- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.821
Yer gok duayla :) sen felaketini yasamisin gecmis. karnindaki de mukaafatin.Benimkininde ne oldugu belli fegil. damarlanma var,dikise yapisikti vs. desmiyorum artik.bazi seyleri bilmemenin daha rahat olduguna karar verdim :)
kimse beni merak etmemiş
selam kızlar ben geldim bugün kontrolümüz vardı 33+2 haftalık 2 kg olmuş oğlumuz plasentam aynı durumda yani hala kanamalı doğum riskim var artık haftalık gidicem kontrollere doktor ameliyat anına kadar hiç bişey belli olmaz dedi bu görsellikle inşallah rahmin kurtulacak biraz kan takviyesi olacak dedi kan ilacımı 2ye çıkardı ayrıca nst ye bağladı normal çıktı veee en erken 10 eylül en geç 24 eylülde alırız büyük ihtimal 17 eylül dedi bende gönlümden 18 diye geçiriyordum dedim gülüştük moralim iyiyken kızıma kısmetse yarın akşam doğum günü yapıcam pasta sipariş ettim yarın annem kardeşim gelecek misafir odasından temizliğim başlayacak inşallah bende böyle kızlar umarım iyisinizdir alıştım artık korkmuyorum allah hayırlısını versin hepimize doktorum cesaret veriyor birde idrar tahlilinde protein çıktı yani tansiyonmuş hergece 11 de tansiyonumu ölçüp yazıcam tuzu tamamen kesmemi söyledi ve karın bölgemdeki baskı hissi için idrar tahlili aldı enfeksiyon varsa hemen antibiyotiğe başlıyacaz erken doğumu tetikler dedi
ayol bence hiç mi hiç normal değil
Maşallah Allah cesaretini daim etsin..Hayırlı haberler alacağız inş.Kuzunun kilosu iyi elh..
Beni pazartesi 7 30 da tahlil yapıp 9.00 da ameliyata alacaklar sanıordum bugün doktorum aradı anestezi uzmanı yarın görmek istemiş tahlil yapacakmış gidip göreceğim bakalım hayılrısı..
slm arkadaslar bende dun tahlıllerım vardı onları yaptırdım hemde kızımı gordum maşşallah çok ıyıymış baş parmagını emıyordu çok guzel bır duygu rabbım ısteyen herkese nasıp etsın. doktora kanamam gectı dedım hala duşuk tehlıkesı devam edıyor mu dedım kanaman gectıyse korkma ama dıkkatlı ol dedı...
Yarin da benim kontrol var. damarlanma ne durumda cok merak ediyorum. daha da one alir mi ki tarihi.
Bugun kizimin sampuan,krem vs. Eksiklerini aldim.
Hastane icin bi takim daha aldim.insallah agiz tadiyla giydiririm.
Insallah guzel haberlerle donersin canim..
Cicilerinizde hayirli olsun gule gule giyinsin Insallah..
pepukeciğim şu iki haftayı geçir daha rahat olacaksın.ister istemez geçen yıl yaşadıkların diken üstünde hissettirecek bu hafta.ama güzelce atlatacaksın canım emin ol.ben de o haftaları çok tedirgin geçirdim.aslında 30 a kadar hep yüreğim ağzımdaydı.tam rahaatlamışken 32.haftada zeynep kamiil ve ateş hocaya gidince kanama olabilir deyince ayağımı yere basmaya korkar oldum bir hafta.Allah'a emanet gidiyoruz bitanem.ne olacağını,ne yapacağımızı bilmeden tevekkül ediyoruz mecburen.selam kızlar.dün itibariyle annemlere geldim kızım ve eşim bir haftalığına tatile gittiler.buradaki internet çok yavaş demin nedense yazdığım onca mesaj yok oldu gitti sinir oldum.burada olduğum sürece çok mesaj yazamayacağım ama yazılanları takip ediyorum canlarım.
haftaya doğum yapacak olan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun.inşallah güzel haberlerinizi alırız.bizi habersiz bırakmayın.
kamesçim bebeişinin iyiye gitmesine çok sevindim harika bir haber.ama senin kendini yormana üzüldüm.inşallah dikişlerine bişey olmaz.dualarım sizinle..
