Plajda ne giyilir Allah aşkına?!!

Kız zaten pantolonunu bile 2 beden büyük giyiyormuş . İzin vermiyor ışte o taytlı hasemalara da . Aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz.
Konu sahibi senin için üzüldüm böyle şeyler yaşayan çok genç kız var gerçekten babanın yaptığı çok kötü. Senin hayatına müdahele edip mutsuz yapmaktan başka birşey değil. Lütfen çok çalış derslerine.

Yaşlanmış adam anlayışı değişmiş büyütme fazla babanın yaşlandığını idrak etmelisin ilk önce. yoksa kim kazakla plaja gider ki gömlek dese tamam da kazak yani, kaşe pantolonunla kabanını da al istersen hehe

Ya benim yanaşmam değil. Babam mayo nun hiç bir türüne, şorta, tayta izin vermiyor :110:

İyi de taytlı değil bol eşofman gibi uzun haşemalarda var, babanın pantolon kazak örneğininin denize uygun versiyonu yani.Ama sen baban izin versede haşema giymek istemiyorsun anladığım kadarıyla...Konu başlığına istinaden plajda haşema da giyilir bilgin olsun.17 yaşındasın mayo tarzı giymek istemeni anlıyorum ama babanı da bu saatten sonra değiştiremezsin,üzme üzülme en iyisi.

Şimdi seçeneklerin ;

- uzun bol haşema ile denize girmek
- denize gidip girmemek kenarda takılmak
- hiç gitmemek

Babanız üüAçılmanızı istemiyorsa haşema alabilirsiniz..
mayo ve bikiniden tek farkı çabuk kurumuyor gayet rahat..

Yok gayet ciddiydi

Kaç yasindasiniz. Abin ne güzel arkadaşları ile denize gitmiş işte. Sen de al abini al bir mayo birlikte gidin işte. İlla ailece mi gitmeniz lazım.

Sen git bir mayo al. Altına da hemen poponun altında biten deniz sortlari var. Onlardan al.

Baban nasıl denize girmeyi düşünüyor acaba ben asıl onu merak ettim

madem ailen katı ki bana normal geliyor, belli ki dini duyguları ağır basıyor. ona göre davranacaksın o zaman. zira karşı çıkma durumunda yok o da belli. git bir haşema al. açıklarda giyiyor çok da şık duruyor. hem eşofman tarzı hem rahat.
misal bana da bikini çok itici geliyor südyen-külot gibi.
ama herkesin tercihine saygı duyarım. beni ilgilendirmez.

Yok gayet ciddiydi
Ayni benim babam...Allah akil fikir versin iki sene evvel eşimin ailesinin yazligina gittik benim ailemde geldi.kiz kardeşim sahilde tişört ve uzun etekle oturuyormuş yaninda da iki uç bikinili hemen hemen yasit kizlar varmis...babam kizlarin yaninda giyimine dikkat et diye azarlamis,kardeşim çok içerlemişti kizlar bikinili ben etek ve tisortleyim onlar varken kim bana durup bakarki demişti hatirliyorum...tunik Capri tarzi tesettür mayolari var bazi tesettür sitelerinde baya indirimli oluyor isterseniz o tarz birşey de olabilir...

Bence hiç gitme zaten orda da bi abukluk çıkar eğlenemezsin boşuna canın sıkılır..sen hiç arkadaşlarınla falan gitmedin mi? Ve annene soyledin mi bu konuyu anne ben nasil eşofman tişörtle gireceğim istemiyorum vs diye

madem ailen katı ki bana normal geliyor, belli ki dini duyguları ağır basıyor. ona göre davranacaksın o zaman. zira karşı çıkma durumunda yok o da belli. git bir haşema al. açıklarda giyiyor çok da şık duruyor. hem eşofman tarzı hem rahat.
iyi ki sizi ilgilendirmemiş. Bikiniye itici, südyen-kilot diyin sonra kenara çekilin. Beden suyla temas etmeyecekse denize girmenin ne anlamı var? iç çamaşırı olarak sizin gibi giymeyen görüyor demekki, Algı meselesi. . İç çamaşırı içi gösterir, kumaşı farklıdır, suyu tutar vs .. denize beyaz donla girsen hemen farkı anlaşılır zaten

