herkese merhaba. bende de pko var. ilk adet olduğumdan beri düzensizdir adetlerim. yaklaşık 1.5 yıl uğraştık bebek için. 7 ay serophene tedavisi gördüm. sonra 1. aşılama, 2 aşılama... artık testlerin negatif çıkması psikolojimi bozuyordu. sonra sırf eşim istediği için umutsuzca 3. aşılamaya başladık. artık bu son aşılama diyorduk. tüp bebek merkeziyle her şeyi konuştuk, kasımda yaptıracaktık... ama gerek kalmadı buna 3. aşılamamın sonunda nihayet çift çizgiyi gördüm. gözlerime inanamadım önce hemen gidip kan testi yaptırdım. sonuç pozitif :) şu anda 6.5 haftalık hamileyim üstelik ikiz... Allah isteyen herkese yaşatsın bu muhteşem duyguyu.
tebrik edrim canım bebeklerini sağlıcakla kucağına laır mis kokularını içine çekersin inşallah.bizlere dua et olur mu
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
pkoluyum ... doktorum adetin bitince gel dedi.... ve de primolut n verdi bana....
ben bebek istediğimi söledim doktora ama adet bitince gel dedi sizce çok geç değil mi adet bitimi? benim gibi olan var mı adet bitince tedavisi başlayan. acaba yumurta takibi yapılmayacak mı ? : ( sizce o doktora gitmiyim mi? araştırmada yar doç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?