- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Tüm kalbimle inanıyorum , Sağol canımAynen canım aşılama değil catlatma ignesi hsg çok önceden Ege'de cektirmistim orda çok uzatıyor tedavi işini bırakmıştım rahat hissedemedim kendimi ilk iğne tedavide tuttu gittiğin yer çok önemli o yüzden ben çok karamsardım çocuğum olmaz diye ama iyi bir yer iyi bir tedavi sonucu Sonuç aldım darısı başınıza inş. Karamsar olma lütfen inan
Git canım hayırlısı olsun bende egepole gittim şeker , insülin, hormon , progesteron tahlillerim yapılıyor bu ay Kasım da hsg isticek muhtemel sorunum da belli zaten pco+prolaktin yüksekliği
Muayene parası 57 tl ile dahiliye ye yönlendirmişti seker , insülin için 47 tl de oraya eşim için 42 tl üroloji ye testler de 30 tutmuştur bu cuma progesteron için test yapılacak ne kadar ödücem bilmiyorumegepolde sımdıye kadar ne kadar ucret odedın...
Amin canım , hsg çekimi zor mu ? Nasıl geçtiMerhaba arkadaslar araniza yeni katildim uzun zamandir takip ediyodum siteyi bende pcoluyum bibucuk yil oldu bebisimiz olmadi tahlillerimi yaptirdim ve en son rahim filmimi de cektirdim bi ay sonra baslicam Allahin izniyle bende Rabbim isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin Insallah
Benim canm cok tatli ben kan aldrirken bile bagiririm o derece yanii ama bi gazla gittim dedm dogumu nasil yapcan Allah nasip ederse ee biraz zor benim ilacdan cok aletler korkutuyodu oyle de oldu ilac dayanilmiycak gibi bisey degildi alet yaktı canimi 3dk bile surmedi her bağırmak istedigm de dua ederk kendimi sakinlestirdim bittii gitti bile çok şükür
yok cnm ızmırdeyım. gıdecegım yer 700 e cekıyormus. cok pahalı gelıyor bana.Valla cok arastirdim bi kerelik sonucta diye zekai tahir de cekndm devlet hastnesi oldgu icin anestezi yok ben cok korkyodum onceden de cok arastrdgn icn iyice korktmstm kendmi cktgmda snucu alinca acı filan kalmadi cok sukur.sen ankaradaysan anestezi li dusnuyorsan basknt unvrrste hstnesi uygun cekiyo diger ozellere gore
smnry dediğin yer galiba canım çok pahalımış ya ben egepolden fiyat alcam bakalımyok cnm ızmırdeyım. gıdecegım yer 700 e cekıyormus. cok pahalı gelıyor bana.
kan alınma aşamasındayım canım henüz hormon,şeker,kolestrol,şimdide progesteron için kan vercem inş son olur son zamanlarda 7 tüp kan verdim başım dönüyor ciddi ciddi akdeniz anemisiyim zaten eşimin de spermleri düşük erkek olmak ne güzel bi sperm testi verdi tamam ama benim yok şekermiş yok hormonmuş yok emar isteyebilirmiş rahim filmimiş offf kadın olmak ne zor yaArkadslar teedavi sureciniz nasl gecyo hangi asamadasiniz
smnry dediğin yer galiba canım çok pahalımış ya ben egepolden fiyat alcam bakalım
Smear istemedi hormon , işte pco olduğu için şeker insülin kolestrol hepsine bakıldı adetin 19.gününü bekliyorum progesteron için kan vercem bide, değerim 10 ve üstü çıkmazsa 23.günü yine kan vercekmişim ama veremicem maalesef başım dönüyor bu sefer sağlığımdan olcam birde süt hormonum 35 çıktı işte kasım da sonuçlarınla gel dedi hsg isticek çok zorlu bir yol gerçekten Allah herifin yardımcısı olsunDgru sluyosun kadın olmak başlı başına zor bak kac kere kan verdim film desen ole smear de verseydin sen vermedin mi arkadasim
Egepolden fiyat alayım dokuzeylül hastanesinde sorcam bakalımRahim filmi icin ozele 700verene kadar hangi sehirlerdesiniz bilmiyorum ama ben ck arastrmistm baskent universte hstnesnde 230 tutuyomus sizde sehirlerinzden universte hastanelerinize sorun varsa en azindan fiyati iyi öbür türlü ck pahalı ben iki ay bunalımına girdim napcam nasl olcak dye gttm devlet hastanesnde cekindm cktm 5dkda iyikii de okdar para vermemisim dedim snucta bak btti gtti iki dk sktm diisimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?