Plajda ne giyilir Allah aşkına?!!

Ev kızlarına hakaret ederek ne kadar saygılı olduğunuzu göstermiş oldunuz.
Lafı cimbizlamayin. Sosyal hayatın, yok ev kızısın demek istedi . Ben de "evet, ev kızıyım" dedim. Ki zaten onun gibi biseyim şu anda. Ev kızlarını aşağılayan ben değilim, merak etmeyin.

Sahil şehrinde oturmamıza rağmen hayatımızda bir kere bile denize gitmişliğimiz yok , babam sayesinde.
Geçen hafta abim gitti iş arkadaşlarıyla (o da ilk gitti) . Çok güzel olduğunu söyledi falan.
Babam da birazcık ikna oldu .
Ben zaten babamla bir yere gitmek istemiyorum. Çünkü burnumuzdan getiriyor. Gömlek- pantolon giysem bile karışır.
Annem zaten kapalı ve denizden korkar panik yapar oyüzden ben girmem en fazla ayağımı sokarım diyor , onun için sorun yok.
Ben de en azından şort ve askılı giyerim diye düşünmüştüm. Bu sefer de babam " kendinize kıyafet alın,hazırlanın " dedi. Ben de " ne kıyafeti" dedim.
E denize ne ile gireceksin" dedi.
"Git kendine pantolon , güzel bir kazak al " dedi.
Allah aşkına denizde eşofmanla tişört ile mi yüzeceğim ? Bi gram hevesim vardı, o da gitti.
ne yapayım ben ?

babanız bu kadar baskıcıysa haşema tarzı bişeyle girin denize.

Sahil şehrinde oturmamıza rağmen hayatımızda bir kere bile denize gitmişliğimiz yok , babam sayesinde.
Geçen hafta abim gitti iş arkadaşlarıyla (o da ilk gitti) . Çok güzel olduğunu söyledi falan.
Ben zaten babamla bir yere gitmek istemiyorum. Çünkü burnumuzdan getiriyor. Gömlek- pantolon giysem bile karışır.
Annem zaten kapalı ve denizden korkar panik yapar oyüzden ben girmem en fazla ayağımı sokarım diyor , onun için sorun yok.
Ben de en azından şort ve askılı giyerim diye düşünmüştüm. Bu sefer de babam " kendinize kıyafet alın,hazırlanın " dedi. Ben de " ne kıyafeti" dedim.
Allah aşkına denizde eşofmanla tişört ile mi yüzeceğim ? Bi gram hevesim vardı, o da gitti.
ne yapayım ben ?
kazağın ne olduğunu karıştırmasın.tayt desem ıslanınca daha beter oluyor.şortlu mayolar var bi şansınızı deneyim derim.

Lafı cimbizlamayin. Sosyal hayatın, yok ev kızısın demek istedi . Ben de "evet, ev kızıyım" dedim. Ki zaten onun gibi biseyim şu anda. Ev kızlarını aşağılayan ben değilim, merak etmeyin.

hayır asla öyle demek istemedim. aksine çalıştığı yerde ezilip büzülen haksızlığa uğrayan sesi çıkmayan tipler gibi düşündüm. ama sen çıkıp ev kızına bağladın. içindekini dışına vurdun. tek bir kez ev ev kızı dememiştim sen diyene kadar aklıma dahi gelmemişti.
kafandan kurup yazdığını anlıyorum şu an ve farklı sıkıntıların olduğunu düşünüyorum

Gösterdim, annem zaten hiç sorun çıkarmaz. Kendisi kapalıdır ama beni kıyafetlerle kısıtlamaz. Sevmez kimseyi kıyafetlere göre yargılamayı. Babam malesef çok şekilci bir insan. Ama ne yapalım ? Şans bu. Elimden geldiğince tadını çıkaracağım.
Eğer çarşıda bulursak alırız. Tekrar teşekkür ederim .

sonucunu söyler misin merak ettim inşallah giyebileceğin uygun bir deniz giysisi bulabilirsiniz

ayrıca konuyu saptırıp kendi düşünceleri için tartışan arkadaşlar, konu sahibi lütfen birbirmizi kırmayalım diye rica etmiş tartışma ortamı istemiyor besbelli. onun konusunu sabote etmek yerine özelden fln başka yerden atışsanız?

