de kesinlikle sürekli spor yapmalısınız. Aksatmadan günde 2-3 kez
merhaba arkadaslar.. bende pkoluyum ne yazıkki..
cok iyi bi doktor buldumm tedavii icin gittigimde bana sadece kilo vermem gerektigini söyledi..
baskada birsey demedi.. adet düzensizligi tüylenmee hepsi var bende malesef.. bende doktora gittigimden beri diyetteyim.. 103tenn 99.5 a düsebildimm 1.5 ay oldu nerdeyse..
Allah hepimizin yardımcısı olsun. ben bian önce bebis istedigim icinn zayıflamaya calısıyorum.. umarım hepimiz hedeflerimize ulasırız.. sevgiler..
ben karatay diyeti yapıyorum.20 günü geçti.5 kilo verdim.bende pkoluyum.2,5 yaşında oğlum var esin kilo vermem lazım .en son geçen yıl haziranda adet oldum.kilo gidince düzene gireceğini söylüyorlar.
Merhaba canım hoşgeldin aramıza bende senin gibiyim malesefÇocuk için özellikle kilo vermek istiyorum.Bendede adet düzensizliği kilo alımı var.Diyette ve spora başladım 1 ayı geçti ama verdiğim 1 kilo olabildi sadece sen nasıl verdin yada önereceğin birşeyler varmı diyetisyenemi gittin?Allah şifa versin inşallah bebeklrimize ve sağlığımıza kavuşuruz.Bilgilendirirsen sevinirim
merhaba arkadaslar.. bende pkoluyum ne yazıkki..
cok iyi bi doktor buldumm tedavii icin gittigimde bana sadece kilo vermem gerektigini söyledi..
baskada birsey demedi.. adet düzensizligi tüylenmee hepsi var bende malesef.. bende doktora gittigimden beri diyetteyim.. 103tenn 99.5 a düsebildimm 1.5 ay oldu nerdeyse..
Allah hepimizin yardımcısı olsun. ben bian önce bebis istedigim icinn zayıflamaya calısıyorum.. umarım hepimiz hedeflerimize ulasırız.. sevgiler..
Canım hoşgeldin öncelikleAllah bağışlasın oğlunu Ben korunmadım ama hamilede kalamadım 2 yıllık evliyim ve kilo vermeye çalışıyorum sağlığım ve bebk olması için ama anca 1 kilo verebilmişim 1.5 ayda nerdeyse sence neyapmam lazım.Sen diyetisyene gittinmi?Maşallah güzel vermişsin çünkü nasıl verdiğini anlatırsan diyet listesi spor vs sevinirim.Bilgilerini bekliyorum
canımm kusura bakma cevapta geciktimm(
diyetisyene gitmedimm.. diyet grupları var bu sitede gördünmü bilmiyorumm orda yarıs yapıoruz:)
ister istemez kendini strese sokupp haftada 1 kiloda olsa veriyosun:) umarımm hepimizz kavusuruz bebislerimize
allah kolaylık versin.bende yeni evliyken kadın doğumcu, kendiliğinden çocuğun olmaz demişti.kızım oldu.sonra da oğlum oldu ki benim adet düzenim hiç yok.
benim diyetim şöyle.ekmek,her türlü hamurişi yasak.hertürlü işlenmiş gıda yasak.şeker,asitli içecekler yasak.günde üç öğün var.özellikle sabah kahvaltı epey zengin ama ekmek yerine 1çay bardağı ceviz içi var.örnek menülerini internetten indirebilirsin.ama açlık yoksunluk hissi yok.çünkü doyana kadar yiyebiliyorsun yasaklılar haricinde.
allah kolaylık versin.bende yeni evliyken kadın doğumcu, kendiliğinden çocuğun olmaz demişti.kızım oldu.sonra da oğlum oldu ki benim adet düzenim hiç yok.
Kendinmi planladın bu diyeti yoksa diyetisyenemi gittin?Ben diyetisyene gideceğimde kısmet olursa cuma günü.Peki verebiliyormusun yani istediğin hızda kilo kaybın oluyormu?Allah kolaylık versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?