Plajda ne giyilir Allah aşkına?!!

Siz araştırın bence, dediğim gibi algı meselesi!!! bikiniyi iğnele sonra herkesin kendi tercihi! herkesin kendi tercihiyse konu sahibine ne yapabileceğini söylüyorsanız niye illa itici diye gerek yokken yorum yapıyorsunuz??? Karşındaki bikinili de olsa, iç çamaşırlı da olsa, kapalı da gezse önemli olan zihniyet işte

kendi açımdan yazdım bana göre itici bunu da yazarken kimseye soracak halim yok. ayrıca konu sahibi zaten giyemeyecek belli ona çözüm üretsen daha mantıklı olur. zihniyetle alakalı değil bana itici geliyor herşeyi beğenecek halim yok yani. kişisel görüş.

kendi açımdan yazdım bana göre itici bunu da yazarken kimseye soracak halim yok. ayrıca konu sahibi zaten giyemeyecek belli ona çözüm üretsen daha mantıklı olur. zihniyetle alakalı değil bana itici geliyor herşeyi beğenecek halim yok yani. kişisel görüş.
sen şimdi bikiniye çamur atarak polemik yaratarak çözüm mü ürettiğini sanıyorsun?? daha yazdıklarımı anlamamışsın yada işine gelmiyor! bana cevap yazıyorsun. Anlayan anladı, yazık..

evet açık açık giysem utanırdım o yüzden giymiyorum zaten. gulmezdim değil ol gülmezdim olacak. bari laf atıyorsun düzgün yaz da komik olma.

Yalnız arkadaş haklı.
Bikini giyen biri olarak söylediğini beni de rahatsız etti
Burada haşema için biri bence kötü duruyor rahatsız oluyorum dese siz ne hissederdiniz?
Bana da mesela bikini ve mayodan başka giyilen giysiler mikrop yuvası gibi geliyor hemen kurumadığı için. Ayrıca suyu hissedemedikleri için denize girmek sadece ıslaklık veriyor gibi geliyor yani denizi hissedemiyorlar gibi geliyor. Bunu size daha kibarca ifade ediyorum ama itici buluyorum desem siz de rahatsız olursunuz.
Bikiniyi don ve sutyenden ayırt edemiyorsanız denecek bir şey yok ama en azından biz bikini giyenler olarak denizi hissediyoruz yüzerken ve çabuk kuruduğu için daha hijyenik bir şekilde güneşleniyoruz ;)

Sahil şehrinde oturmamıza rağmen hayatımızda bir kere bile denize gitmişliğimiz yok , babam sayesinde.
Geçen hafta abim gitti iş arkadaşlarıyla (o da ilk gitti) . Çok güzel olduğunu söyledi falan.
Babam da birazcık ikna oldu .
Ben zaten babamla bir yere gitmek istemiyorum. Çünkü burnumuzdan getiriyor. Gömlek- pantolon giysem bile karışır.
Annem zaten kapalı ve denizden korkar panik yapar oyüzden ben girmem en fazla ayağımı sokarım diyor , onun için sorun yok.
Ben de en azından şort ve askılı giyerim diye düşünmüştüm. Bu sefer de babam " kendinize kıyafet alın,hazırlanın " dedi. Ben de " ne kıyafeti" dedim.
E denize ne ile gireceksin" dedi.
"Git kendine pantolon , güzel bir kazak al " dedi.
Allah aşkına denizde eşofmanla tişört ile mi yüzeceğim ? Bi gram hevesim vardı, o da gitti.
ne yapayım ben ?
Baban madem muhafazar bir insan.
Sende denixe girmek istiyordun o zaman sende hasema alacan yoksa baska yplu yok gibi...

evet açık açık giysem utanırdım o yüzden giymiyorum zaten. gulmezdim değil ol gülmezdim olacak. bari laf atıyorsun düzgün yaz da komik olma.
Sen imla kurallarını bilmiyorsun, o yüzden yanlış yazıyorsun. Ben sadece telefon yüzünden Türkçe karakter kullanmıyorum zaman zaman. İkisi bir mı? Bence günlük kullandığın nesnelerin adını daha iyi öğrenmelisin. Bak daha neyi eleştirip, neyi elestirmeyecegini bilmiyorsun !

Sen imla kurallarını bilmiyorsun, o yüzden yanlış yazıyorsun. Ben sadece telefon yüzünden Türkçe karakter kullanmıyorum zaman zaman. İkisi bir mı? Bence günlük kullandığın nesnelerin adını daha iyi öğrenmelisin. Bak daha neyi eleştirip, neyi elestirmeyecegini bilmiyorsun !

senin gibi insanlar sosyal hayatta bomboş olduğu için burada kendini tatmin ediyorlar. tartışayım reeldeki pısırıklığını burda gidereyim diye. gerçekten üzüldüğüm insan türlerinden birisisin. yazık!

