- Konu Sahibi damlalar86
-
benim şuan devamlı gittiğim bi dr yok..devamlı gideceğim bi dr arıyorum.o yüzden çeşitli hastanelere gidip araştırıyorum..son 1 hafta içinde gittiğim hastaneler : vitale,antalya tüp bebek merkezi,gelecek tüp bebek merkezi,eğitim araştırma hast.
daha nasıl tedavi yoluna gitsem ona karar veremedim..biraz daha bekliyim mi,1-2 ay daha yoksa rahim filmi çektircek yer mi bulayım yoksa ilaçlı ultrason mu çektireyim çok kararsızım..bilmiyorum kafam çok karışık..çok bunaldım çok sıkıldım..
adetim gecikince farlutal kullanıyorum.bugün bütün eczaneleri aradım farlutal yok..eşdeğerini sormak için dr a gittim eğitim araştırmaya..progestan verdi..progestanı eczaneden aldım hatta içtim..prospektüsünü bi okudum bromokriptin ile kullanmamak gerekiyormuş..bromokriptin dediği de parlodel (bende hipofiz tümörü var o yüzden parlodel de kullanıyorum)..parlodeli kullanmasam olmuyo,progestanı kullanmasam adetim olmıcak..belki 3 ay sonra olcam..
çok sıkıldım çok bunaldım allah ım yardım et kafayı yicem yoksaaaaaaaa:Saruboceq:[/QUOTE
ben ilk evlendim zaman eşimle birlikte olamadık ve beni bi kadın doğum üzerine olan bi hastaneye götürmesini istedim bunun üzerine biz antalya tüp bebek merkezine gittik orda murat berkkanoğlu dr um oldu kendisinin hassasiyeti cok hoşuma gitti hastanenin temizlği ve güvenliği eşimle resmimizi alarak işe başladılar ve ben dr.murat berkkanoğlu sayesinde vajinusmusu yendim sana şimdi sadece dr un hassasiyeti ve ilgisi ve hastene dikkatimi çekti sana bunu anlatmak istedim sonrasında bize ali fuat şengörü tavsiye ettiler bebek için çok övüldü vitaleye gittik ilk randevu saatimiz 16 olmasına karşın biz 18 gibi randevuya girdik olsun önemli değil dr mükemmel olsunda ben bütün gün beklemişim ne önemi var dedik eşim kontrol edilmedi banada yumurta tembelliği dedi glifor farlutal ve serophene verdi hastalığının 11.günü gel dedi sonrasında yumurta uyarıcı iğne verdi ama nerden vurulacağımı ve kaçıncı saatte ilişkeye girmemiz konusunda bize bilgi vermedi biz bu şekilde falan araştırırken öğrendik 36.saat olayını ama cokda memnun kalan var ali fuat beyden şimdi sen diyceksinki memnun değilmisin ne evet ne hayır daha henüz kendisinden gereken bi sonuç beni tatmin edici bişiy alamadım cok acaleye gelen muayenemiz oldu iki seferdede ve adım adım ilerliyo şuan bana şuan yumurta uyarıcı tedavi uyguluyo ama belkide kanallarım tıkalı boşa kürek çekmiş olcaz boşuna bu hapları içmiş olcm bakalım hayırlısı şimdi bende preseed diye bişiy duydum olmazsa onuda deniycez ama ikimizde birbirimizi bilgilendirirsek sevinirim dr konusunda sevinirim
canımcım bende film çektircem yazarmısın adresiniselam kızlar bende pkodan müzdaribim malesef iki sneey yakındır bekliyorum eşimde hareket sorunu vardı düzelmişti şu an ne durumda bilmiyorum adetleirm düzensiz
yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi kullandım iki ay olmadı bu ay da hsg çekildi çok şükür temiz çıktı şimdi adet olmayı bekliyorum olmazsam söktürücü içip gidicem klomene devam edicez olmazsada yaza doğru aşılamaya geçicez nasipse
hsg için kendi doktorunuza gideceksiniz adetin 2 veye 3 günü doktorunuz bir kağıda yazar şu günler uygundur diye zaten adetten sonra 8 9 gün çekiyolar
hsg ye gittiğiniz yerde muayene olmanıza gerek kalmıyo ben istblda anlaşmalı özelde çektirdim 220 tuttu
eğer adres isteyen olursa özeldne yazabilir
rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize annelik duygusunu inşlhh
canlarım inş çektiğimiz bu sıkıntıların sonucunda bebıslerımız kucagımıza alırız. RABBİM bize bununla sabretmeyi, beklemeyi, özlemi ögretiyor. inş kucaklarımız dolucak.