Kiyafet hem cok yapisir hem de kiro gibi pek hos olmuyo bence

Ya sortlu kisakollu mayo al ya hasema

Hasema kime heycan veriyo bi de?tobe ya rabbim.carsafla mi girelim

hayır asla öyle demek istemedim. aksine çalıştığı yerde ezilip büzülen haksızlığa uğrayan sesi çıkmayan tipler gibi düşündüm. ama sen çıkıp ev kızına bağladın. içindekini dışına vurdun. tek bir kez ev ev kızı dememiştim sen diyene kadar aklıma dahi gelmemişti.
kafandan kurup yazdığını anlıyorum şu an ve farklı sıkıntıların olduğunu düşünüyorum
Ezilip büzulecegim bir iş hayatım yok. Çünkü patronum yok. Tüm organizasyon bana ait. Çevremde yüzlerce kişi var yönettiğim.
"Sosyal hayatın bomboş" deyince ben de "ev kızıyım, ortamım yok" dedim. Sen sosyal hayatı boş olanlara hakaret etmiş olmuyor musun bu durumda? Bu insanların genelini de evde oturan kizlar/ kadınlar oluşturmuyor mu? Çalışan bir kadının sosyal hayatı bomboş olamayacağına gore?

Son düzenleme:
Atkı eldiven de alın bari :) ne kazağı pantolonu ayol haşema al bari mayocularda vardır. Bu zamana kadar nasıl dayandınız. Hadi sen kızsın diye sokmadı abin nasıl girmemiş denize. Hem de bu kadar yakın otururken.

Ezilip büzulecegim bir iş hayatım yok. Çünkü patronum yok. Tüm organizasyon bana ait. Çevremde yüzlerce kişi var yönettiğim.
"Sosyal hayatın bomboş" deyince ben de "ev kızıyım, ortamım yok" dedim. Sen sosyal hayatı boş olanlara hakaret etmiş olmuyor musun bu durumda? Bu insanların genelini de evde oturan kizlar/ kadınlar oluşturmuyor mu? Çalışan bir kadının sosyal hayatı bomboş olamayacağına gore?

işte burnun kafdağında olduğu için öyle sanıyorsun. hiç de değil. her kesimdeki insanın boş bir sosyal hayatı olabilir. çalışan ya da çalışmayan diye ayırmadım ben. insan olarak baktım ama sen tutup konuyu oraya getirdin. çalışan insan dolu insandır diye bişey yok!
hayır benim yorumlarım üzerinden tartışma yapmasan bişey yazmayacağım. zira konu sabote oluyor. üstelik konu sahibi halletmiş sorununu.

işte burnun kafdağında olduğu için öyle sanıyorsun. hiç de değil. her kesimdeki insanın boş bir sosyal hayatı olabilir. çalışan ya da çalışmayan diye ayırmadım ben. insan olarak baktım ama sen tutup konuyu oraya getirdin. çalışan insan dolu insandır diye bişey yok!
hayır benim yorumlarım üzerinden tartışma yapmasan bişey yazmayacağım. zira konu sabote oluyor. üstelik konu sahibi halletmiş sorununu.
Dolu insan - boş insan muhabbeti yapmadım. Sosyal hayatın bomboş dedin, ona istinaden çevremde çok kişi var , çalışan insanların çevresinde az kişi olamaz, sen çalışmayan ev kızlarını asagilamis oluyorsun diyorum sana.
Tabii ki dolu insan farklı sosyal çevresi geniş insan farklı. Ya da boş insan farklı, sosyal çevresi olmayan insan farklı. Konuyu saptırma sıkışınca

ne yapayım ben ?
Ada'm git mayo al demiş ama sen anlamamışsın. Kapalı taytlı uzun tunikli mayolar var onlardan al.

ne yapayım ben ?
kapalı haşema tarzı bişey alabilirsiniz.

Cımbızlamışmıyım düşünceniz neyse onu yazan sizsiniz, bu mesajınızda olduğu gibi

İnan bana 17 yaşında olmama rağmen giyim konusunda her zaman kendimden ödün veriyorum. 36 beden pantolon giymem gerekirken , sırf dar olmasın diye 40 beden alıyorum. tişört falan bile giyemem hep gömlek dışarıda. tayta falan , mayonun hiç bir türlüsüne izin vermiyor. illahi eşofman . :KK43:
eşofman gibi duran haşemalar var farkı anlamaz bence baban

Cımbızlamışmıyım düşünceniz neyse onu yazan sizsiniz, bu mesajınızda olduğu gibi
Bu nasıl bir kompleks! Sosyal hayatı olmayan bir çalışan olabilir mi? Sosyal hayatı olmayanlar asagilanmali mi? Bak ben de 2 aydır evdeyim, hiç sosyal hayatım yok. Evde cocuk bakiyorum. Dert etmiyorum. Sen ediyorsan, bir iş bul , çalış.

Niye bu kadar basarlar şu kız çocuklarını anlamam. Yahu giysin hadi bikini olmasın mayo giysin. İçinde mi kalsın yıllarca. En güzel yaşlar. Dışarda dahil istediğini giysin ne olacak?
Bence sen gitme belli ki burnundan gelecek. Oku tatlım kendini kurtar.

Back
X