Plajda ne giyilir Allah aşkına?!!

acelya4.jpg

bu tarz şeyler de var. hem kapalı, babanız sorun etmez belki.
Çok güzel, ama beyefendi (!) tayta da izin vermiyor :))))

Bence haşema alın hem siz rahat edersiniz hemde bakışlara maruz kalmazsınız en azından.
Ayrıca lütfen kimse şalvarıyla tişörtüyle girmesin denize ya gerçekten çok kötü bir görüntü. Denize girmeninde bir giyim kuralı var, altında paçalı don üzerinde beyaz atletli insanları güzelim Ege sahillerinde, Türkiye'nin dört bir köşesinde görmekten bıkkınlık geldi.

Denize mi girmişler,yoksa altın gününü su mu basmış bilemedim
Screenshot_2016-08-08-00-06-53-1.webp
Çok gülmüştüm gördüğümde...babana göster faydası olur belki :işsiz:

Sahil şehrinde oturmamıza rağmen hayatımızda bir kere bile denize gitmişliğimiz yok , babam sayesinde.
Geçen hafta abim gitti iş arkadaşlarıyla (o da ilk gitti) . Çok güzel olduğunu söyledi falan.
Babam da birazcık ikna oldu .
Ben zaten babamla bir yere gitmek istemiyorum. Çünkü burnumuzdan getiriyor. Gömlek- pantolon giysem bile karışır.
Annem zaten kapalı ve denizden korkar panik yapar oyüzden ben girmem en fazla ayağımı sokarım diyor , onun için sorun yok.
Ben de en azından şort ve askılı giyerim diye düşünmüştüm. Bu sefer de babam " kendinize kıyafet alın,hazırlanın " dedi. Ben de " ne kıyafeti" dedim.
E denize ne ile gireceksin" dedi.
"Git kendine pantolon , güzel bir kazak al " dedi.
Allah aşkına denizde eşofmanla tişört ile mi yüzeceğim ? Bi gram hevesim vardı, o da gitti.
ne yapayım ben ?
Haşema kadar kapali olmayan mayo gibi deniz kıyafetleri var diz alti tayt ve uzerine kalcalari örtecek kadar uzun bi parçasi olan deniz kiyafetleri var bunlara bak bence muhafazakar bi durumnz var sanrim bunlar uygun olur sizi

Yaşanan olaya değil de, bu yaşınıza kadar denizli bir şehirde oturup bir kere bile denize girmemiş olduğunuza takıldım.
Bu kadar kapalı devre yaşamayı nasıl başardınız ailecek, merak etmiyor değilim...

Sahil şehrinde oturmamıza rağmen hayatımızda bir kere bile denize gitmişliğimiz yok , babam sayesinde.
Geçen hafta abim gitti iş arkadaşlarıyla (o da ilk gitti) . Çok güzel olduğunu söyledi falan.
Babam da birazcık ikna oldu .
Ben zaten babamla bir yere gitmek istemiyorum. Çünkü burnumuzdan getiriyor. Gömlek- pantolon giysem bile karışır.
Annem zaten kapalı ve denizden korkar panik yapar oyüzden ben girmem en fazla ayağımı sokarım diyor , onun için sorun yok.
Ben de en azından şort ve askılı giyerim diye düşünmüştüm. Bu sefer de babam " kendinize kıyafet alın,hazırlanın " dedi. Ben de " ne kıyafeti" dedim.
E denize ne ile gireceksin" dedi.
"Git kendine pantolon , güzel bir kazak al " dedi.
Allah aşkına denizde eşofmanla tişört ile mi yüzeceğim ? Bi gram hevesim vardı, o da gitti.
ne yapayım ben ?

Bu babayla denize gideceksen kapali mayolardan almalisin hasema yasina uymaz ama etekli alti kaprili uzun kisa yarim kollu mayo kumasindan yapilan kapali mayolar var. Normal mayo altina uzun shortu kabul etmezse yani. Okulu bitirip is guc sahibi olup yada evlenip kendi hayatini kurmadan kisaca o babadan kurtulmadan pek kafana gore takilabilecegini sanmam. Sabredeceksin bir kac sene mecbur.

