ben de varım kızlar uzzzuuun zamandır pko ve 4 yıllık evliyim o özlemin nasıl olduğunu çoooook iyi bilirim ve bildiğim tekşey var sakıınnn umudunuzu kaybetmeyin!!!! ben de bugün öğrendim hamile kaldığımı şaşkınım ve mutluyum umudumu hiç yitirmemeye çalıştım pko hiçbirşey inanın. inanın ve güzel düşünün pkoyu hep birlikte böyle böyle yenicez güveniyorum sizlere hepinizin darısı başına Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu...
merhaba arkadaşlar benimde sizden farkım yok ben adet oldum olalı hep düzensiz adetlerim var şuan 21 yaşındayım bekarken 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım bende tüylenme kilo vardı ben doğum kontr. ilacını kullandıkça kilo aldım bıraktım 2 senedir evlendim ve yine düzensizdi adetlerim bazen ilaç kullanmasam adet görmezdim ama 3 ayı buluyordu neyse 4 ay soğan kürü içitim tabi hiç korunmadım baktım olmadı doktora gittim bana klomen günde 4 tablet vardı yumurtamın en büyüyğü 7mm oluyordu normaLDE 19 20 olması gerek dr bana hemn iğne yap dedi başka çaren yok dedi ve tam umutsuzlandım (bide bende troid iltihabı vardı 1 senedir ordan tedavide görüyorum) neyse baktım hayıt tohuumundan bahsediyorlar bende deniyeyim dedim ne eksilirki başladım spor salonuda gittim 5 kilo verdim hayıt ikinci ayımdan sonra adetlerimi düzene soktu hemn dr gittim tahlil yaptım hepsi normal çıktı dr bana yumurta geliştirici verdi en düşük dozda yumurtam kendiliğinden çatladı son adetimi 5 mayısta gördüm ve şuan 2 haftalık hamileyim rabiim olmayan herkese nasıp eder inşllah bence pkolular hayıtı denesin soru sormak isteyen özel msj atsın
en az bir 5 yıllık bir geçmişimiz var PKOyla..tabi bu benim öğrendiğim tarih..doğum kontrol hapına başladığımda korkardım ya bebeğim olmazsa diye onuda düzenli kullanamazdım..3 ay devam eder ara verir adet olamayınca gene başlardım hep bi kısır döngü..
kilom yok tek şikayetim tüylenme..evlendikten sonra hem adet düzeni hemde korunma amaçlı kullandım hapı..hiç denemeden dr.a kontrole gittiğimde umutsuzdum 1 sene korunmadan deneyin tedaviye başlayalım demişti doktor öyle deyince sanki hiç olmıcakmış gibi geldi hapı bıraktım ama ilk ay denemedik hapın etkisi geçsin bebeğe zararı olmasın diye.ancak netten sipariş ettiğim civanperçemi çayını 21 gün sabah akşam içtim adetimde bir-iki gün gecikmeyle oldu 2.ay dişimden dolayı antbiyotik kullandım başka yöntemle korunmaya devam ettik civanperçemini günde 1 kez içtim adet olduktan sonra gün saydım yumurtlamaya denk gelen günlerde 3 kez ilişkiye girdik dişim yine problem çıkardı ve vazgeçtik derken adetim gecikti,pkodandır normal dedim ama içimde bi umut..eczaneden test aldık negatifti..üzerinden 2 gün geçti yine adet olamayınca tam dr.a gitmeye karar vermişken eşimden habersiz bir test daha yaptım ve silik bir çizgi gördüm sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim yanlıştır belkide dedim eşime söyledim ve farklı bir marka test aldık ve yine silik çıktı ertesi gün kan testinde öğrendik..kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin..herşeyin hayırlısı Allah'tan..ben civan perçeminin sebep olduğuna inanıyorum kadın hastalıklarına iyi geliyor mutlaka denemenizi tavsiye ederim..şu anda 6 haftalık hamileyimdarısı başınıza..Allahım kurtarsın inşallah..
gözun aydın canım inşallah saglıkla kucagına lırsın bebgını
arkadaşlar pkoluyum..1.5 aylık evliyim ve bugün test yaptırdım sağlık ocağında hamileymişim..Allah devamını getirir inşallah..soğan kürünü yaptım 1 kez ve sürekli yasin ve kenzül arş duasını okudum hayırlısı için dua ettim..rabbim tamamına erdirir inşallah..moralinizi bozmayın kist mist hepsi bahanecanım hayırlı olsun darısı benım basıma ıns
arkadaşlar pkoluyum..1.5 aylık evliyim ve bugün test yaptırdım sağlık ocağında hamileymişim..Allah devamını getirir inşallah..soğan kürünü yaptım 1 kez ve sürekli yasin ve kenzül arş duasını okudum hayırlısı için dua ettim..rabbim tamamına erdirir inşallah..moralinizi bozmayın kist mist hepsi bahanecanım hayırlı olsun darısı benım basıma ıns
inşallah Allah sanada dilediğini versin hayır ve sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?