çok teşekkür ederim zemuscum.
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah..
kıslar bende hipoglisemi ( tokluk kan şekeri düşüklügü ) var ama dr. önermedi butür şeker ilacını ve bu ilaçları pikolularda kullanıyor . sadece şekerle ilgili hastalar degil bu ilacı kullanmak için insülin seviyenizin yüksek olması gerekiyor dikkat ......a.s
sarı böcügüm ayrıca listen hayırlı olsun bu listenin bi benzererinide dr. vermişti bana ...umarım düzenlii yapar fazlalıklarından tez zamanda kurtulursun ...buyrunnnnnnnnn
mehalim balım bu ilaç kilo vermene yardımcı olur güzelim ama umarım insülin düzeyini ölçmüşlerdir .insülin salgılaması fazla degilse dr.lar kulanmaya izin vermiyorlar....:1no2:
kızlar bende pko luyum. 4 ay önce adet düzensizliği nedeniyle hastaneye gittiğimde ortaya çıkmıştı. ama benim doktorum sizinkiler gibi şeker ilacı faln değil doğum kontrol hapı verdi. onu kullanyorum. adetlerim düzene girmeye başladı. sanırırm sorunum yavaş yawş düzeliyo..
bende kilo aldım ama öyle sizin gibi 20 kilo faln değil. 3 kilo aldım sadece. ama tek sorunum kilo verimi çok yawaşlıyo..
inşallah canım..
kaç kilo olduğunu konunun başına yazarsan iyi olmazmı ..
birde günlük tut eğer kaçamakların olursa yaz orayaki
veremediğin hafta günlüğe bakıp nerde hata yaptığı görebilirsin..
nacizane fikrin aklında bulunsun..
ömürü diyele geçmiş birinin tavsiyesi olarak kabul et...senağlama
Böcüküm peki bunu o hastalığı olmayanlar uygulasa nasıl olurki bende diyet yapıcamda
Sanki sağlıklı beslenme listesi gibi olmuş hoşuma gitti
bugün kontrol günümdü..gittim alya ile birlikte.
çok tatlı bir kadın ya maşallah..
2.9 kg gitmiş bir haftada.ilk hafta için gayet güzel dedi..
bakalım br dahaki hafta nasıl olacak..
çok teşekkürler canım benim.inşallahtebrik ederim canım süper
bir haftada hemde maşallah
sağlıklı zayıflamalar şekeropuyorumnanaktan
canım 73le başlamıştım.2,9 süpperrr tebrikler canımopuyorumnanaktan
bu arada kaç kilosun şu anda ve hedefin kaç?
güzel sağlıklı zayıflamalar canım..canım listelerini inceledim ve hemen laptopuma kaydettim.kaydirigubbakcemile5
Çok teşekkür ederim benim yapacağım diyete az çok beziyor.Ama bu listeyle açlık hissetmeyeceğim kesin.cokacimcoook
Sen gerçekten 1 haftada çok güzel kilo vermişsin bende yarından itibaren başlıyorum bugün alışverişe gitmeliyim.
Başarılar dilerim sarıböcüm hihoyyyt
opuyorumnanaktanŞeniz:lepi: alkisalkisalkis
Polikistik overliler için en yeni ve yan etkisi olmayan en güzel olan tedavi biorezonans tedavisi.Ben de özel bir nedenden dolayı biorezonans tedavisi görüyorum şu an.Benim hormanal bir sorunum yok ancak,gittiğim merkezdeki hastalardan polikistik overli bir bayan, 1 senedir adet görmezken şu an yeniden adet görmeye başlamış..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?