- 7 Ekim 2009
- 4.293
- 5.165
- 723
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.861
inşaALLAH biz de hayırlısıyla kames gibi sağlıkla atlatacağız canım.Sonunda mobilyalarimiza karar verdik. Yarin siparisi vercez. hafta ici gelir dediler. Ne zor boyle buyuk seyler almak. canim cikti. 11 gun cabuk gecer mi ? sona yaklasiyorum. insallah hepimize guzel sonlar yaxilmistir. son yaklastikca benim korkum artiyo. silkinmek lazim.
bilmem ki neden dikey.ama rahmi alacak o yüzden olabilir.ayrıca akreata en ileri düzeyi previanın.o nedenle de olabilir.şimdi baktım sayfada yok canım.yakında gidecek olsam sorardım hocaya.ama doğuma kadar göremeyeceğim sanırım.doğru anladım canım.rıza hoca yatay yapıyormu.herkesin tekniği farklı.artık görüntü düşüneceğimiz en son şey napalım iyi olalım da tek sorun o olsunbu arada facedeki ateş hocanın videolarını kardeşime izletecektim yok olmuşlar sende de yok mu?sayfayı iptal mi ettiler acaba?
yatakta uyuyamadan yatmaktan kafayi yiycem. ilk aylarda mide sorunundan yatamadim. sonra nedenini anlamadigim seklde uykusuz kaldim. simdi zaten mumkun olmuyor. naapcam bu uykusuzlukla bilmiyorum. Dogumdan sonra zaten mumkun olmuyor. (insallah yani, ona raziyim :)) hava da cok isindi gene yaaa. ben bugunlerde mizmiz mi oldum acaba? bugun bizimkileri sinemaya gondereyim bari. aksam zaten anneme gidecek kizim. dugune gidecekmis sonra da anneannesinde kalacakmis. ilk defa ayri kalicam kizimla. ayri kalmaya biraz alissin belki dogumdan sonra gerekir diye bi deneyelim demisler.e bende alisaym di mi? bu gece hic uyuyamam artik
su an ben kendimi cekemiyorum . herkesten uzak durmak lazim.
Son 19 saat
Korkuorum arkadaşlar!!! Anesteziden elime batacak iğneden sondadan herşeyden!!!
korkma bitanem ya.bir anda bayılıveriyorsun.sonda da o kadar çok hissetmiyeceksin.bir girerken bir de çıkarken hafif acıyor.
bir kaç saatlik hepsi.ameliyatı hiç sayma uyuduğun için.bebeğini göreceğini düşün tatlım. inşaALLAH sağlıkla kucağına alacaksın.bu hamilelik serüvenin de bitmiş olacak hayırlısıyla.kaçta gireceksin ameliyata.sana fetih suresi ve diğer dualardan okuyayım tatlım.
benim de arkadaşım yarın 11 de girecek.ikiz hamile ve 35 haftalıklar daha.Allah hepimize öncelikle size kolaylıklar versin inşaALLAH.
ah canımsın okurmusun bana fetih Allah razı olsun ben de sana okurum inş !
Yarın sabah 9 da..Zaten hamdolsun allah beni sizlerle ayakta tuttu bu olumlu söylediklerinizle..acımaz inş dediğin gibi..en kısa zamanda yazmak istiyorum size..
tabi ki okurum canım benim.
bugün de okurum inşaALLAH.inşaALLAH BİR AKSİLİK OLMAZSA 9 SIRALARINDA OKUR DUA EDERİM.
şu duayı oku;
sümmes sebiyle yesserah.sümme ametehüfe agberah.
bir arkadaş okumuş doğumdan önce.bir de inşikak suresinin ilk 3 ayetini okutmuş.çok kolay oldu demişti.
Allah'a sığınalım canım,içimizdeki korkuyu da alsın.
tabi ki okurum canım benim.
bugün de okurum inşaALLAH.inşaALLAH BİR AKSİLİK OLMAZSA 9 SIRALARINDA OKUR DUA EDERİM.
şu duayı oku;
sümmes sebiyle yesserah.sümme ametehüfe agberah.
bir arkadaş okumuş doğumdan önce.bir de inşikak suresinin ilk 3 ayetini okutmuş.çok kolay oldu demişti.
