- 18 Kasım 2014
- 442
- 444
- 103
Çok güzel, ama beyefendi (!) tayta da izin vermiyor :))))![]()
bu tarz şeyler de var. hem kapalı, babanız sorun etmez belki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel, ama beyefendi (!) tayta da izin vermiyor :))))![]()
bu tarz şeyler de var. hem kapalı, babanız sorun etmez belki.
Pardon??Kafa yapan ne iciyorsunuz bilmiyorum ama insanlari gidin baska yerde kafalayin![]()
hahhahahah bende dışarıdan böyle görünürüm artık. Ertesi gün bi bakışım capsim çıkmışşşDenize mi girmişler,yoksa altın gününü su mu basmış bilemedim Eki Görüntüle 1867550 Çok gülmüştüm gördüğümde...babana göster faydası olur belki![]()
Haşema kadar kapali olmayan mayo gibi deniz kıyafetleri var diz alti tayt ve uzerine kalcalari örtecek kadar uzun bi parçasi olan deniz kiyafetleri var bunlara bak bence muhafazakar bi durumnz var sanrim bunlar uygun olur siziSahil şehrinde oturmamıza rağmen hayatımızda bir kere bile denize gitmişliğimiz yok , babam sayesinde.
Geçen hafta abim gitti iş arkadaşlarıyla (o da ilk gitti) . Çok güzel olduğunu söyledi falan.
Babam da birazcık ikna oldu .
Ben zaten babamla bir yere gitmek istemiyorum. Çünkü burnumuzdan getiriyor. Gömlek- pantolon giysem bile karışır.
Annem zaten kapalı ve denizden korkar panik yapar oyüzden ben girmem en fazla ayağımı sokarım diyor , onun için sorun yok.
Ben de en azından şort ve askılı giyerim diye düşünmüştüm. Bu sefer de babam " kendinize kıyafet alın,hazırlanın " dedi. Ben de " ne kıyafeti" dedim.
E denize ne ile gireceksin" dedi.
"Git kendine pantolon , güzel bir kazak al " dedi.
Allah aşkına denizde eşofmanla tişört ile mi yüzeceğim ? Bi gram hevesim vardı, o da gitti.
ne yapayım ben ?
Tamda bundan bahsetmiştim paylasmissniz:))Çok güzel, ama beyefendi (!) tayta da izin vermiyor :))))
Sahil şehrinde oturmamıza rağmen hayatımızda bir kere bile denize gitmişliğimiz yok , babam sayesinde.
Geçen hafta abim gitti iş arkadaşlarıyla (o da ilk gitti) . Çok güzel olduğunu söyledi falan.
Babam da birazcık ikna oldu .
Ben zaten babamla bir yere gitmek istemiyorum. Çünkü burnumuzdan getiriyor. Gömlek- pantolon giysem bile karışır.
Annem zaten kapalı ve denizden korkar panik yapar oyüzden ben girmem en fazla ayağımı sokarım diyor , onun için sorun yok.
Ben de en azından şort ve askılı giyerim diye düşünmüştüm. Bu sefer de babam " kendinize kıyafet alın,hazırlanın " dedi. Ben de " ne kıyafeti" dedim.
E denize ne ile gireceksin" dedi.
"Git kendine pantolon , güzel bir kazak al " dedi.
Allah aşkına denizde eşofmanla tişört ile mi yüzeceğim ? Bi gram hevesim vardı, o da gitti.
ne yapayım ben ?
Zaten sıkıntılı bir hayatım oldu. Babamın da " sabah işe gidim , akşam işten gelim, kazandığım parayı abime yeğenime yedirim, enayi konumuna düşeyim" felsefesi olduğu için. Şu dünya nimetlerinden bir faydalanamadık malesefYaşanan olaya değil de, bu yaşınıza kadar denizli bir şehirde oturup bir kere bile denize girmemiş olduğunuza takıldım.
Bu kadar kapalı devre yaşamayı nasıl başardınız ailecek, merak etmiyor değilim...
Yaşanan olaya değil de, bu yaşınıza kadar denizli bir şehirde oturup bir kere bile denize girmemiş olduğunuza takıldım.
Bu kadar kapalı devre yaşamayı nasıl başardınız ailecek, merak etmiyor değilim...
Denizle bu saydığınız şeylerin hiçbir alakası yok ki...Zaten sıkıntılı bir hayatım oldu. Babamın da " sabah işe gidim , akşam işten gelim, kazandığım parayı abime yeğenime yedirim, enayi konumuna düşeyim" felsefesi olduğu için. Şu dünya nimetlerinden bir faydalanamadık malesef
Gitmeyin o zaman ne isiniz var rezil olursunuz o adamla oralarda... Babanin zihniyetini anladim ben cok guzel. O adam degismez degistirmek icinde ugrasma , sana tavsiyem okulunu oku meslek sahibi ol kendi hayatini yasayabilmenin tek caresi bu.Çok güzel, ama beyefendi (!) tayta da izin vermiyor :))))
Size de pardon !! Evden disari kafanizi cikarmiyor dahi olsaniz bircok iletisim yayin organinda denize ne ile girdiklerini yada girmediklerini pekala gorebiliyorsunuz.Hayattan bu kadar izole ettiyseniz kendinizi profilinizdeki ingilizce mesajin anlamini nereden ogrendiniz de oraya yazdinizinsanlari burda sirf konu acmak vakit oldurmek maksatli oyalamayin
Mune sen bu olayin inandirici olduguna inaniyor musun bircok tezat bi arada..
İnanmıyorum ya size. Gerçekten. Ben kimseye silah zoruyla konumu okutturmuyorum. Öncelikle bunu anlayın lütfen. Zaten sıkıntılı bir hayatım var. Kolay şeyler yaşamadım. Bir anne olarak beni anlamanızı beklerdim .Size de pardon !! Evden disari kafanizi cikarmiyor dahi olsaniz bircok iletisim yayin organinda denize ne ile girdiklerini yada girmediklerini pekala gorebiliyorsunuz.Hayattan bu kadar izole ettiyseniz kendinizi profilinizdeki ingilizce mesajin anlamini nereden ogrendiniz de oraya yazdinizinsanlari burda sirf konu acmak vakit oldurmek maksatli oyalamayin
Mune sen bu olayin inandirici olduguna inaniyor musun bircok tezat bi arada..