- Konu Sahibi damlalar86
-
baharatçının yeri ankara ulustaki ulus alışveriş merkezinin orda yani heykelin karşında yeni yapılan bı alısverıs merkezı var. istanbul baharatçısı adıda. ben bugün gidicektim ziraat bankası sınavına gırınce unuttum gıdemedım. tahlıllerımıde goturucektım. orda mustafa bey var o ilgileniyor. ama her zaman bulunmuyormus. çok yogunmuş. 2 gün önce kan tahlıllerımı doktora goturdum bana glucofage mı ısmını tam hatırlamıyorum şeker hastalarının kullandıgı ılactan verdı. bırde progeston dıe bı ılac verdı buda hasta olabılmek ıcınmiş.
ALLAHım hayırlısını versın ıns hepımıze. belkı suan cocuk dusunmeyebılırdım fakat bu hastalık yuzunden cok ıstıyorum bı an once olsun dıye. emınım benım gıbı dusunende coktur birde eşim tarafının baskısıda beni çok etkılıyor.herkes bi an önce yapın diyor. kimse yaşadıklarımızı bilmiyor. ALLAH isteyen herkese en kısa zamanda versın inş.
ben bide bögürtlen kökünü içiyorum günde bir bardak vede bal tarçın çörek otunu da yıyorum. hayırlısı bakalım. bu arada baharatcıya gıdersem verdıklerını sızınle paylasıcam.
mrb arkadaşlar ilk önce en kısa zamanda bebişlerinize kavuşmanızı diliyorum..bende pkoluyum ve şu an 11 yaşında bir delikanlım var..evlendiğimiz zaman bizede çok baskılar oldu eşimin ailesi tarafından inanın yüzlerini dahi görmek istemiyordum yine bebek soracaklar diye..ama eşim güzel bir çözüm buldu sana sorarlarsa eşimin çocuğu olmuyor dersin dedi daha birşey soramazlar dedi:):) eee sorun onların oğlunda yaaa hiç birşey sormaz oldular:):):) ama Allaha şükürler olsun rabbim bizi çok fazla bekletmedi iğne tedavisiyle bebişim geldi..11 sene geçti şimdide kardeş lazım demeye başladılar töbe töbeee bir tane oldu ya neyinize yetmiyor:):) işin şakası bende istiyorum artık rabbim uygun görürse bu hafta doktora gideceğim bakalım artık yaşımda ilerledi biraz daha zor olacak sanırım ama son bir kez şansımı denemek istiyorum...Allahım hepinizin dualarını kabul etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?