Allah'a sığınalım canım,içimizdeki korkuyu da alsın.
Saol canim. daha guzeli sizin olsun.daha 4 ay var 3 ay var dedigim gunleri o kadar net hatirliyorum ki
.geciyo walla. bi bakmisin senin de gecmis.
ben bugunlerde huzursuzum biraz. sanirim bunun sıkıntısı.doktoru degistirmis olmak da tedirgin ediyor. birden buyuk paralar harciyoruz. hastane de en az 7000 tutacak. bunaldim galiba.
bilmem ki neden dikey.ama rahmi alacak o yüzden olabilir.ayrıca akreata en ileri düzeyi previanın.o nedenle de olabilir.şimdi baktım sayfada yok canım.yakında gidecek olsam sorardım hocaya.ama doğuma kadar göremeyeceğim sanırım.
rıza hocaya bir sorsana mesane alınıyor mu diye.ablamın damadı doktor.bu konuda doçent birine sormuş,mesane alınmaz vs. demiş.
ben de çok kurcalamak istemedim.ateş hoca da mesaneyi açınca göreceğiz deyince pek üstünde durmadım.sonuçta ne olacağı kesin değil şimdilik.
.
Son 19 saat
canım benim allah yardım eder bebeğinede hiç üzülme az kalmış yarın inşallah kucağında çok heyecan vericikızlar merhaba
baya bır yazısma olmus hepsını okuyamdım
sabah kızımı gordum aksama tekrar gıdıcem .kızımın durumu ıyıye doıgru gıtmey devame dıyor.artık kendı kendıne solunum yapıyor ,bıberon ıle beslenıyor,oksıjen takjvıyesı yok kanda enfeksıyon yok cok sukur.buydu gıbıde gelıyor bana:)maa hala dokunmadım bıle.doktoru bugun bu sekılde gıderse yarın emzırmeye baslıycaz dedı .yanı ılk kez kucagıma alıcam kuzumu.ıcın erıyor orda elı kolu delık yatarken .ıkı gun onmce yavrum aglamaktan patladı kuvezın ıcınde bende dısarda.cocogumu alıp kucagıma ya da dokunup sakınlestıremedım bıle.gece sabah olmuyor resmen.bu arda odasını tamam ladım.esyalrı geldı kuruldu.sımdı kıyafetlerını yıkıyorum.bıtsın hastaneye gıdıcem.
yenı bebıslerımıızn gelısıde yaklastı.
kızlar amelıyuattan falan hıc korkmayın ben hıckıra hıckıra gırdım .ama on gun oldu tam bugun yasadıkalrım bebegımın orda olusu kadar hıc bırsey kotu degıl.on kere daha amelıyat gırerım ama kızım orda sureklı kan alınıp damar yolu acılıp kalmasın.dun ayagından acmıslardı yer kalmamıs artık allah sabır versın dua etmekten baska brısey gelmıyor ucımden sızlerede etmeye devame dıyor.
su konuy ayetısemdım ben galıba pepukecım.desarj olurdum bırazcık:)
allaha emanet olun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz yarınSon 19 saat
bende wcye gitmekten mide yanmasından ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum allah hepimize yardım etsin inşallahyatakta uyuyamadan yatmaktan kafayi yiycem. ilk aylarda mide sorunundan yatamadim. sonra nedenini anlamadigim seklde uykusuz kaldim. simdi zaten mumkun olmuyor. naapcam bu uykusuzlukla bilmiyorum. Dogumdan sonra zaten mumkun olmuyor. (insallah yani, ona raziyim :)) hava da cok isindi gene yaaa. ben bugunlerde mizmiz mi oldum acaba? bugun bizimkileri sinemaya gondereyim bari. aksam zaten anneme gidecek kizim. dugune gidecekmis sonra da anneannesinde kalacakmis. ilk defa ayri kalicam kizimla. ayri kalmaya biraz alissin belki dogumdan sonra gerekir diye bi deneyelim demisler.e bende alisaym di mi? bu gece hic uyuyamam artik
su an ben kendimi cekemiyorum . herkesten uzak durmak lazim.