dağcı arkadaşım yarınki kontrolünden sonra güzel haberlerini verirsin inşallah canım hadi hayırlısı..
ben de burada iyiyim ev kalabalık,3 kardeşim,4 yaşındaki sevimli yeğenimle bir hafta hemengeçer inşallah.malum gün sayıyorum çünkü.bugün 25.haftama girdim.gel tezkere gel diyorum.zaman hiç bu kadar ağır ilerlememişti.2 hafta sonra 27 olucam geçen yıl doğum yaptığım uğursuz hafta.hemen gelsin geçsin istiyorum..ben de 35,36yı görürmüyüm acaba?inşallah Allahım hayırlısıyla göster.
bu sabah kardeşlerle,kuzenlerle deniz kıyısında kahvaltıya gittik oradan da avmye mağaza gezmeye gittik kendime üstbaş aldım.bebeğime de almak istedim ama her seferinde bişeyler beni engelliyor yaa ya giydiremezsem deyip alamıyorum.ilerleyen haftaları bekliyim diyorum.
ben de bu aralar erken olmasına rağmen ameliyat korkusu geldi.en çok ta mesaneden korkuyorum.Allah korktuğumuzu başımıza getirmesin.rahmimin alınmasını da istemiyorum yaa sorunsuz olsa bitse..hayırlısı artık..
bu mesaj da uçmadan yollayıp gidiyim ben canlarım..hepinizi iyisiniz inşallah..kötü haberlerle gelmeyin bana hepiniz iyi olun tek derdiniz sıcaklar olsun...
slm arkadaslar bende dun tahlıllerım vardı onları yaptırdım hemde kızımı gordum maşşallah çok ıyıymış baş parmagını emıyordu çok guzel bır duygu rabbım ısteyen herkese nasıp etsın. doktora kanamam gectı dedım hala duşuk tehlıkesı devam edıyor mu dedım kanaman gectıyse korkma ama dıkkatlı ol dedı...
İnsallah hepimiz hep guzel haberlerle donelim.
Saol canim.
pepukeciğim şu iki haftayı geçir daha rahat olacaksın.ister istemez geçen yıl yaşadıkların diken üstünde hissettirecek bu hafta.ama güzelce atlatacaksın canım emin ol.ben de o haftaları çok tedirgin geçirdim.aslında 30 a kadar hep yüreğim ağzımdaydı.tam rahaatlamışken 32.haftada zeynep kamiil ve ateş hocaya gidince kanama olabilir deyince ayağımı yere basmaya korkar oldum bir hafta.Allah'a emanet gidiyoruz bitanem.ne olacağını,ne yapacağımızı bilmeden tevekkül ediyoruz mecburen.
Allah başta seni ve tüm hamiileleri korktuğuna uğratmasın.sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alımayı nasip etsin.
bugün kontrolüm vardı.plesantaya pek ayrıntılı bakmadı.solda duruyor tosun gibi.:)
bebeği kontrol etti,rahim açılmış mı diye baktı.biraz daha bekletelim seni,bebek büyüsün dedi.eğer bir sıkıntı olmazsa ki olmaz diye dua ediyorum,bir kaç hafta daha bekleyeceğiz ameliyat için.ne kadar kan gerktiğini vs. söyledi.10 milyara yapacak.
gitmeden karnıma ağrılar girdi,stres yaptım baya.erkenden olacak diye korktum.tabi ne kadar uzak olsa da gelecek eninde sonunda.
bu hafta eşim evdeydi rahat geçti.haftaya yalnızım.çocuklarla yorruluyorum ister istemez.
ateş hoca bol su iç ve yat dedi ayrıca..
Benimde hayirlisiyla 4 eylulde tandevum Insallah hersey yolunda gidiyordur..
Yarin da benim kontrol var. damarlanma ne durumda cok merak ediyorum. daha da one alir mi ki tarihi.
Bugun kizimin sampuan,krem vs. Eksiklerini aldim.
Hastane icin bi takim daha aldim.insallah agiz tadiyla giydiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?