ben bekleyemedım yenı bır doktora gıttım. oda bana klomen verdı. vede yumurta takıbı yapıcaz dedı.
bılmıyorum ne kadar dogru. 3 doktora gıttım 3ude farklı seyler soyluyor.ve ben baska bır doktora gıtmeyı dusunuyorum. ankara bıldıgınız ıyı bır yer varmı. ben ankara tıp fakultesıne gıtmeyı dusunuyorum. ordakı doktorların ozelıde gayte ıyımıs ole duydum ama tam emın degılım. guvenebılecegım bır doktor ıstıyorum.
bırde rahım fılmı onemlı mı gercekten o kadar. arkadaslar gercekten varya oyle bır durumdayım kı her duydugumu merak edıyorum. acaba oyle mı olmalı felan dıe. bır yandanda bu kadar dusunmemelısın dıe kendımı baska seylere verıyorum. kendıme yenı yenı hobıler buluyorum.
sımdıde yemek kursuna basladım. gusel oluyor. kafa dagıtmak ıcın.
bırde burasıda bagımlılık yaptı buraya gırmeden duramıyorum. rahatlıyorum burdada.
hıc kendımızı bırakmayalım arkadaslar bızım gıbı olmayanlar bızı anlamıyorlar. bırbırımıze destek olalım. moral verelımmm. ALLAH bizimde yuzumuzu guldurucek ıns.
tatlım takma kafana o kadar psikolojikde olabiliyo bazen..ben 16 senedir bu hastalığı allahım sabrınıda veriyor..elimizden gelen dua etmek..ve tedavi olmak ben 4 senelik evliyim her sene düşüp yeniden kalkıyoruz..yola devam yerde kalmak yok...rahim filmini mutlaka çektir temizse uğraşırsın değilse boşuna kendini yormadan tüpe geçersin rabbim dermansız dert yaratmamış soğan suyunuda içmeyi ihmal etme bu arada allaha emanet ol rabbim yüzümüzü güldürsün inşş:Saruboceq:bizede sağlıklı bebeişler versin
pco nun evreleri var mı acaba ben 23 yaşında 3 yıllık evliyim 1,5 yaşında bir kızım var ve şuanda da 35 haftalık erkek bebeğe hamileyim ve ilk adet olduğum 13 yaşından beri hiç düzenli adet olduğumu bilmem doktora gittim bekarken düzenli olmasada 10 15 kutu diane kullanmışımdır 6 ay hastalanmadğmı bilirim parça parça et gibi geliyordu ama ne olduysa evlenmeden 1 1,5 yıl önce düzene girmeye başladı evlendikten sonra hiç korunmadım 2 tane düşük yaptım 6 7 haftalıkken ben nedeni pco ya bağladım ama evlendikten 8 ay sonra kızıma hamile kaldım ve 2.bebeğimi ise hiç beklemediğim korunduğum bir zaman da öğrendim eşim pcolu olduğumu bile bilmiyor yani yüzümde sivilceve tüy var bazen konuşuyoruz neden acaba diyor ben söyleyemiyorum inş lazer yaptırmak istiyorum şimdi anlamadığım Rabbime şükür tedavi görmeden 2 tane bebeğim oldu bu sze umut olsun bende aslında bunun nedenini merak ediyorum yani bunun evreleri mi var yazarsanız sevinirim
öncelikle geçmiş olsun..hepimizin bi hikayesi var..ortak yanımız da malesef PKO..rahim filmi istedi mi dr sizden?ben tüp bebek merkezi ile görüştüm..bana rahim filmi çektirmemi söyledi..eğer rahim filmi ve eşinin sperm tahlili normal çıkarsa sizde yumurta uyarıcı tedaviye geçebiliriz dedi..rahim filmi çektirmeden yumurta uyarıcı ilaçlı ve iğneli tedaviye geçersek belki sorun rahimde,tüpün kapalı vb..boşa çabalamış oluruz dedi..bende işin bu kısmındayım..önce rahim filmi çektirmek istiyorum ama muayene etmeden rahim filmini direkt çekicek yer bulamıyorum antalya da..
bana bu ay hamile kalmazsam rahim filmi çekilicek ve antalyada bunu çeken yerler varmış benimki vitalede çekilicek ve tüp bebek merkezleride bu konuyla iligiliymiş bilgin olsun
tşk ederim..ben bikaç haftadır araştırıyodum rahim filmi çekilen yerleri..bende vitaleye karar verdim..hatta gün bile aldım..sizinle şuan aynı kaderi paylaşıyoruz aynı şeye karar vermişiz demek ki aynı yere ve aynı tedavi şekline..