iyi ki sizi ilgilendirmemiş. Bikiniye itici, südyen-kilot diyin sonra kenara çekilin. Beden suyla temas etmeyecekse denize girmenin ne anlamı var? iç çamaşırı olarak sizin gibi giymeyen görüyor demekki, Algı meselesi. . İç çamaşırı içi gösterir, kumaşı farklıdır, suyu tutar vs .. denize beyaz donla girsen hemen farkı anlaşılır zaten

neden giyiyorlar , giymesinler, giyilir mi demedim farkındaysanız. ama kendi görüşüm iç çamaşırı gibi. siz kabul etmeyebilirsiniz ama öyle benim için. hala aynı düşünüyorum yani. uzun olarak sadece don yok . bilmiyorsanız araştırın. ben zaten konu sahibine söyledim ne yapabileceğini. siz istediğinizi giyebilirsiniz, benim fikrimi değiştirmez.

Herkesin tercihine saygı duymuş haliniz buysa, duymamış haliniz nasıl acaba?
Sudyen diye bir şey bilmiyorum ama bildiğim bir sutyen ve külot var , onlar da bikiniye hiç benzemiyor.

Babanız yaz günü kazak al diyecek değildir herhalde. Evde de en az 1 kazaginiz vardır. Bikini gitmenizi istemeyen adam bu cümleyi kurmaz. "Haşema al" der. Siz kendinize güzel bir mayo ya da bikini alın. Oraya gittikten sonra bir şey demez.

Herkesin tercihine saygı duymuş haliniz buysa, duymamış haliniz nasıl acaba?
Sudyen diye bir şey bilmiyorum ama bildiğim bir sutyen ve külot var , onlar da bikiniye hiç benzemiyor.

hehe acayip iyi Türkçeniz bravo! artık ödüllendirilsin :D bana öyle geliyor yapacak bişey yok. dokundu sanırım. giydiğiniz şeyden utanıyorsanız bu sizin sorununuz hanfendi. konuya odaklanın belki yardımınız dokunur diyeceğim ama zor yani.

Yemişkumunda arkada kabinler var, yanına yedek kıyafet al her çıktığında üzerini değiştirirsin
Hem eşofman ve uzun kollu bluzlarda mayo kumaşı gibi olanlar var, su tutmaz onlardan al, en azından hafif olur.
Anneme uzun yıllar haşema beğendiremedik, eşofman almıştık.

hehe acayip iyi Türkçeniz bravo! artık ödüllendirilsin :KK70: bana öyle geliyor yapacak bişey yok. dokundu sanırım. giydiğiniz şeyden utanıyorsanız bu sizin sorununuz hanfendi. konuya odaklanın belki yardımınız dokunur diyeceğim ama zor yani.
Önce kendi dilinizi doğru kullanın, sonra yorum yapın. Ben olsam her gün kullandığım bir kıyafeti yazamamaktan utanır, gulmezdim.
Giydiğim şeyden utanmıyorum ama siz utanıyorsunuz belli ki
Konuya odaklandım, yorum yaptım.

neden giyiyorlar , giymesinler, giyilir mi demedim farkındaysanız. ama kendi görüşüm iç çamaşırı gibi. siz kabul etmeyebilirsiniz ama öyle benim için. hala aynı düşünüyorum yani. uzun olarak sadece don yok . bilmiyorsanız araştırın. ben zaten konu sahibine söyledim ne yapabileceğini. siz istediğinizi giyebilirsiniz, benim fikrimi değiştirmez.
Siz araştırın bence, dediğim gibi algı meselesi!!! bikiniyi iğnele sonra herkesin kendi tercihi! herkesin kendi tercihiyse konu sahibine ne yapabileceğini söylüyorsanız niye illa itici diye gerek yokken yorum yapıyorsunuz??? Karşındaki bikinili de olsa, iç çamaşırlı da olsa, kapalı da gezse önemli olan zihniyet işte

Önce kendi dilinizi doğru kullanın, sonra yorum yapın. Ben olsam her gün kullandığım bir kıyafeti yazamamaktan utanır, gulmezdim.
Giydiğim şeyden utanmıyorum ama siz utanıyorsunuz belli ki
Konuya odaklandım, yorum yaptım.

evet açık açık giysem utanırdım o yüzden giymiyorum zaten. gulmezdim değil ol gülmezdim olacak. bari laf atıyorsun düzgün yaz da komik olma.

Back
X