pkos olup hamile kalan arkadaşlar buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi hafsaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim bendede 4 seneyi gecti yani...acikcasi ben ilaclarimi basta hic düzenli almadim,aynen bende asprin almayi bile sevmezdim...ama mecburuz iste gec anladim...
dogum kontrol haplari aksine bana kilo verdirmisti,ama malum artik kullanmiyorum,simdi sadece glukofen kullaniyorum,iste bu ayin 9unda klinikte randevum var,bi dolu testler yapilcakmis yine..ne cikar bilemem,allah hayirlisini versin...
cokta dikkatli beslenmeye gayret ediyorum ve epey kilo verdim..ilaclarimida düzenli kullaniyorum,kafamada takmamaya gayret ediyorum...artik allaha kalmis,kismetse bizde anneligi tadicas insallah...
cok cok öptüm canimm....a.s.

bendede ayni sorun var.gercekten kafaya takmamak gerek.asi halde insan sadece kendine zarar veriyor.uzulerek kafaya takarak.en iyi cozum beklemek.allah ins bir gun bebislerimizi kucagimiza alacagimiz gunleri gosterir bizlere.

arkadaşlar benimde ilk aşılamam yarın yapılacak. dualarınıza ihtiyacım var. inşallah iyi sonuç alırım.

hadi Hayirlisi Olsun Inşallah Emeklerin Boşa Gitmez Canim Kendini Rahat Tut

Masadan Ole Hemen Kalkma

yazılanları okuyunca çok umutlanıyorum,ama geçen 2 yılıma bakınca tekrar umutsuzluğa düşüyorum..2.aşılama için dün iğne vurunmaya başladım...bakalım bu sefer benmi kazancam,pko mu....kafamçokkarıştı Rabbim hayırlısını versin hepimize...

ben de bi şey sorucam kızlar aşılama tedavisindeyim bugün çatlatma iğnesi oldum bana yarın aşılama yapılacak sizce bir günlük süre yeterli mi çatlatmadan sonra

kızlar canınızı sıkmayın moral en büyük ilaç pco lular için
ben 7 yıllık evliyim 4 senelik tedavinin ardından 3 aşılama ve negatif
sonuç ama ilk tüp denememde hamile kaldım şimdi bebeğimin
geleceği günü sayıyorum rabbim sizede nasip edecek eminim
sadece biraz sabır ,inat ve moral gerekiyr birde olur olmaz
doktorlara gidipte boş yere zamanınızı ve paranızı kaptırmayın
iyi bir tüp bebek merkezine gidin ben şimdiye kadar jınekologların
özel muayenesine gittim hem zamanım hem param gitti dedim ya ilk denememde
hamile kaldım bu bir ekip işi tek dr un yapacağı şey değil onun için
dikkatli olun

( pco lu olup da ileri derecede değilde yumurtlaması olan
hastalarda ilaç tedavisiyle aşılamaya dahi gerek kalmadan
hamile olanlar var tabii ama ileri derecede olanlara ilaç tedavisi yaramıyor )

ben de bi şey sorucam kızlar aşılama tedavisindeyim bugün çatlatma iğnesi oldum bana yarın aşılama yapılacak sizce bir günlük süre yeterli mi çatlatmadan sonra

çatlatma iğnesinden 36 saat içinde aşılamanın yapılması gerekiyor
canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle dönersin aşılama
yapılırken aklında olsun idrara sıkışık ol ve hemen kalkma
yarım saat kadar dinlen canım

36 saat sonra mı yoksa 36 saat içinde mi huzursuz oldum arkadaşım biraz daha aydınlatırsan rahatlıycam çok heyecanlıyım şimdiden teşekkürler

benımkı ilerı derecedeydı haplar hıc işe yaramamıstı ve seker hapını kullandım o da işe yaramadı bende kızlar

öle hemen umutsuzlıga kapılmatın lutfen

herkesın tedavı surecı farklı oluyo canım bende 3 senemde hamıle kaldım ve benım saglık karnem falan yoktu ne sıkıntılarla oldu anlatamam bunları yaparkenpara bıle yoktu sabrettık herseyın bası sabır

bende de pco dan dolayı yumurtlama tembelliği vardı ,micro ile hamile kaldım-bu arada bu rahatsızlığın bir iyi yanı var ki,tedavi sırasında çok yumurta toplanıyor ve embriyolar kaliteli görünürse o zaman dondurulma şansı yüksek oluyor...

merhaba bende pko hastasıyım yaklaşık 10 yıldır ve benimki artık sendrom halinde
1 kez aşılama yaptırdım olmadı
şimdi micro yaptırdım cumartesi test sonucum eşimde allahtan bir problem yok transfere kadar bir sorun çıkmadı artık ya benim böceklerim bende duruyo yada beni bırakıp gittiler daha sonra gelmek üzere ...

hadı hayırlşısı olsun canım ya pozıtıftır umarım beklıyoruz cevaplarınızı

merhaba arkadaşlar bende polikistik over hastasıyım evlenmeden 2 yıl önce pko olduğumu öğrendim 1 yıl diane 35 kullandım doğum kontrol hapı yani evlenmeden 1 yıl öncde bu ilacı bıraktım bu yıl şubat ayında evlendim hemen çocuk istedik olmadı 4 aylık evliyken doktora gittik eşimle bize tahlil yaptı eşimede banada sonra beni pko olduğumu söyledi klomen verdi adet olunca gel ona göre muayene edip ilacı kullanmaya başlıycan dedi haziranın 15inde adet olmam gerekiyodu olmadım gecikicek heralde bu ay dedim aradan 9 gün geçti yine olmadım sonra gebelik testi yaptım pozitif çıktı şu an hamileyim doktorada gittik oda hamile olduğumu söyledi yani hiç tedavi falan görmeden gebe kaldım arkadaşlar hiç ümidinizi kesmyin inşallah allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatır bende hayırlı sağlıklı bir evlat doğarım inşallah...

ne güzel çok sevindim canım Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sanada bizede ,birtek ondan ümit kesilmezhayırlısı canım.

kızlarr bende 1senedir korunmuyorum çocuğum olmadı,hormon testi yaptırdım LH değeri yüksek çıktı,pcos hastasımıyım?

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende polikistik over sendromu var. evlendikten sonra 2 yıl bebek istemedik. doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra doktorum klomen ve progestan verdi. 3 ay kullanmamı söyledi eğer bu 3 ay içinde gebelik oluşmazsa diğer yöntemlere deneyecektik. ama ilacı kullandığım 3. ayda hamile kaldım. şimdi 18 haftalık hamileyim. bir oğlum olacak. polikistik over kadınların yaklaşık %8-10 unda görülen bir rahatsızlık ve bebek sahibi olmakta biraz zor ama imkansız değil. lütfen karamsarlığa kapılmayın ve moralini bozmayın. çeşitli tedavilerle gebe kalma şansımız çok yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…