ben çekilince nasıl bi işlem noldu vb yazarım size..1 hafta sonra çekilcem..önce sperm analizi yapılsın da eşime onun sonucuna göre gün aldım vitaleden..gidip çektircem..[/QU
öncelikle çok geçmiş olsun canım benimki bayram sonu çekilicek zor bi işlem olduğunu araştırdım ama çekilen birinden duymak daha doğru gelicek bana şimdiden allah yardımcımız olsun ve en kısa zamanda rabbim kucağımızı doldursun meleklerimizi göndersin bize
Evet dedi belirtilerin de hepsi var hatta doktorun biri 40 45 yaşına kadar diane kullanıcan çocuk istediğin zaman bırakıcan sonra da 45 li yaşlarda kanser olursun filan bile dedi yani ama dikkatimi çeken 2 hamileliğim boyunca o kadar ultrasona giriyorum kimse sen pkoluymuşsun demiyor neden yoksa değilmiyim geçti mi yani
tşk ederim..ben bikaç haftadır araştırıyodum rahim filmi çekilen yerleri..bende vitaleye karar verdim..hatta gün bile aldım..sizinle şuan aynı kaderi paylaşıyoruz aynı şeye karar vermişiz demek ki aynı yere ve aynı tedavi şekline..
ben çekilince nasıl bi işlem noldu vb yazarım size..1 hafta sonra çekilcem..önce sperm analizi yapılsın da eşime onun sonucuna göre gün aldım vitaleden..gidip çektircem..[/QU
öncelikle çok geçmiş olsun canım benimki bayram sonu çekilicek zor bi işlem olduğunu araştırdım ama çekilen birinden duymak daha doğru gelicek bana şimdiden allah yardımcımız olsun ve en kısa zamanda rabbim kucağımızı doldursun meleklerimizi göndersin bize
canım çekildimi rahim filmin durumun ne merak ettim dualrım senle rabbim meleğimizi yollasın
canım çekildimi rahim filmin durumun ne merak ettim dualrım senle rabbim meleğimizi yollasın
evet çekildim..bikaç gün oluyor çekileli..vitalede çektirdim..sinan beydi dr um..öncelikle şunu söyliyim işlem çok rahat geçti,çok hafif ağrı hissettim o kadar..abartıldığı gibi değilmiş..adet sancısı kadar bile değildi benim için..tabii bence bunda dr un deneyiminin,çekildiğin yerin ve kişinin kendini rahat bırakmasının da etkisi var..bide ben ilaç aldım işlemden 1 gün önce ve işlem günü kas gevşetici ve ağrı kesici aldım..
rahim filmimde sorun çıkmadı çok şükür..sadece sağ tüpümden sıvı geç geçti..yanii tıkanıklık varmış,işlem sırasında açıldı çok şükür..şuan iyiyim..adet günümü bekliyorum..adet günüm gelince klomen tedavisi başlıycak..
sen nasılsın?
evet çekildim..bikaç gün oluyor çekileli..vitalede çektirdim..sinan beydi dr um..öncelikle şunu söyliyim işlem çok rahat geçti,çok hafif ağrı hissettim o kadar..abartıldığı gibi değilmiş..adet sancısı kadar bile değildi benim için..tabii bence bunda dr un deneyiminin,çekildiğin yerin ve kişinin kendini rahat bırakmasının da etkisi var..bide ben ilaç aldım işlemden 1 gün önce ve işlem günü kas gevşetici ve ağrı kesici aldım..
rahim filmimde sorun çıkmadı çok şükür..sadece sağ tüpümden sıvı geç geçti..yanii tıkanıklık varmış,işlem sırasında açıldı çok şükür..şuan iyiyim..adet günümü bekliyorum..adet günüm gelince klomen tedavisi başlıycak..
sen nasılsın?
çok geçmiş olsun canım hadi gözün aydın darısı başıma bende bu ay hamile kalmazsam bayram sonu çekilicek benim dr ali fuat bey umarım bende senin gibi rahat geçiririm dediğin gibi dr un çok ama çok etkisi var bende bi kas gevşetici içeyim bari ama tedaviye başlamadan bu filmin olması çok iyi oldu ben ağustostan bu yana tedavideyim rahim filmine dr yeni karar verdi belkide tüpler kapalı boşu boşuna ilaç içmiş olcam sonuç koca bi sıfır olarak yanımıza kalcak anlıycan bebeklerimize tez zamanda kavuşmamız dileğimle sevgiyle kal allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?