Kısmet nasip cnm hayırlısı olsun inş olucak ama malesef zor hamile kalıyoruz pko bole bişi umutsuzluğa kapilma yinede

Kısmet nasip cnm hayırlısı olsun inş olucak ama malesef zor hamile kalıyoruz pko bole bişi umutsuzluğa kapilma yinede
inşallah canım dua ve sabır Rabbim büyük inşallah olur 1.5 ay önce umreye gittim her adımımda Rabbim bana isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip et dedim inşallah olacak ama işte zamanı var Rabbim ne zaman isterse o zaman ol diyecek ve olacak

inş o
inşallah canım dua ve sabır Rabbim büyük inşallah olur 1.5 ay önce umreye gittim her adımımda Rabbim bana isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip et dedim inşallah olacak ama işte zamanı var Rabbim ne zaman isteeşe

inş Rabbim herkese nasip etsin dilek duası var bunu ben çok okumustum oğluma hamile kalmadan önce okumuştum belki bilirsin 4444

Kızlar hamileyimmmmmmmmm ama sevinemiorum korkuyorummm 51,45 kanda ki degerim 2 gün snra bıdaha kan verıcem dualarınızı esirgemeyin deger düşücek diye cok korkuyorum....Darısı isteyen butun herkese...

biliyorum onu inşallah Rabbim hepimize nasip eder[/QUOTE

cnm dün Dr a gittim bende başka birine tarlusal verdi diğer Dr beni 3 4 ay bekleticekti CK moralimi bozmuş tu bu Dr sağolsun olumlu konuştu ilacı kullanıp yumurta takibi sonra da klomenden daha etkili bir ilaç var onu vericem dedi senin tedavi lerin nasıldı bu arada metformine devam edeceksin dedi inş isteyen herkese nasip etsin Rabbim

günaaydınn kızlarrr.... ben yine nöbetlerdeyimm:(
zayıflamam lazım ve bir arkadaşımla zumba yapmaya karar verdik.. acayip hareketli bir dans olduğunu söyledikleri için kilo vermek hızlanıyormuş.
bakalım o bugün gidip kayıt belgelerini alacak.
sizler ne yapıyorsnuz?

pco tedavimin 3.ayındayım.artık ilaçlarımı kullanmayı bıraktım sanırım düzene girdi adetim.doğum kontrol hapını kullanmama gerek var mı artık sizce ??

Back
X