- Konu Sahibi hafsaa
-
cnm bu bende 4 senedir olan durum yani ben 4 sene önce farkettim ondan önce varmıydı bilmiyorum.kendimde sağlıkcıyım ama ilaç kullanma fobim var ve çok sabırsızım doğum kontrol hapları bana kilo yaptı bıraktım aman banane dedim ewlendim hamile kaldım ama çok iyi dr var ben pko tedavisine başladım meğersem hamileymişim:)çok sewindim allah hepimize yardım etsin
ben de bi şey sorucam kızlar aşılama tedavisindeyim bugün çatlatma iğnesi oldum bana yarın aşılama yapılacak sizce bir günlük süre yeterli mi çatlatmadan sonra
yazılanları okuyunca çok umutlanıyorum,ama geçen 2 yılıma bakınca tekrar umutsuzluğa düşüyorum..2.aşılama için dün iğne vurunmaya başladım...bakalım bu sefer benmi kazancam,pko mu....kafamçokkarıştı Rabbim hayırlısını versin hepimize...
merhaba arkadaşlar bende polikistik over hastasıyım evlenmeden 2 yıl önce pko olduğumu öğrendim 1 yıl diane 35 kullandım doğum kontrol hapı yani evlenmeden 1 yıl öncde bu ilacı bıraktım bu yıl şubat ayında evlendim hemen çocuk istedik olmadı 4 aylık evliyken doktora gittik eşimle bize tahlil yaptı eşimede banada sonra beni pko olduğumu söyledi klomen verdi adet olunca gel ona göre muayene edip ilacı kullanmaya başlıycan dedi haziranın 15inde adet olmam gerekiyodu olmadım gecikicek heralde bu ay dedim aradan 9 gün geçti yine olmadım sonra gebelik testi yaptım pozitif çıktı şu an hamileyim doktorada gittik oda hamile olduğumu söyledi yani hiç tedavi falan görmeden gebe kaldım arkadaşlar hiç ümidinizi kesmyin inşallah allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatır bende hayırlı sağlıklı bir evlat doğarım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?