Nasil diet yptn canm bde ilacin ismi ne bende kiloluyum 76 kiloyum boyum 1. 58 ama veremiyorum kilo glukofen kullaniyorum 15 kilo vermem lazm ama nasl verecm yardimci olr musun lutfenCanım pco isen %100 insülin direncin vardır dahiliye uzmanına git ve insülin direncime baktırmak istiyorum pco hastadıtım de 2buçuğun üstünndeyse şeket ilacı kullanman gerekir ve rahatlıkla zayıflarsın ben onu kullanınca diyetle ilk 40 günde 13 kg sonrasında 2 ayda diyetin temposunu düşürdüm 18kg vardim
Hayır lütfen aciz değiliz hiçbirimiz heleki bu sebepten hiç değiliz.illaki olacak birgün bende COCUGUM olmadan önce suclardim kendimi eksik di bir yanim acizdim bende evet öyle bir durum almıştı ki benim halim tanıdık biri gorsem şimdi soracak çocuk yokmu diye düşünerek köşe bucak kacardim.sonra dusundum acizlenme sadece çaresizlik ten olduğu nu kendime güvenmek kim ne sorarsa sorsun karşısında gururlu cevap vermeyi seçtim.birgün zorda olsa herkes anne olacak inanın ve kendinize guveninne güzel yazmışsınız Yüce Rabbim en kısa zamanda bizede nasip etsin her ay hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum Allahım duy bu aciz kullarının senini Ya Rabbim...
Benimde insulin direncin var.bana iki çeşit şeker ilacı verdi ve ben biraz kullandım bıraktım.kiloda vermem gerekli aynı zamanda.doktor şeker ilacını kullanıp diyet de yaparsan zayiflarsin demişti.nasıl bir diyet uyguladin yardımcı olurmusun bana lutfennnnnnnnn.diaformin var benimde birde bir ilaç daha var yanında biri AC biri tok aliyordumCanım pco isen %100 insülin direncin vardır dahiliye uzmanına git ve insülin direncime baktırmak istiyorum pco hastadıtım de 2buçuğun üstünndeyse şeket ilacı kullanman gerekir ve rahatlıkla zayıflarsın ben onu kullanınca diyetle ilk 40 günde 13 kg sonrasında 2 ayda diyetin temposunu düşürdüm 18kg vardim
Benimde insulin direncin var.bana iki çeşit şeker ilacı verdi ve ben biraz kullandım bıraktım.kiloda vermem gerekli aynı zamanda.doktor şeker ilacını kullanıp diyet de yaparsan zayiflarsin demişti.nasıl bir diyet uyguladin yardımcı olurmusun bana lutfennnnnnnnn.diaformin var benimde birde bir ilaç daha var yanında biri AC biri tok aliyordum
Benim 1000 mg lik sabah kahvaltıdan sonra istersen dedi doktor yarıya bölüp yarım sabah yarım akşam alabilirsiniz de diyorduKızlar glukofen kullanıyormuş arkadaş bende diaformin içiyorum ama düzenli içmiyorum ama bundan sonra düzenli içmeye başlayacağım günde kaç sefer içiyorsunuz siz birde kaç mg?
Bende sabah 1000 mg içiyorum aslında senin yaptığın gibi yapsam daha iyi olacak bende yutamıyorum koca hapı boğazıma takılıyorBenim 1000 mg lik sabah kahvaltıdan sonra istersen dedi doktor yarıya bölüp yarım sabah yarım akşam alabilirsiniz de diyordu
Aynen bende yutamadigim için doktor öyle söyledi.bir de baya ara vermissin ilaca benim gibe sende anladığım kadarıyla.ilaca alışmak için ilk bir hafta yarım yut sadece günde bir dedi doktor.o şekilde başlamayı düşünüyorum ben.birde kilo verebilsem çay iciyorum birde pkolu oldumuzdan metabolizma yavaş çalışıyormuş ondan kilo veremiyoruz metabolizma çalışsın diye çay yapıyorum kendim evde inşallah faydası olurBende sabah 1000 mg içiyorum aslında senin yaptığın gibi yapsam daha iyi olacak bende yutamıyorum koca hapı boğazıma takılıyor
Cnm ben Allaha karşı aciziz demek istedim herşey Allahtan var demekki bi eksiğimiz Allaha karşı bizide bu şekilde sınıyo Yüce Rabbim duysun sesimizi dualarımız inşHayır lütfen aciz değiliz hiçbirimiz heleki bu sebepten hiç değiliz.illaki olacak birgün bende COCUGUM olmadan önce suclardim kendimi eksik di bir yanim acizdim bende evet öyle bir durum almıştı ki benim halim tanıdık biri gorsem şimdi soracak çocuk yokmu diye düşünerek köşe bucak kacardim.sonra dusundum acizlenme sadece çaresizlik ten olduğu nu kendime güvenmek kim ne sorarsa sorsun karşısında gururlu cevap vermeyi seçtim.birgün zorda olsa herkes anne olacak inanın ve kendinize guvenin
Aynen bende yutamadigim için doktor öyle söyledi.bir de baya ara vermissin ilaca benim gibe sende anladığım kadarıyla.ilaca alışmak için ilk bir hafta yarım yut sadece günde bir dedi doktor.o şekilde başlamayı düşünüyorum ben.birde kilo verebilsem çay iciyorum birde pkolu oldumuzdan metabolizma yavaş çalışıyormuş ondan kilo veremiyoruz metabolizma çalışsın diye çay yapıyorum kendim evde inşallah faydası olur
Merhaba arkadaşlar az önce doktordan geldim polikistik over teşhisi kondu dahiliye ye yönlendirdi insülin direncine falan bakılcak adetin 3.günü hormonlar a bakılcak kısacası şaşkınım adetim düzenli kıllanmam yok sadece işten ayrıldığımdan beri kilo aldım biraz kiloluyum ne yapcağımı bilemiyorum benide aranıza alırmısınız
Nasil verdin canim ya bnde veremiyorm bnada yardmci olrmusun lutfn 1.58 byum 76 kiloyum glukofen kllaniyrm ama veremiyrmCanım pco isen %100 insülin direncin vardır dahiliye uzmanına git ve insülin direncime baktırmak istiyorum pco hastadıtım de 2buçuğun üstünndeyse şeket ilacı kullanman gerekir ve rahatlıkla zayıflarsın ben onu kullanınca diyetle ilk 40 günde 13 kg sonrasında 2 ayda diyetin temposunu düşürdüm 18kg vardim
Yok canım ya hala yüksek alttan baktı adet yarın dedim evet belli dedi olsa söylerdi herşey çok güzel temiz kist yok rahim kalınlığı güzel ama pıcomuZ var dedi anlamadım ilk sonra açıkladı dahiliyeye yönlendirdi adetin 3.günü hem hormon insilun ne varda yapılacak kaç tüp kan alırlar acaba zaten kansızlık varElma şekerim geçmiş olsun dün yzmıştın ateşim yüksek falan diye bebiş yokmuymuş canım
Yok canım ya hala yüksek alttan baktı adet yarın dedim evet belli dedi olsa söylerdi herşey çok güzel temiz kist yok rahim kalınlığı güzel ama pıcomuZ var dedi anlamadım ilk sonra açıkladı dahiliyeye yönlendirdi adetin 3.günü hem hormon insilun ne varda yapılacak kaç tüp kan alırlar acaba zaten kansızlık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?