Pko'lu Olupta Hamile Kalanlar Umut Verin Bize

varmısın hafta hafta verdiğimiz kiloları paylaşalım liste yapalım kendimize destek oluruz birbirimize,hangi ildesin canım

Tabiki olur canım benim adetim bir gelsin de geçsin hele.. 5 ekimde adet olmam lazım bakalım bu ay ilk denemeydi bizim pek ümidim yok bu kiloyla ama yine de bekleyeyim.. Sen diyet yapıyor musun şu anda ?

Aminnnn aminnn ne mutlu size inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Tabiki olur canım benim adetim bir gelsin de geçsin hele.. 5 ekimde adet olmam lazım bakalım bu ay ilk denemeydi bizim pek ümidim yok bu kiloyla ama yine de bekleyeyim.. Sen diyet yapıyor musun şu anda ?
başladım patates haşladım salata yaptım ayran ve domates salatalıkla götürdüm:) 1 dilimde kepek ekmeği yedim bakalım inş veririm zayıflamam için dahiliye doktoruda ilaç falan mı vercekmiş öyle söyledi kan verince tekrar sorcam pico şokundan soramadım salak gibi oldum eşim destek oldu durdu sağolsun,senin ilk denemeymiş şaşırdım peki sen pico olduğunu ne zaman öğrendin yaşın kaç?

Ben pkolu olduğumu öğreneli 4-5 sene oldu geçen sene yeni evlendim yaşım 30 ama hemen bebek düşünmedik öyle oldu işte nasip...

Birde patates yeme canım nişastalı yiyeceklerden uzak durmak lazım bizim için..

hımm doğru söylüyorsun çok kötü bi rahatsızlık mı bu ya morellerim çok bozuldu derdini veren mevlam dermanını da verir inşallah zaten eşimde sprem düşüklüğü var bende de bu çıktı Allahım sen yardımcımız ol bizim

ftmism tabiki aynı sorundan muzdaribiz birlik olalım canım ben artık beyaz ekmek ağzıma koymam bitti benim için,bu arada bi arkadaşım var o da benimle aynı doktora gitmiş karşılaştık az önce konuştuk ne dese beğenirsiniz doktor onada polikistik over olduğunu söylemiş halbuki manken gibi demekki şişmanlarda olmuyor bu hastalık Rabbim şifamızı ver

Ben daha önce çok güzel kilo vermiştim aynı listeden yapcam yine paylaşayım sizede ilk hafta
Sabah:1 dilim buğday veya çok tahıllı ekmek, domates , salatalık,1 haşlanmış yumurta ,5 zeytin, şekersiz bitki yada normal çay (Yeşilçay içmiştim)

Ara olarak:1 yeşil elma

Öğlen: sebze yemeği 1 dilim buğday ekmeği, yogurt yada cacık
Yada tavuk haşlama yada ızgara köfte Yağsız tavada olabilir, yoğurt 1 dilim buğday ekmeği

Ara öğün: 4 gün kurusu,5 badem

Akşam:öğlen tavuk, et yada köfte yendiyse sebze yemeği tam tersi
Yatarken muz hariç bi porsiyon meyve yada kefir içmiştim

Veee kondisyon bisikletimede binmiştim 10 dk 1 ayda 4.5 kilo verdim abartısız

Arada 10 günde bir bitter çikolata yemiştim yani 1 ayda 3 paket yedim ve bu kiloyu verdim hırs yapalım atalım kiloları hanımlar....

Tabiki bu hastalikta zayif olanlarda var ama ynede kilo zararli sn kac kilosn boyun kac

Bide benim kuzenim byle ekmey yemedi dyet ypti snra ydi yemedi yedi derkn suan 130 kilo o daha zararli ycksn ama az bnce cnm

Bide benim kuzenim byle ekmey yemedi dyet ypti snra ydi yemedi yedi derkn suan 130 kilo o daha zararli ycksn ama az bnce cnm
Hayır yiceksin ama toplam 3 dilim günde o da buğday yada çok tahıllı ben korudum hep hiç almadım bakma evde hareketsiz abur cubur kola cips kendim ettim kendim buldum

Kilon kacti cnm bnde pko hastasym baska bsy yk kilo prblemim var bi kez klomen oldm 4 yumurtm olstu ama olmadi smdi ara verdim 1.58 boyum 76 kiloym

Hayır yiceksin ama toplam 3 dilim günde o da buğday yada çok tahıllı ben korudum hep hiç almadım bakma evde hareketsiz abur cubur kola cips kendim ettim kendim buldum
Bnde abur cbur cok yiyorm ya nasl vercz karbonatli su zayflatyomus ama hc denemedm

Kilon kacti cnm bnde pko hastasym baska bsy yk kilo prblemim var bi kez klomen oldm 4 yumurtm olstu ama olmadi smdi ara verdim 1.58 boyum 76 kiloym
Benm kilo sorunum hiç olmadı,hep zayiftim ama adet olamiyordum pko yüzünden. Boy 1.63 kilo 55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…