- Konu Sahibi hafsaa
-
merhaba bende yeni üyelerdenim. aynı dertten müstaribiz. bende polikistik over hastasıyım. aşılama tedavisi görüyorum. ama yumurtalarım bir türlü gelişmiyor. gonal-f kullanıyorum. 1 hafta oldu başlayalı. sizce büyür mü?
hafsa cigim klomen tedavisi tam olarak ne ve nasil yapiliyor.beni bilgilendirisen sevinirim.bende yeni katildim bu siteyea.sa.
herkese merhaba bende pko lu olup hamile kalıp doğum yapanlardanım
ümüdinizi hiçbir zaman kaybetmeyin arkadaşlar
sorularınız olursa cevaplayabilirim
:1no2:
selam kızlar ben yeni katıldım.Ben de pkoluyum ve 3 yıldır istiyoruz.Senin gibi örnekler umut oluyor ama bazen çok moralim bozuluyor. Canım sen tedavi oldunmu yoksa kendiliğinden mi ?Biraz anlatır mısın?:a015:
arkadaşlar bende pko luyum 2 kez başarız aşılamadan sonra ilk mikrorada gebe kaldım çok şükür şuan 2.5 aylık ikiz gebesiyim RABBİM inşallah tamamına erdirir ben bu hastalıkla kızlığımdan beri uğraşıyorum ilaç almazsam adetlerim 3 -4 ay gelmezdi malesef kesin bir tedaviside yok bende yüzde kıllanma ve çok olmasada kiloda yaptı ALLAH herkesin yardımcısı olsun isteyenlerede tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah
hoşgeldin nilsu burayı takıp edın cok sey ogrenecıksınız
pkosluyum tedavisiz hamile kaldım
evet bende pko luyum,2 yıldır doktorlarla arkadaş olduk resmen..2 gün önce negatif sonuçlanan bi aşılamadan sonra yarın yine başlıyorum iğnelere...o kadar büyük bi mucize ki anne olmak acaba o mucize beni bulacakmı diye düşünüyorum,hayırlısı....ee pko görcez bakalım bu sefer,el mi yaman bey mi yaman....:))
bende pko hastasıyım..1,5 senelik evliyim ve hiçbir tedavi olmadan evliliğimin 6. ayında hamile kaldım...sonra merdivenden yuvarlandığım için düşürdüm bebeğimi( ...korkmayın kızlar,umutsuz olmayın..pko lar normal yolla bebek sahibi olamamaz diye kesin birşey yok..
canim tebrik ederim...allah anali babali büyütmeyi nasip etsin...
pcoslu olupta hamile kalan arkadaslar.....herhangibir özel beslenme programina uydunuz mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?