Planım Sizce Nasıl?

Yani ben şahsen bu kadar fazla bişey yapmazdım sanırım ,sonra felekleri şaşıyor aranızdaki ilişkiyi bilemem tabi ama şu balon işi ama çocukça geldi ya kapının önünde kutu felan yok mu koymak için böyle şeylerin ben daha çok erkeğin kıza yapmasını beklerim yani

başbaşa sıkılırız mı?

aynen canım balonu çıkattım zaten. Başkası olsa bende yapmam ama işte anladın :)

Bence hediyeye gerek yok, bir de kalabalık olma fikri bence güzel doğumgünü baş başa kutlanacak birsey değil bence,hani yıldönümü olsa neyse de doğumgünü kalabalık daha zevkli oluyo

Aynen bizim yaşadığımız şehire 1 saat uzaklıkta çok güzel cennet gibi bir yer var. Oraya gideriz dedim 2 kız ben ve arkadaşım 2 erkek o ve arkadaşı . Hepimiz birbirmizi tanıyoruz yıllarca arkadaşız.
Orada pikniğin mangalın getirdiği bütün eğlenceyi yaşarız hem anı kalır dedim hem güzel bir gün geçirilir.
Baş başa plan yapsam daha önce yıl dönümünde yaptım. Yemek bitince insan başka yapacak şey bulamıyor. :)

Valla bu plan bana yapilsa balondan anahtar ciksa falan bana araba alinmis zannederim anahtarliga kiralik fisini de ilistir bari de hayal kirikligi yasamasin oglan dogum gununde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…