Yaşanan olaya değil de, bu yaşınıza kadar denizli bir şehirde oturup bir kere bile denize girmemiş olduğunuza takıldım.
Bu kadar kapalı devre yaşamayı nasıl başardınız ailecek, merak etmiyor değilim...
Zaten sıkıntılı bir hayatım oldu. Babamın da " sabah işe gidim , akşam işten gelim, kazandığım parayı abime yeğenime yedirim, enayi konumuna düşeyim" felsefesi olduğu için. Şu dünya nimetlerinden bir faydalanamadık malesef

Baban öyle düsünüyorsa onu degistirmek zor olurm babam da öyle her kiyafete karisir cok kiskanc biri o konuda. Ama denize felan gidince hic birsey demez yani mayo giyinirdim normali de bu zaten ya da kapaliysaniz hasema yani kazakla girilirmi denize

Size de pardon !! Evden disari kafanizi cikarmiyor dahi olsaniz bircok iletisim yayin organinda denize ne ile girdiklerini yada girmediklerini pekala gorebiliyorsunuz.Hayattan bu kadar izole ettiyseniz kendinizi profilinizdeki ingilizce mesajin anlamini nereden ogrendiniz de oraya yazdiniz ;) insanlari burda sirf konu acmak vakit oldurmek maksatli oyalamayin Mune Mune sen bu olayin inandirici olduguna inaniyor musun bircok tezat bi arada..

Zaten sıkıntılı bir hayatım oldu. Babamın da " sabah işe gidim , akşam işten gelim, kazandığım parayı abime yeğenime yedirim, enayi konumuna düşeyim" felsefesi olduğu için. Şu dünya nimetlerinden bir faydalanamadık malesef
Denizle bu saydığınız şeylerin hiçbir alakası yok ki...
Neyse uzatmayayım.
Babanıza bolca magazin izletin, insanlar nasıl denize giriyor görsün, siz de gidip bir mayo ya da daha muhafazakar şeyler alın ki adam onları görünce size sevinsin ve karışmasın.

Çok güzel, ama beyefendi (!) tayta da izin vermiyor :))))
Gitmeyin o zaman ne isiniz var rezil olursunuz o adamla oralarda... Babanin zihniyetini anladim ben cok guzel. O adam degismez degistirmek icinde ugrasma , sana tavsiyem okulunu oku meslek sahibi ol kendi hayatini yasayabilmenin tek caresi bu.

Size de pardon !! Evden disari kafanizi cikarmiyor dahi olsaniz bircok iletisim yayin organinda denize ne ile girdiklerini yada girmediklerini pekala gorebiliyorsunuz.Hayattan bu kadar izole ettiyseniz kendinizi profilinizdeki ingilizce mesajin anlamini nereden ogrendiniz de oraya yazdiniz :KK66: insanlari burda sirf konu acmak vakit oldurmek maksatli oyalamayin Mune Mune sen bu olayin inandirici olduguna inaniyor musun bircok tezat bi arada..

Sizin adiniza sevindim. Konu sahibinin bahsettigi erkek tipini gormediginiz yakininizda yorenizde olmamasina yani. O derece ki inanmakta guclu cekiyorsunuz.
Sunu size temin ederim bu zihniyette erkekler var, bahsettigini denize girme ve deniz kiyafeti muhabbetine bire bir kendim sahit oldum cunku.

Size de pardon !! Evden disari kafanizi cikarmiyor dahi olsaniz bircok iletisim yayin organinda denize ne ile girdiklerini yada girmediklerini pekala gorebiliyorsunuz.Hayattan bu kadar izole ettiyseniz kendinizi profilinizdeki ingilizce mesajin anlamini nereden ogrendiniz de oraya yazdiniz :KK66: insanlari burda sirf konu acmak vakit oldurmek maksatli oyalamayin Mune Mune sen bu olayin inandirici olduguna inaniyor musun bircok tezat bi arada..
İnanmıyorum ya size. Gerçekten. Ben kimseye silah zoruyla konumu okutturmuyorum. Öncelikle bunu anlayın lütfen. Zaten sıkıntılı bir hayatım var. Kolay şeyler yaşamadım. Bir anne olarak beni anlamanızı beklerdim .
Ayrıca burada siz ve sizin gbiler işinize gelmeyen her konuya "fake,sahte!!" falan diyorsunuz pardon da amacınız nedir?
Burası BDV . Herkesin sıkıntısı derdi kendine göre büyüktür.
İllaki "kaynanamdan nefre ediyorum , görümcemi öldürecem, kocam yatağa gelmiyor, " gibi konular mı açılsın.
Siz merak etmeyin hayatın gayet içindeyim ve ne olduğunu da çok iyi bilirim.

Denize girebilmek illada bikini mayo giymeyi gerektirmez uygun birsüru kıyafet var deniz için ve bunlari giymekte asla utanç verici degildir rahatsiz olan görmek istemeyen gözlerini kapatsin herkesin hakki var denize girmeye açıgi kapalisi tesettürlüsü.Allah bu niymetlerden faydalanma hakkini sadece maya bikini giyebilecek zihniyetlere vermedi:KK67:

Back
X