Plasenta previa yasayanlar dogumu kacinci haftada yaptiniz?

Aynen benimde 20.haftada bi gece yattigim yerde kan gitti dusuk yapiyrm sandim cok korktum.hala da korku var.. sürekli yatman gerek dedi doktor da ayakta durmaya korkar oldum . Tuvalete git gel bide dus baska biseye kalkmiyorum
Korkma o kadar... ben çalışıyorum.. öğretmenim
... 9 dan 3 e kadar okuldayım.. eve gelip biraz dinleniyorum sonra da yemek yapıyorum... çok dinlenme fırsatım olmadı... ama isterdim uzanıp yatmayı.. çok korkunç çünkü benim ki bi de tam previa .. üç gün önce gittim dr a plesanta hala aynı yerde ... kipirdamaya niyeti yok ... inşallah düzelir.. ama çok ayakta kalınca alt taraflarda bi ağırlık hissediyorum artık... galiba epey büyüdü... çok hareketsizlikte başka komplikasyonlar doguruyormus.. ufak ufak bişeyler yap istersen
..

Bilmiyorum ki cnm ya

Bilmiyorum ki cnm doktorun dedigini yapiyorum. Tuvalet disinda kalkma dedi.biraz ayakta olsam kahverengi akintim oluyor. Progestan kullaniyorum bide

Slm bende totalim.35 haftalığım Doktorum fakulteye sevketti şimdi düzenli olarak her hafta kontrole gidiyorum.Şukur ki kanamam olmadı fakat ağrılar başladı.Sizlerde durum nasıl.Doğum yapanlar nasıl geçiyor bilgilendirir misiniz.Teşekkür...

Neslihan hanım merhaba bende şuan totalistim ve 34.haftamdayım hiç kanamam olmadı 37.haftamda doktor sezeryanla alacak inşallah siz kaçıncı haftada Doğum yaptınız ??

Merhaba doğumunuz nasıl geçti yazarmısınız çok korkuyorum
Şimdi gördüm kusura bakmayın doğum sezeryan ameliyatı oldum bitti gitti ben o kadar çok korkuyordum ki okumadigim sayfa kalmadı ama hiv gerek yokmuş tadını çıkarın bugunlerin korkmayin sakın benim doğum 37 +3 'te oldu hicbir sıkıntı yaşamadım çok sukurr

Çook teşekkür ederim ...bana ayrintı verirmisin plesante previa totalmi.seninki....benim doktorum rahmini almak zorunda kalabiliriz dedi hastaneye gelirken e dort kisi getir sana kan versinler diye..cok kanaman olacak yuksek riskli gebelik dedi ogun bugun kendimde degilim cocuklarim var onlari dusunuyorum piskolojim coktu....hep internette arastirmalar yapip iyi seyler duymaya calisiyorum hayirlisi olsun

Totalisti evet kanama oldu mu hiç benim 16 haftada olmuştu bir kere oldu o gün dedi dr aynı şeyleri hamilelik bitene kadar dokuz doğurdum .. benden de 3 kişilik kan istediler verdik ameliyat raporunda 2 ünite kan yazıyordu.. Bana rahimden bahsetmediler bazi durumlarda rahim yapisikligi oluyormus o zaman alınabiliyor rahim ama o da ihtimal ben çapaya gidiyordum orda rahmi alınan bi hamile bayan vardı yaposikmis ama o da sağlıklı bir bebei var şuan 4. Dogumuymus benimki ilkti ... siz nerdesiniz hamilelik hangi haftada acaba .. belki plesanta yer değiştirir ki 33 te bile cikabiliyormus

Iyi bir hastaneye gitmek lazım özel hastane kesinlikle tavsiye etmiyorum Çapa da profesör bile bazen ameliyata giriyor

Ben hatay da yaşiyorum burda özel bir hastanede çok iyi bir doktorum vardı...12 .hafta da kanamam oldu sogolsun cok ilgilendi 22 .haftada bana plesanta previa totol oldugumu söyledi...erken dogum ihtimalim olduğunu..32.hafta da once olursa bu hastanenin kuvez konusunda yetersiz oldugunu...oyüzden arastirma hastanesi yada adanaya gitmemi istedi ama ameliyatından korma ben gözüm kapalı girerim dedi....ve biz 28.hafta arastırma hastanesine gittim ordaki prof...beni cok korkuttu karnimda bir bomba taşiyormuşum üzuntuden aglamaktan ayni gece kanamam oldu...hastaneye 45 dakika uzaktaydim 4 kişi arkamizdan geldi..cok korkmustum cok sükur alahima korkulan olmadi ve dogum olmadi...simdi yatiyorum...hakkimizda hayirlisi

Korkma ... stres yapma inan gerek yok

24 haftalık hamileyim.ilk kez iki hafta önce lekelenme tarzı kan geldi doktor proluton iğne ve ğrogestan verdi.plasenta şuan aşağda belki ilerleyen haftalarda yukarı çkar dedi çok korkuyorm

24 haftalık hamileyim.ilk kez iki hafta önce lekelenme tarzı kan geldi doktor proluton iğne ve ğrogestan verdi.plasenta şuan aşağda belki ilerleyen haftalarda yukarı çkar dedi çok korkuyorm
Hayırlı olsun ... o iğneden 4 tane de ben yaptirmistim... inanın korkulacak kadar bisey yok ben hamileliği kendime zehir ettim tabi ki normal bir gebelik değil plesanta problemli ama eskidenmis problem yaşamak şimdi sezeryan oluyorsun bitiyor ... yazıyorum ki siz de aynı şeyleri yaşamayın diye ... 37 de aldılar beni sezeryana sorunsuz gecti gitti ... Ama o bebei elime alana kadar cektigimi ben biliyorum plesanta patlayacak diye kıpırdamadım... doğumdan bir hafta önce sabahtan akşama kadar gezdim doğuma kendim gittim gerçekten insan sıkılıyor yatmaktan ... ınsallah kimse yaşamaz
.. bnm plesanta son ana kadar çıkmadı ama komsum var o marjinalise döndü plesantasi cıktı 30larda şimdi normal doğum bekliyor ... çok ağır iş yapmadan cinsel ilişkiye girmeden doğumu bekleyin sakın korkmayin ben ev işi yapıyordum az çok.. yürüyüş yapıyordum ama tabi öyle ağır kaldırmadim ilişki olmadı derken derken 37ye geldim ....

Çok şükür atlatmşsn canım ben zaten sezeryan istiyorum her türlü inşallah zamanında kucağıma alırım bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…