Pko'lu Olupta Hamile Kalanlar Umut Verin Bize

ayy inşllh canım benim agzına yüregine yazan ellerine sağlık:))şimi ben ovulasyon testi yapmaya başlayimmi yani adet olmasamda onumu demek istedin.tabiki gelişme olursa sana mutlaka haber veririm çok teşk ederim canım benim allah razı olsunolumunekankayizsmile

inşllh canım arkadaşlarla paylaşım yardımcı olmak çok güzel şeyler bunlar inşllh bende sen gibi hamiş olurumda bu durumları paylaşırım burda...

bu adet sokturucu oluyor adet olunca adetının 6cı gunu ovulasyon testıne baslıyoruz her gun yazcan bende merakla beklıyom her sabah 10da testı yapacan 11de bana buaraya yaz canım takı kırmızı cızgıyı gorcen yada pemebe cift cızgı olacak tamam ondan sonrakı işler esıne ve sana dusuyor bol bol ilişkiye gırıyon,:) tabı sen adet ol ben sana daha tuyolar vercem bugunde bebe aspırıne basla tamammı canım

dr sana adet sokturucu verdımı canım

doktor adet söktürücü felan vermedi fakülteye gitmiştik biz ordaki doktorlar degişiyor fakat iyi ilgileniyolar.ben farlutal içtim dün bitti ilacım.ve adet lmayı bekliyorum adet oluncamı ovulasyonu kullanıcam?yoksa adet olmadanda kullanılıyormu çünkü benimki düzensiz hep oyüzden sordum canım.

tamam canım tabiki yazıcam sagolasın.olur canım eczaneden aspirinde alıp içerim çok teşk ederim opuyorumnanaktan

klomen kullandım canım daha önce

ben 6 oldu evleneli fakat yaşım uygun oldugu için çocuk istiyorum açıkçası korunmuyoruzda,ben daha klomen kullanmadım hiç.glupogen içiyorum ve dedigim gibvi sogan kürü yapıyorum adet söktürücü içtim adet olursam ovulasyonu uygulayıp sana bildiricem canım hergün giriyormusun sen?

gırıyorum aslında 2010 subat annişlerı topıgımız var hegun orada konusuyoruz ama bugunden sonra hergun burayada gırcem sebınlede konusuruz

klomen kullandım canım daha önce

merhaba böyle araya giriyorum ama kusura bakmayın.klomen kullandım demişsiniz,ardından çatlatma iğnesi oldumu.1. kullanımda hamiş kaldınızmı?bende şuan iğneyi oldum ve çalışmalara başladık.yardımcı olursanız sevinirim
bilmiyorumkismile

ıgnlemı aldım klomenı aldım ama kullanmak nasıp olmadı o ay hamişe kalmısım haberım yok mus benımkı cok komıktı bır gun cok detaylı yazarım ama daha önclerı klomenı kullanmıstım ama ıgne olmamıstı yanı yumurtlama takıbım yapılmamıkstı ozamanda hamıle kaLMSITIM ama bebegımı kaybettım canım

sizindemi adetler düzensiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…