Yalnız arkadaş haklı.
Bikini giyen biri olarak söylediğini beni de rahatsız etti
Burada haşema için biri bence kötü duruyor rahatsız oluyorum dese siz ne hissederdiniz?
Bana da mesela bikini ve mayodan başka giyilen giysiler mikrop yuvası gibi geliyor hemen kurumadığı için. Ayrıca suyu hissedemedikleri için denize girmek sadece ıslaklık veriyor gibi geliyor yani denizi hissedemiyorlar gibi geliyor. Bunu size daha kibarca ifade ediyorum ama itici buluyorum desem siz de rahatsız olursunuz.
Bikiniyi don ve sutyenden ayırt edemiyorsanız denecek bir şey yok ama en azından biz bikini giyenler olarak denizi hissediyoruz yüzerken ve çabuk kuruduğu için daha hijyenik bir şekilde güneşleniyoruz :KK66:

aa diyorlar. uzaylı gibi duruyor o ne diye ama hiç alınmıyorum. sonuçta o da onun görüşü. yapacak bişey yok. ama bana dese ki giymeyin o haşemayı falan o zaman elbette tartışırım. ama beğenmiyorsa ona diyecek bir söz bulamam.
ben de haşema da suyu hissediyorum hiçbir şekilde hijyen problemi de yaşamadım. mesela hiç idrar yolları enfeksiyonum olmadı gibi.
siz ayrıca gayet kibar yazmışsınız saldırmamışsınız. görüşe saygı diyenler panter kesilmiş . acayip tezat yani, kendileri ile çelişme durumu, hatta tatmin olma durumu diyeyim.

senin gibi insanlar sosyal hayatta bomboş olduğu için burada kendini tatmin ediyorlar. tartışayım reeldeki pısırıklığını burda gidereyim diye. gerçekten üzüldüğüm insan türlerinden birisisin. yazık!
Çok pisirigim çok. Hiç kalabalık ortamlarda bulunamam. İki lafı bir araya getiremem. Okumadım da. İsim gücüm de yok. Ev kızıyım:deli:

Hayatta değiştiremeyeceğiniz tek şey ailenizdir. Ama ironi ama değil.. babanızın evinde yaşadığınız sürece onun kuralları ile hareket etmelisiniz. Uymuyorsa size ters geliyorsa denize gitmessiniz uygun bir dille müsait olmadığınızı filan söylersiniz. Kendi ekonomik özgürlüğünüzü aldığınızda, hayat standartlarınızı kendiniz belirleyebilecek hale geldiğinizde ise o zaman kendi kavalanızı çalarsınız.. Boşuna dertlenip ne kendinizi ne de ailenizi üzmeyin.

aa diyorlar. uzaylı gibi duruyor o ne diye ama hiç alınmıyorum. sonuçta o da onun görüşü. yapacak bişey yok. ama bana dese ki giymeyin o haşemayı falan o zaman elbette tartışırım. ama beğenmiyorsa ona diyecek bir söz bulamam.
ben de haşema da suyu hissediyorum hiçbir şekilde hijyen problemi de yaşamadım. mesela hiç idrar yolları enfeksiyonum olmadı gibi.
siz ayrıca gayet kibar yazmışsınız saldırmamışsınız. görüşe saygı diyenler panter kesilmiş . acayip tezat yani, kendileri ile çelişme durumu, hatta tatmin olma durumu diyeyim.

İşte sorun itici buluyorum don sutyen gibi demenizden kaynaklandı.
Ben de haşemaya karşı olumlu duygular beslemiyorum ama buraya yazmadım bunu giyenleri kışkırtmamak için. Kötü düşüncelerimi yani insanları tahrik edebilecek düşüncelerimi kendime sakladım.
Yani giyenlere don sutyen gibi derseniz insanları tahrik edersiniz.
Biraz anlayışlı olmak gerekiyor. Kimsenin tercihlerine bu tip kırıcı yorum yazmaya da hakkı yok bence.