Sonunda mobilyalarimiza karar verdik. Yarin siparisi vercez. hafta ici gelir dediler. Ne zor boyle buyuk seyler almak. canim cikti. 11 gun cabuk gecer mi ? sona yaklasiyorum. insallah hepimize guzel sonlar yaxilmistir. son yaklastikca benim korkum artiyo. silkinmek lazim.
hiç korkma canım.insan bilmediğinde korkar tabi.ne de olsa ameliyathane ürkünç bir yer.ama herşey bayılana kadar.bak kames te korkuyordu ama o kadar da kötü olmadığını yazdı.ben 2 kez yaşadım.hem de ikincisinde çok erken yaşadım gözyaşlarıyla girmiştim ama bayılınca herşeyi unutuyorsun.sonrası da büyütülecek ağrılar değil.herkes yaşıyor sonuçta..ben de senin için dua edicem.kendine gelince bize haber et olur mu?
kızlar merhaba
sabah kızımı gordum aksama tekrar gıdıcem .kızımın durumu ıyıye doıgru gıtmey devame dıyor.artık kendı kendıne solunum yapıyor ,bıberon ıle beslenıyor,oksıjen takjvıyesı yok kanda enfeksıyon yok cok sukur.buydu gıbıde gelıyor bana:)maa hala dokunmadım bıle.doktoru bugun bu sekılde gıderse yarın emzırmeye baslıycaz dedı .yanı ılk kez kucagıma alıcam kuzumu.ıcın erıyor orda elı kolu delık yatarken .ıkı gun onmce yavrum aglamaktan patladı kuvezın ıcınde bende dısarda.cocogumu alıp kucagıma ya da dokunup sakınlestıremedım bıle.gece sabah olmuyor resmen.bu arda odasını tamam ladım.esyalrı geldı kuruldu.sımdı kıyafetlerını yıkıyorum.bıtsın hastaneye gıdıcem.
kızlar amelıyuattan falan hıc korkmayın ben hıckıra hıckıra gırdım .ama on gun oldu tam bugun yasadıkalrım bebegımın orda olusu kadar hıc bırsey kotu degıl.on kere daha amelıyat gırerım ama kızım orda sureklı kan alınıp damar yolu acılıp kalmasın.dun ayagından acmıslardı yer kalmamıs artık allah sabır versın dua etmekten baska brısey gelmıyor ucımden sızlerede etmeye devame dıyor.
benim de normalde 25 eylüldü.17sinde küvöze girmez canım.baya büyümüş oluyor.oğlum normalden 16 gün erken doğmuştu.kilosu azdı ama sağlıklıydı.canım benim allah yardım eder bebeğinede hiç üzülme az kalmış yarın inşallah kucağında çok heyecan verici
allaha emanet olun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz yarın
bende wcye gitmekten mide yanmasından ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum allah hepimize yardım etsin inşallah
benimde inşallah 24 eylülde olursa 28 günüm var 17 eylülde olursa korkuyorum küveze girmesinden 21 gün kaldı şaşkın bir haldeyim değişik sanki yaklaştıkça cesaret gelecek gibi geliyor yada kaç gündür yoğundum korkmayı unuttum
ben de bu hamileliğimde dduymuştum.:)ne kadar bilinen bir duaymış ben se yeni duyuyorum..Allah razı olsun tekrar..
perkreata nasıl,onu bilmiyorum.korkma canım akreata en kötüsü değil.perkreata da var.sen düşünme bunları.ben rıza hocaya 18inde gidicem o zamana dek belki sen doğurmuş olursun.ama öteki doktora 5 eylül gibi gidicem ona sorarım canım.
kızlar merhaba
kızlar merhaba
dağcı canım benim sat 4 ocak ve doğum 8 ekim gösteriyor bilgisayar fakat doktorum 38 hafta bitince yani 24 eylülde alıcam diyordu fakat şimdi 10 eylülle 24 eylül arası büyük ihtimal 17 eylül dedi yani 36-37-38 .haftaların bitişlerine denk geliyor hayırlısı nezamansa ozaman olur inşallah sizce bu haftaların bitişlerinde doğanlar küveze giriyormu ilk kızımı hiç emziremedim bunu çok özeniyorum korkum ondan
kilosu yerinde olsun girmez bence. ama 40. Hafta dogup da giren var. insallah girmeyecek kuveze icini ferah tut.
pepuke biraaz baktım perkreata mesaneye sarmasıymış plesantanın.
yanlış mı okudum acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?