pkos olup hamile kalan arkadaşlar buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi hafsaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba bende yeni üyelerdenim. aynı dertten müstaribiz. bende polikistik over hastasıyım. aşılama tedavisi görüyorum. ama yumurtalarım bir türlü gelişmiyor. gonal-f kullanıyorum. 1 hafta oldu başlayalı. sizce büyür mü?

herkese merhaba bende pko lu olup hamile kalıp doğum yapanlardanım
ümüdinizi hiçbir zaman kaybetmeyin arkadaşlar
sorularınız olursa cevaplayabilirim

buyur canım sen içini farah tut yeter kı lutfen kımse umıdını yıtırmesın

hafsa cigim klomen tedavisi tam olarak ne ve nasil yapiliyor.beni bilgilendirisen sevinirim.bende yeni katildim bu siteyea.sa.

adetın 5 , gunu baslanıyo gunde ıkı tane olmak uzere 5 gun yutuyorsun dr dıyokı su gun ilişkıye gır

:1no2:
herkese merhaba bende pko lu olup hamile kalıp doğum yapanlardanım
ümüdinizi hiçbir zaman kaybetmeyin arkadaşlar
sorularınız olursa cevaplayabilirim

selam kızlar ben yeni katıldım.Ben de pkoluyum ve 3 yıldır istiyoruz.Senin gibi örnekler umut oluyor ama bazen çok moralim bozuluyor. Canım sen tedavi oldunmu yoksa kendiliğinden mi ?Biraz anlatır mısın?:a015:

ben tedavi oldum 1 yılı aşkın süre glucophage ilacını kullandım tam kısırlık tedavisine başlıycaktım eşim sperm tahlili yaptı iyi çıktı ben de doktorumun isteği üzerine hsg çektirdim işte mucize ve ben doktora tahlillerimi götürmeye gidicektim
reglim gecikmişti ve ben grip oldum eşimi eczaneye ilac almaya gönderdim eşimde gebelik testi alıp gelmiş bakalım hamilemiyim ona göre ilaç alıcak sanki içine doğmuş
ateş öksürük ben çok hastayım banyoya girdim o kadar çok gebelik testi yapıp olumsuz sonuçla karşılaştımki hiç meraklı değilim oda ne testi yapar yapmaz 2 çizgi ben sevinçten ağlayarak eşimin yanına gittim ben hamileyim dedim oda çok sevindi ve bana sarılıp tebrik etti
işte böyle mucize hikayem bu
:1hug:

evet kızlar hsg fılmı (rahım fılmı)de işe yarıyo ben cektırdıkten sonra 3 ay dr bekleyelım demıstı

hoşgeldin nilsu burayı takıp edın cok sey ogrenecıksınız

arkadaşlar bende pko luyum 2 kez başarız aşılamadan sonra ilk mikrorada gebe kaldım çok şükür şuan 2.5 aylık ikiz gebesiyim RABBİM inşallah tamamına erdirir ben bu hastalıkla kızlığımdan beri uğraşıyorum ilaç almazsam adetlerim 3 -4 ay gelmezdi malesef kesin bir tedaviside yok bende yüzde kıllanma ve çok olmasada kiloda yaptı ALLAH herkesin yardımcısı olsun isteyenlerede tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah

Selam, ben de 16 yaşımdan beri adet düzensizliği yüzünden doğum kontrol hapı kullandım. Hiçbir doktor net bir teşhis koymadan, test vs yapmadan hap verip eve gönderdiler. pko teşhisi 1999'da 25 yaşında kondu ancak. O zaman da evli olmadığımdan doğum kontrol hapına devam ettim. Keşke o zaman doktorum bana glukofen verseydi. Hiç değilse bebek isteyene kadar vücudum düzene girerdi. Ben de kıllanma ve kilo problemi yok o yüzden sadece polikistik over. Sendrom değil yani. 15 ay önce doktorumu değiştirdim ve şu anki doktorum pko uzmanı. glukofen kullanmaya başladım ama uzun yıllar otomatiğe alındığından yumurtalıklar daha tam toparlanmadı. 3 kez aşılama denedik olmadı. bu ay ilk mikro deniyoruz. bu haftasonu yumurtalar toplanacak ve haftaya transferim olacak. İnşallah benim de ilk deneme de tutar :) Ayışığı seni okuyunca umutlarım arttı.

merhaba arkadaşlar bende pkoyum 2 kere aşılama yaptım tutmadı 2 kere tüp bebek yaptım 2. tuttu şimdi 2.5 aylık hamileyim allah herkese nasip etsin

pkosluyum tedavisiz hamile kaldım

evet pkos olup tedavısız bır suru kışı hamıle kaldı

evet canım iilk aşılamaydı canım hayır eşimde bır problem yoktu

evet bende pko luyum,2 yıldır doktorlarla arkadaş olduk resmen..2 gün önce negatif sonuçlanan bi aşılamadan sonra yarın yine başlıyorum iğnelere...o kadar büyük bi mucize ki anne olmak acaba o mucize beni bulacakmı diye düşünüyorum,hayırlısı....ee pko görcez bakalım bu sefer,el mi yaman bey mi yaman....:))

hayırlısı olsun canım sen moralman bozuk olam ınanın etkısı çok buyuk

gamzelı inan içime su serptın.bende yaklasık 1 yıllık evlıyım 6 aydırda korunmuyoruz cok istıyorum anne olmayı.27 yasımdayım çokta küçük degılım ama kısmet artık rabbım nezaman nasıp edecek bızlerede sabırla beklemeye calısıyorum

canim tebrik ederim...allah anali babali büyütmeyi nasip etsin...

pcoslu olupta hamile kalan arkadaslar.....herhangibir özel beslenme programina uydunuz mu???

cnm bu bende 4 senedir olan durum yani ben 4 sene önce farkettim ondan önce varmıydı bilmiyorum.kendimde sağlıkcıyım ama ilaç kullanma fobim var ve çok sabırsızım doğum kontrol hapları bana kilo yaptı bıraktım aman banane dedim ewlendim hamile kaldım ama çok iyi dr var ben pko tedavisine başladım meğersem hamileymişim:)çok sewindim allah hepimize yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…