Pkoluyum, tedavi olursam bana ne uygulanacak?

ıyı geceler bayanlar bendede adet duzensızlıgı cok fazlaydı evlendıgımde fakat 6 aylık evlıyken hamıle kaldım.sımdı 3 yasında oglum var ıkıncıyı dusunuyoruz 3 aydır adet olmuyorum acaba pkoyla ılgısı varmıdırkı yarın dra atıcam kendımı ınsallah ısteyen herkesın kucagını bos bırakmaz allahım

SLM arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık hala çocuğum olmadı( kızlığımdada adet düzensizliklerim vardı bu sene karar verdim doktora gidip tedavimi yapıcam diye ve başladım. ilk etapta hsg rahim filmi çekildi ve tüplerim açıkmış. kisler varmış yumurtalarım tembelleşmiş (PCOS)sun demişti. glukofaj ilacı ve folik asit ilacı verdi adetin 2. günü gelmemi söyledi. gittiğimde yumurtalar gelişmiyor diye klomen ilaç verdi 5 günlük bir ilaç onunda bitiminde tekrar gittim ve 1 yumurtam oluşmuş 13 mm olmuştu pazartesi günüydü perşembeye kadar büyür dedi ve ovitrella çatlama iğnesi verdi göbekten vurulması daha etkili olur dedi ve vuruldum 36 saat sonrası ilişki istedi 3 gün. ve pazartesi tekrar gittik ultrasonda yumurtalarım dengesi duruyormuş bu iyi bişey dedi rahim arkasında hafif sıvı görünüyor dedi ve bana progesatan hapını verdi bu hap tutumasına sağlıyormuş ve ayrıca düşük tehlikesi yaşayanlar içinde veririliyomuş ve bitince kan testini yaptır öyle gel dedi. eğer pozitif çıkarsa tekrarda progestan hapını verebilirim dedi. ayrıca negatif çıksada geliyosun tedavimiz devam edicek demişti.acaba sonrasında nasıl bir tedavi görücem ve ne gibi ilaçlar kullanmaya başlıcam bilmiyorum. yardımcı olmak adına yapılan işlemleri sizlerle bilgi amaçlı paylaşıcam arkadaşlar. şimdi ise geçen ay 19 şubatta hastalandım ve şuan martın 11 i acaba 19 una kadar hastalanmazsam kanda gebelik testi yaptırcam ve çok heyecanlıyım sanki içimde bir heyecanlı olumlu birşey varmıdır umuduyla bekliyorum

merahaba şimdiye kadar izlenen yol doğrudur ve hekiminiz sizi herbasamakta bilgilendiriyor. bu şekilde yumurtlama takibi 3-4 kez denendikten sonra sonuç alınamaz ise aşılama orada da sonuç olumsuz olursa2-3 denemnin ardından tüp bebek tedavisi yapılır. ama bu arada iyi bir polikistik yönetimi yapılması şarttır ve sizin tüm metabolizmanız birarada değerlendirilmelidir. saygılarımla.

Arkadaslar kimsenin rahim filminde aci cekmesine gerek yokki bende yaptirdim ve cok korkuyordum ama narkozlada yapilabiliniyormus ve ben oyle yaptirdim hic acimadi:)) herkese tavsiye ederim..

UOTE=km0734;15679302]ben ilk evlendim zaman eşimle birlikte olamadık ve beni bi kadın doğum üzerine olan bi hastaneye götürmesini istedim bunun üzerine biz antalya tüp bebek merkezine gittik orda murat berkkanoğlu dr um oldu kendisinin hassasiyeti cok hoşuma gitti hastanenin temizlği ve güvenliği eşimle resmimizi alarak işe başladılar ve ben dr.murat berkkanoğlu sayesinde vajinusmusu yendim sana şimdi sadece dr un hassasiyeti ve ilgisi ve hastene dikkatimi çekti sana bunu anlatmak istedim sonrasında bize ali fuat şengörü tavsiye ettiler bebek için çok övüldü vitaleye gittik ilk randevu saatimiz 16 olmasına karşın biz 18 gibi randevuya girdik olsun önemli değil dr mükemmel olsunda ben bütün gün beklemişim ne önemi var dedik eşim kontrol edilmedi banada yumurta tembelliği dedi glifor farlutal ve serophene verdi hastalığının 11.günü gel dedi sonrasında yumurta uyarıcı iğne verdi ama nerden vurulacağımı ve kaçıncı saatte ilişkeye girmemiz konusunda bize bilgi verme.di biz bu şekilde falan araştırırken öğrendik 36.saat olayını ama cokda memnun kalan var ali fuat beyden şimdi sen diyceksinki memnun değilmisin ne evet ne hayır daha henüz kendisinden gereken bi sonuç beni tatmin edici bişiy alamadım cok acaleye gelen muayenemiz oldu iki seferdede ve adım adım ilerliyo şuan bana şuan yumurta uyarıcı tedavi uyguluyo ama belkide kanallarım tıkalı boşa kürek çekmiş olcaz boşuna bu hapları içmiş olcm bakalım hayırlısı şimdi bende preseed diye bişiy duydum olmazsa onuda deniycez ama ikimizde birbirimizi bilgilendirirsek sevinirim dr konusunda sevinirim
bende geçen vitaleye gittiğimde çok şaşırdım..sırada bekleyen en az 30 kişi vardı..bizim insanımız öyle garip ki basit bi muayene için bile 2-3 ay beklemeyi göze alıp ismi duyulan bi hastaneye gidiyolar..ondan sonra biz gibi ciddi hastalara sıra gelmiyo..çocuğu olmuş normal muayeneye gelen çok kişi gördüm orda..garibime gitti..tüp bebek merkezlerine en çok bu yüzden seviyorum..tüp bebek merkezlerinde herkesin derdi ortak: hamile kalamamak ve bunun tedavisi..
benimde demek istediğim yapmak istediğim ve önem verdiğim şeyi siz en son cümlenize yazmışsınız..eğer tüplerim kapalı ise boşa mı çabalıyorum diye..ben nolursa olsun acıyı da göze alıyorum riskini de önce rahim filmini çektirmek istiyorum..yanii eğer rahmimde veya tüplerde bi sorun varsa ben isteiğim kadar klomen kullanayım veya iğne yapayım sonuçta hamile kalamam ki..çünkü sorun rahmin kendisinde..ben araştırmalarım ve çeşitli dr ların yorumları sonucunda önce rahim filmi çektirmeye karar verdim..biliyorum acı çekicem belki,riskli vb ama her ay betaHCG nin sonucunu sıfır gördüğümdeki kadar içim acımıycak..
ben kendimle ilgili gelişmeleri devamlı yazıyorum diğer kişilere de yardımcı olması için..çünkü çok araştırıyorum gerçekten..dr dan dr a çok fark var çünkü..[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…