- 3 Temmuz 2016
- 211
- 223
- 53
Korkma o kadar... ben çalışıyorum.. öğretmenimAynen benimde 20.haftada bi gece yattigim yerde kan gitti dusuk yapiyrm sandim cok korktum.hala da korku var.. sürekli yatman gerek dedi doktor da ayakta durmaya korkar oldum . Tuvalete git gel bide dus baska biseye kalkmiyorum
Korkma o kadar... ben çalışıyorum.. öğretmenim
... 9 dan 3 e kadar okuldayım.. eve gelip biraz dinleniyorum sonra da yemek yapıyorum... çok dinlenme fırsatım olmadı... ama isterdim uzanıp yatmayı.. çok korkunç çünkü benim ki bi de tam previa .. üç gün önce gittim dr a plesanta hala aynı yerde ... kipirdamaya niyeti yok ... inşallah düzelir.. ama çok ayakta kalınca alt taraflarda bi ağırlık hissediyorum artık... galiba epey büyüdü... çok hareketsizlikte başka komplikasyonlar doguruyormus.. ufak ufak bişeyler yap istersen
..
38 + 5 de yaptım doğumumu bu arada.
Slm bende totalim.35 haftalığım Doktorum fakulteye sevketti şimdi düzenli olarak her hafta kontrole gidiyorum.Şukur ki kanamam olmadı fakat ağrılar başladı.Sizlerde durum nasıl.Doğum yapanlar nasıl geçiyor bilgilendirir misiniz.Teşekkür...
Slm bende totalim.35 haftalığım Doktorum fakulteye sevketti şimdi düzenli olarak her hafta kontrole gidiyorum.Şukur ki kanamam olmadı fakat ağrılar başladı.Sizlerde durum nasıl.Doğum yapanlar nasıl geçiyor bilgilendirir misiniz.Teşekkür...
[/QUmerhaba bana sormamışsınız ama aynı durumdaydım 37 de aldılar bebei şuan bebeimi sallıyorum uyusun diye :) 1 haziranda dogdu ... size tavsiyem korkmayin iciniz ferah olsun son haftalar cok sıkıcı oluyor çok tedirgin oluyorsunuz ama mükafatı çok güzel
Şimdi gördüm kusura bakmayın doğum sezeryan ameliyatı oldum bitti gitti ben o kadar çok korkuyordum ki okumadigim sayfa kalmadı ama hiv gerek yokmuş tadını çıkarın bugunlerin korkmayin sakın benim doğum 37 +3 'te oldu hicbir sıkıntı yaşamadım çok sukurrMerhaba doğumunuz nasıl geçti yazarmısınız çok korkuyorum
Iyi bir hastaneye gitmek lazım özel hastane kesinlikle tavsiye etmiyorum Çapa da profesör bile bazen ameliyata giriyorÇook teşekkür ederim ...bana ayrintı verirmisin plesante previa totalmi.seninki....benim doktorum rahmini almak zorunda kalabiliriz dedi hastaneye gelirken e dort kisi getir sana kan versinler diye..cok kanaman olacak yuksek riskli gebelik dedi ogun bugun kendimde degilim cocuklarim var onlari dusunuyorum piskolojim coktu....hep internette arastirmalar yapip iyi seyler duymaya calisiyorum hayirlisi olsun
Ben hatay da yaşiyorum burda özel bir hastanede çok iyi bir doktorum vardı...12 .hafta da kanamam oldu sogolsun cok ilgilendi 22 .haftada bana plesanta previa totol oldugumu söyledi...erken dogum ihtimalim olduğunu..32.hafta da once olursa bu hastanenin kuvez konusunda yetersiz oldugunu...oyüzden arastirma hastanesi yada adanaya gitmemi istedi ama ameliyatından korma ben gözüm kapalı girerim dedi....ve biz 28.hafta arastırma hastanesine gittim ordaki prof...beni cok korkuttu karnimda bir bomba taşiyormuşum üzuntuden aglamaktan ayni gece kanamam oldu...hastaneye 45 dakika uzaktaydim 4 kişi arkamizdan geldi..cok korkmustum cok sükur alahima korkulan olmadi ve dogum olmadi...simdi yatiyorum...hakkimizda hayirlisi[/QU
tabi ki hakkımızda hayırlısı korkma bence hiç gerek yok sürekli yatmana da gerek yok ben doğumdan bi hafta önce sabahtan aksmaa kadar yürüdüm gezdim tozdum amann korka korka bisey olmuyor
Hayırlı olsun ... o iğneden 4 tane de ben yaptirmistim... inanın korkulacak kadar bisey yok ben hamileliği kendime zehir ettim tabi ki normal bir gebelik değil plesanta problemli ama eskidenmis problem yaşamak şimdi sezeryan oluyorsun bitiyor ... yazıyorum ki siz de aynı şeyleri yaşamayın diye ... 37 de aldılar beni sezeryana sorunsuz gecti gitti ... Ama o bebei elime alana kadar cektigimi ben biliyorum plesanta patlayacak diye kıpırdamadım... doğumdan bir hafta önce sabahtan akşama kadar gezdim doğuma kendim gittim gerçekten insan sıkılıyor yatmaktan ... ınsallah kimse yaşamaz24 haftalık hamileyim.ilk kez iki hafta önce lekelenme tarzı kan geldi doktor proluton iğne ve ğrogestan verdi.plasenta şuan aşağda belki ilerleyen haftalarda yukarı çkar dedi çok korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?