ayy inşallahhh bende kalırımm yaaa bu geceden itibarten okumya başlıorum.4 yıldır bu lanett hastalıkla yaşıorumm..artıkk dayanamaıyorumm yaa bendeee anne olmakk istiorummmmslm kızlar. bende pko hastalığını yaşıyorum. size umut olur diye yazmak istedim. ben hamileyim. 2.5yıl sonra hemde doğal yolla. klomenler çatlama iğneleri hiç bi işe yaramadı. alternatif tıpa yöneldik içmedğim ot çöp kalmadı.artık umudum kalmamıştı uğraşmaktan sıkılmıştım eşimle karar verdik direk tüp bebek yaptıracaktık. karar verdiğimiz ay ben hamile olduğumu öğrendim 7 ay adet olmadığımı biliyorm o kadar düzensizdi yani. bu ay farklı olarak her gece kenzül arş okudum. sadece 1 aydır okuyodum. dileğimin bu kadar çabuk kabul olacağını ben bile düşünmemiştim. siz tabiki tedavilerinize devam edin. ama ne diliyosanız Allahtan dileyin. Allah hepinizin gönlüne göre versin
kızlar bende pcosluyum ama benim doktorum bana glokufen diye bir hap verdi bunu bizim gibi çocuk isteyen pcoslularda deneniyomuş ve kilo verdiyoo artı sağlıklı bir yumurta geliştiriyoo bence sende doktorunla bunu paylaş ve başla bende işe yaradı bundan önceki tedavimde klomen ve progestan bana da çok kilo aldırmıştı denemni tavsiye edrim bende işe yarıyo walla:))Kızlar merhaba ben bu sitenin takipçisiyim bazı formlarada yazdım 35 yaşındayım sol overde çikolata kistim var, 1 yıla yakın doğum kontrol hapı kullandım ama geçmedi zaten baskılasın diye verilmişti. Doktorum doğal yollardan deneyin dedi ama 1,5 yıl geçti olmadı 4 ay önce 2 ay hastalanamadım ve ben onun öncesinde stresten çok kiloda almıştım doktora gittim bu seferde sağ overde polikistik over dedi doktor ve bana ulturasonda bir sürü kisti gösterince ikinci şoku yaşadım farlutalle adet gördüm 2 ay düzensiz olsada oldum ama bu ay tekrar olamadım 1 hafta geçti belirti yok tekrar doktora gidecem bebek çok istiyoruz eşimde bende yaşımda geçiyor bizim bir akrabamızın kızı çok kiloluydu doktor senin çocuğun olmaz ancak tedaviyle olur diyordu doğum kontrol hapı kullanmasın 1 yıl hastalanmazdı düşünün bir kaç ay önce evlendi ama evlenmeden 20 kiloya yakın kilo verdi ve herkesi şok eden sonuç evlendiği ay hamile kilonun pcos a çok etkisi var banada kilo vermemi tavsiye etti ama malesef kilo veremiyorum deniyorum havalar soğuyalı yürüşüde bıraktım çok bunalıyorum ve hamurişini tatlıyı çok seviyorum malesef nasıl kilo verecem onuda bilmiyorum kendimi şartlıyorum ama malesef daha fazla yiyorum bu arada boyum 1.55 kilom 76 evlendiğimden beri 20 küsür kilo aldım burda yazan herkesi iyi anlıyorum inşallah tez zamanda bebişimiz olur herşeyin başı sağlık kendinize iyi bakın kızlar
merhaba hanımlar bende de adet düzensizliği var ve pkoluyum buna rağmen tedavi olmadan hamile kalabildim. adetim düzene girsin diye 5 ay yasmin kullandım. bıarktığım ay korunduk sonraki ay hamile kaldım çok şaşırmıştım..umudunuzu kaybetmeyin..
hayır canım başka bişey kullanmadım. 5 ay sonunda adetim düzene girdi ve gün aşırı cinsel ilişki ve ilişkiden sonra bir müddet yatar pozisyonda kalmak önemli. bende bu şekilde oldu... dilerim siz de en kısa zamanda çift çizgiyi görürsünüz...
burcu ne güzel yazmışsınnn..yüzümü güldürdün....bende EVLİYİM..PKOLUYUM..VE KİLOLUYUM... senin yazdıklarını okusunca sevindim bende diyetisyene gidiyorum ama çok zor kilo veriyorumm...ve yanında bir sürü ilaççç...dilerim birgün bende senin yazdıklarını yazarım burda....
merhaba kızlar pco diye yazılınca hemen yazayım dedim.kısaca anlatmak istiyorum uzun yazarsam bitmezde.ben iki yıl boyunca pco tedavisi gördüm ilaçlar çatlatma iğneleri.tedaviye 2008 in başlarında başlamıştım.2009 un aralık ayında hamile olduğumu öğrendim.hamile kaldığım ayı anlatmak istiyorum.
o ay çatlatma iğnesini oldum ve doktorumuz bize özel günleri sıraladı.ilk özel günü çalışark geçirdik.2. öel günümüzde eşimin iş toplantısı yüzünden istanbula gitmesi gerekti ve gitti.ben tabi şok.yine olmaycak yine aksilik yine hayal kırıklığı yine üzüntü yine gözyaşı stres dedim kendi kendime.bu arada çok çok dua ettim namazlarımda.hep duam şu oldu "rabbim ne doktora ne ilaca hiçbirine inanmıyorum güvenmiyorum.benim tek sığınağım dayanağım sensin sana sığınıyorum" ve meryem suresini çokça okudum.sonra kendime geldim dedimki bunu verecek olan rabbim değilmi.vermek istese ona hiçbişey zor değildir.verirse ilk çalışmadada verir hiç çalışmadan hz meryeme verdiği gibi banada verir.takdir ilahi onun.ve hiç olacakmı olmayacakmı diye düşünmedim.şimdide avatarımda gördüğünüz mucizeye her baktığımda rabbime şükrediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?