Platanik aşk

oznur91

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
48
21
18
34
Mrh arkadaşlar...
Ben bir lisede öğretmen olarak görev yapmaktayım.Bahar şenliklerinde birisiyle karşılaştım ve konuşmasından görüntüsünden çok etkilendim.Sonradan bu kişinin savcı olduğunu öğrendim.O günden beri aklımda..
Sizce tanışma imkanım varmı yada nasıl tanışabilirim.

İsmini biliyorsanız sosyal medya hesaplarından bir araştırın nerelere gidiyor öğrenin mümkünse aynı ortamlarda bulunmaya çalışın, ortak tanıdıklarınız var mı onu öğrenin öyle de iletişim kurabilirsiniz belki aklıma başka bir şey gelmedi. Umarım sevgilisi falan yoktur da yakınlaşırsınız bir şekilde.

Hiç bulaşma bence bir savcı "platanik" yazdığını görürse istemez zaten
Ya sevgilisi vardır ya da evlidir. Yani ne diye tanımadan etmeden derdine düşersiniz anlamam ki. Sonra birilerinin ilişkisine çomak oluyorsunuz. Böyle kal en iyisi.

Önce face adresini bul sonra diğer sosyal platformlarda tara twitter instg gibi. Bakalım nişanlısı sözlüsü sevgilisi var mı? Sonra facede ortak arkaşlar var mıymış ona bak varsa ortak arkadaş üzerinden yürü. Yoksa aktif olarak kullandığı herhangi bir face grubu vs var mı ona bak varsa git sende katıl gruba. Onun takip ettigi ilgisini çekecek post at aktif ol sonra mesajlaşmalarda denk gelirsen ordan yürü. Poff savcı bile kurtulamıyor benden ya Resmen içimdeki stalk canavarı çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…