Sahil kentindeyaşıyorsunuz ve için denize gitmediniz, kaç senedir yaşıyorsunuz abes bir durum.
Muhafazakar ailelerde denize giriyor sahile gidiyor, bizde öyleyiz kalabalık olmayan tenha yerler var.
İlla eşofman demiş madem haşema zaten eşofman gibi niye giymemekte ısrar ediyorsunuz, hala babanızla yaşıyorsunuz kendi hayatınızı kurana kadar onun yaşam şartlarına uymanız gerekiyor.

madem ailen katı ki bana normal geliyor, belli ki dini duyguları ağır basıyor. ona göre davranacaksın o zaman. zira karşı çıkma durumunda yok o da belli. git bir haşema al. açıklarda giyiyor çok da şık duruyor. hem eşofman tarzı hem rahat.
misal bana da bikini çok itici geliyor südyen-külot gibi.
ama herkesin tercihine saygı duyarım. beni ilgilendirmez.
bikini giyenlere sütyen külot giymiş gibi diyor sonra da ilgilendirmez diyorsunuz,tezat olmuş saçma olmuş.
ben bikini giyiorum mesela,ama burda kapalı bayanlar için yorum yapabiliyorum,o onun tercihi diyorum,fikir vermeye çalışıyorum.ben dessem ki haşema çok itici,pijamayla denize mi girilir ,desem tepemize binersiniz ama tesettüre saygı duymuyorsunuz diye..
bu yüzden lütfen herkesin yaşam tercihine saygı gösterin.bir tarafı yüceltmeye çalışırken ,diğer tarafı yermeyin.

İşte sorun itici buluyorum don sutyen gibi demenizden kaynaklandı.
Ben de haşemaya karşı olumlu duygular beslemiyorum ama buraya yazmadım bunu giyenleri kışkırtmamak için. Kötü düşüncelerimi yani insanları tahrik edebilecek düşüncelerimi kendime sakladım.
Yani giyenlere don sutyen gibi derseniz insanları tahrik edersiniz.
Biraz anlayışlı olmak gerekiyor. Kimsenin tercihlerine bu tip kırıcı yorum yazmaya da hakkı yok bence.

iyi de kırılacağım şeyi giymem yani bu da başka bir bakış açısı. siz haşemaya istediğinizi diyebilirsiniz. benim için çok da önemli değil. yani hiç kırılmam sonuçta ben onun benim için ne ifade ettiğini bilerek giyiyorum hatta onu giyerken acayip iyi hissediyorum. eğer biri bişey deyince kırılıyorsam o işte içime sinmeyen, yanlış olan birşey var demektir.

bikini giyenlere sütyen külot giymiş gibi diyor sonra da ilgilendirmez diyorsunuz,tezat olmuş saçma olmuş.
ben bikini giyiorum mesela,ama burda kapalı bayanlar için yorum yapabiliyorum,o onun tercihi diyorum,fikir vermeye çalışıyorum.ben dessem ki haşema çok itici,pijamayla denize mi girilir ,desem tepemize binersiniz ama tesettüre saygı duymuyorsunuz diye..
bu yüzden lütfen herkesin yaşam tercihine saygı gösterin.bir tarafı yüceltmeye çalışırken ,diğer tarafı yermeyin.

yok öyle demem. az önce de dedim bir insan yorumu kaldıramıyor ya da kırılıyorsa giydiği şeyden dolayı o işte bir yanlışlık vardır. siz haşemaya istediğinizi diyebilirsiniz. ben hiç kırılmam. ne giydiğime emin bir şekilde giydiğim için sorun olmaz. ama emin olmadan tereddütlü giyersem farklı hissedebilirim.

iyi de kırılacağım şeyi giymem yani bu da başka bir bakış açısı. siz haşemaya istediğinizi diyebilirsiniz. benim için çok da önemli değil. yani hiç kırılmam sonuçta ben onun benim için ne ifade ettiğini bilerek giyiyorum hatta onu giyerken acayip iyi hissediyorum. eğer biri bişey deyince kırılıyorsam o işte içime sinmeyen, yanlış olan birşey var demektir.

Yoo,gayet bikini giymekten memnunum ben. İzsiz güneşleniyoruz marsık gibi oluyoruz. Rahat ve tarz da geliyor.
Ama birisi don sutyen derse bu iyi niyetli gelmiyor. Yani teşhirci denmeye çalışmış oluyorsunuz bilmem farkında mısınız? İç çamaşırı gibi demenin anlamı bu. Kusura bakmayın ama hiç kimse giyim tarzım ve zevkimi teşhircilikle itham edemez.
Olayı farklı yerlere çekmeyin lütfen. Emin olun bikinimle gurur duyuyorum sadece tahrik edici yorumların kendine saklanması gerektiğini ifade ediyorum

yüzücü mayoları gibi bir şey alsan çok açık olmayan bir de dizine kadar şort al yazık ya ztn senin o halini görünce diğer denize girenlerle kıyaslayıp bişey demez bence. güzelce anlatsan denize böyle girlir diye.

Back
X