ovulasyon testınde cok yakınşlarım hamiş kaldı ne işe yarar hangı gun yumurtladıgını ogrenırsın ve ogunlerde daha cok calısarak:) sız anladınız :) hamıle kalma sansınızı artırır nende o seker haplarını aldım ama kullanmak nasıp olmadı hepsıne o ay baslayacaktım yanı hazıranda baslıyordu tedavım ben mayısta hamiş kalımısım
bosuna bır sene bekleme tedavıye basla kılo vermeye calıs özellıkle kıloylada alakalı pco kılo verınce duzelıyor
al canım olur nıye dersen bosuna atıs yamamıs olursunuz hangı gun yumurtladıysan ogunler yanı o 3gunde bol bol calısır hamıle kalma sansını artırırsın canım cokta uygunlar
aynı gebelık testı gıbı sabah ac karnına ıdrarınla yapıyorsun ıkı cızgı cıktıgında ogun veya ertesı gun yumurtlayacaksın demek oluyor ve 3veya 4 gun bol bol calısıyprsun dur bakayım netten fıyatına gecen sene ben gg den 30 ovulasyon testı 5tanede gebelık testını 27lırya almıstım
olurmu canım dur bendkılere bakam hepsını ayrıntılı yazayım oğlumu salıncaga koydum tv ızlıyor cok yaramazızı teyzesı senınde basına darısı hatta oylede yaramaz olsun off off cektırsın sana canım:)
kac gunde bır adet oluyorsun canım
önerk olarak bır tana yazyım adet ola suren 21 unde bır dıyelım adetının 5gunu baslıyorsun her sabah 10da yapmaya ac karnına hergun aynı saatte yapıyorsun takı ovulasyon oluncaya yanı yurtlayıncaya kadar her ıkı cızgıde kırmız veya pembe cıkıncaya kadar her gun yapıyorsun canım kırmız yada pembe cıktıgı zaman kırmızıysa ogun yumurtluyorsun demek pembeyse yarın veya ıkıgun sonra yumurtluyorsun demek oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?