veliler bile kilo konusunu açıp duruyor sinir oluyorum
aslında soğan suyuyla kistler yok oluyo diyolar ama doğru mu bilmiyorum
baya memnun kalanlar varmış
isterseniz bi deneyin
ilaç kullansan da tekrar oluşabiliyo çünkü tamamen yok olmuyomuş
Bazısında çözüm evet ama çıkolata kıstınde işe yarıyo daha çok pcos da başlangcta etkılymş
Açmaz mı insanlara hastalıktan demek zorunda kalıyorum. Okulda önlüğümu çıkarmıyorum asla. Çok insancılım ama samımı dostlarm dışinda kımseyle göruşmez oldum. Amelıyat oldum iç kanama geçırdım neler çektım. 7 yılda toplam 14 kez adet olabldm.
Saç dökülmesinin bir çok nedeni olabilir mesela bende oldukça fazla hastalığımla ilgili farkındayım ama yine çaresi için doktora gideceğim sende git canım büyük ihtimal vitamin eksikliğinden ya da çok stresli biriysen stresten oluyor olabilir özellikle mevsim geçişlerinde falan
Benim çok dökülüyor elimi atayım saçlarıma ohhoobu kadar dökülmesine rağmen aslan yelesi gibi evet çok stresliyim nehir her şeyi kafama takarım çabuk sinirlenir hemen sönerim :26:
Benimde öyle ama önleri çok açıldı artık kel kalıcam diye korkuyorum:18:Stresin yapıyor o zaman canım şampuanın ya da mevsimden olmuyorsa:44:
Hemen hemen tüm şampuanları denedim zamanında bir faydası olmadı :26: mevsimsel desek yılın 12 ayı böyle demek ki stresten sıkıntıdan oluyor böyle bir zamanda stressiz insan evladı varmıdır bilemedim:26: neyse çok yordum seni dünden bu yana teşekkür ederim yardımcın için görümek üzere
Estagfirullah canım ne yorgunluğu taş attım da kolum mu yoruldukeşke daha fazla yardımcı olabilsem Bence içinin rahatlaması için doktora git canım daha fazla bilgi alabiliriz sarımsaklı şampuan kürler falan varmış ben başlayacağım vallahi badem yağı sinameki otu zeytinyağı falan kullandım bir ara ama pek sonuç alamadım artık sık sık yapacağım birşeyler
Gideyim bende haklısın
İhmal etme canım ben ettim vallahi pişmanım gerçi hala daha ediyorum
İhmale gelmez hangi bölüme gitmek lazım
ne için ameliyat oldun canım?? bende yılda 4-5 kez adet oluyordum evlendim 1 yıl önce yasmin doğum kontrol hapı kullandım adetlerim duzene girdi 7 kilo vermemde faydası olduğunu düşünüyorum bıraktım bebek düşünüyoruz diye.
ne için ameliyat oldun canım?? bende yılda 4-5 kez adet oluyordum evlendim 1 yıl önce yasmin doğum kontrol hapı kullandım adetlerim duzene girdi 7 kilo vermemde faydası olduğunu düşünüyorum bıraktım bebek düşünüyoruz diye.
Kilonun yüzde 10 nu vermek rahatlatıyormus. Glıfor ve bı hap daha kullandm insulun direncı içın onlar kılo vermeye yardmcı. Ezgi hanıma mutlaka gtmelısn.
Kader ortagyız ya senı öyle anlıyorum kı köse buck saklanıyorum insanlardan. Korkuyorum süreklı aglıyorum ama ne olur benım gbı hayata küsme tam 8 yıl oldu ben ögrenelı 22 yasındaym yakında nışanım var üstelık. Diren ve küsme hayata . Yaşamayan anlamaz öz güven falan kalmıyo. Hormonlar sankı oyun oynuyo sinirler eriyo sankı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?