- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
En son pendik marmara eğitim araştırmaya gittim. Bu sefer kurtköy emsey e gitmeyi planliyorum burada birinden bi doktor tavsiyesi aldım.Valla ben hic kullanmadm zaten kendi kendime yumurtluyabildigimi sanmiyorum sen hangi hastaneye gidiyorsunn canm
Ciftlerin durumuna gore veriliyor veriliyor ama genel olarak ilac kullaniminda klomen ile baslanildgni biliyorum bende daha yeni baslicam
Canım üç ila beşinci günler arası başlanıyor tabi doktor kontrolünde olacağı için doktorun karar veriyor durumuna göreslm
klomen adetin kaçıncı günü baslanıyordu acaba
genelde 5.günü veriliyor dıe biliyorumslm
klomen adetin kaçıncı günü baslanıyordu acaba
sonrasında seni kontrole çağırmıştır....kontrolde yumurtlama olacakmı diye bakacak...olduysa çatlatma iğnesi verebilir yada bazıları vermiyo...sonra sana ilişki zamanını söylicek...sonrasında da mecbur adet tarihini bekliceksin.....bu arada pkos bende de vardı.eğer kiloluysan kilo vermen ve ben glifor da kullanmıştım...Bende pko luyum ve yeni öğrendim adetlerim baya duzensizlesmisti bebek istiyorum diye gittim doktor adet söktürücü duphaston verdi kullandım bittiğinde iki gün sonra adet oldum ve 4.günde klomen e başladım sonrası nolcak bilemiyorum 1.5yillik evliyiz ve bebiş çok istiyoruz Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin içinde bize de benim gibi olan varmi sonrasında nolacak bir destege ihtiyacım var
sedufsonrasında seni kontrole çağırmıştır....kontrolde yumurtlama olacakmı diye bakacak...olduysa çatlatma iğnesi verebilir yada bazıları vermiyo...sonra sana ilişki zamanını söylicek...sonrasında da mecbur adet tarihini bekliceksin.....bu arada pkos bende de vardı.eğer kiloluysan kilo vermen ve ben glifor da kullanmıştım...
evet yumurta çatlatması için...bende kilo verdim ve hamile kaldım yoksa çok zor du...seduf
Kilo birden aldım anlayamadım pko yaptı heralde kilo vericem inşallah dikkat ediyorum yediklerime iğne yumurta çatlaması için mi veriliyor
inşallah bende veririm doktor kilo ver felan demedi bende netten araştırdım kilo vermek için calisiyorum ümitsizliğe kapıldımevet yumurta çatlatması için...bende kilo verdim ve hamile kaldım yoksa çok zor du...
ümitsizliğe kapılma sakın....eğer farklı bi sorun yoksa biraz geç de olsa anne olabilirsin...inşallah bende veririm doktor kilo ver felan demedi bende netten araştırdım kilo vermek için calisiyorum ümitsizliğe kapıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?